SPRAWY STERYLKOWE :!:
W czwartek 28.01. ja zabieram od pani z Gacka - kocurka i koteczkę do Almavetu - w piątek 29.01. odbieram ze sterylizacji i kastracji i odwożę na ul. Gacka.
Mara skontaktuj się z Panią karmicielkę z ul. Stalowej w niedzielę tj. 30 stycznia musi złapać 4 koty od siebie i dostarczyć je do Kociej Chatki - na Twojej głowie jest umówienie tego z nią i zorganizowanie przyjęcia tych kotów do Kociej Chatki, koty te muszą być zawiezione 31 stycznia w godzinach rannych na zabiegi do Almavetu, po zabiegach ja mogę je odbierać do Kociej Chatki. Mara możesz rano w poniedziałek zorganizować transport dla nich , jak nie to kontaktu się z Wiesiem czyli kropeczką13
W każdym razie koty w poniedziałek rano muszą być w Almavecie.
Po zabiegu sterylizacji - koty te zostaną u nas 2-3 dni potem karmicielka ma je zabrać do siebie mogą być już wypuszczone na wolność. Jak te zostaną wypuszczone może łapać pozostałe - bo u niej chyba jest 6 kotów.
Mara prosze Cię o koordynację kontaktów z karmicielką
Ewa podaj mi namiary na karmicielkę ze Stawowej trzeba to jakoś zorganizować bo koty dzikie - i transport w klatce łapce, kobita już po 30 stycznia może łapać
Potem zajmiemy się kotami z okolicy Novotelu Ewa też poprosze o namiary na kobitkę - tam podobniez jest 12 kociaków
Tylko mam nadzieję że kasy nam starczy na to wszystko

Dziś rozmawiałam z Panią Monika z Almavetu - nie ma konieczności podawania antybiotyków po zabiegach i ściągania szwów tak ze nawet z dzikimi dzikami damy radę