Adopcje Puchatkowa VI..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 09, 2010 21:36 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

Jeżeli mogę, prosiłabym o dodanie do strony ogłoszeniowej Belli (zdjęcia o opis u mnie w profilu, w adopcjach). Szuka domu, bardzo niedługo będzie gotowa do adopcji, a odpowiedniego domu póki co nie znalazłam.
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Wto sie 10, 2010 11:30 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

We wrocławskim schronie kolejny pers:
Kruszyna pisze:Barak 08.08.2010
631/10 perski kocur, coś nie tak miał z sikiem, leczony

Obrazek

martazd

Od: Nie lis 04, 2007 23:46

Post » Wto sie 10, 2010 15:53 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

U nas aż kipi od ogłoszeń "sprzedam kota perskiego" . Na zdjęciach cudowne maluszki. Tylko, że potem właśnie won, bo sika :evil:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt sie 13, 2010 7:04 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

Puchatkowo dziękuje jasdor, markopolo00, Jasminie, alix76 i Andzie za wpłaty :1luvu:

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Wto sie 17, 2010 16:08 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

Chciałam podziękować serdecznie za wsparcie, którego Puchatkowo udzieliło Białemu, 3-letniemu persikowi z Rudy Śląskiej ( viewtopic.php?f=1&t=115517 ). Dzięki niemu kotek był na wizycie u weta, zaaplikowano i kupiono mu krople do oczu, został zaszczepiony, odrobaczony.

DT zakochał się w kocurku i postanowił, że Biały zostanie :)

Zostało jeszcze 80 zł z pieniędzy, które otrzymaliśmy na pomoc Białemu. Przeklejam to, co napisalam w wątku persa :

...zostało jeszcze chyba 80 zł z pieniędzy, którymi wsparliście Białego. Motyleq powiedziała mi, że woli, by te pieniądze trafiły do bardziej potrzebującego kotka, Biały jest już jej, przyjechał zaszczepiony i odrobaczony i da radę dbać o niego we własnym zakresie.
Jeżeli to możliwe - bardzo bym prosiła by pozostałe pieniądze pomogły kotu z tego samego schroniska, z którego jest Biały - bardzo chorego na nerki, zabiedzonego kocurka : viewtopic.php?f=1&t=115639 - w ostatniej chwili zabranego do dt u anity5.
Oczywiście, to tylko sugestia, jeżeli pieniądze są bardziej potrzebne gdzie indziej - zostaną odesłane do Was :)
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Wto sie 17, 2010 18:20 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

ustalone,że pieniądze użyjecie wg potrzeb. Powodzenia w nowym życiu Kocie!!!
Serniczek

Post » Wto sie 17, 2010 21:01 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

Gdyby ktoś mógł i chciał ... na allegro jest 11-letni kocurek perski z rodowodem :(
Nawet nie chcę myśleć, co dla kota w tym wieku oznacza strata domu i gdzie może trafić :cry:
Kot jest z Warszawy.
Chcą oddać w dobre ręce ...
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Śro sie 18, 2010 7:32 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

11 lat... pewnie się zużył :(

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro sie 18, 2010 11:02 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

zasłużył się-zarobili na nim i zostawili :(
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Śro sie 18, 2010 22:41 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

Serniczek pisze:Ponieważ otrzymałam zgodę Iki6 na zamieszczenie informacji i zdjęcia informuję
W dniu 22 ipca 2010 otrzymałam droga mailową zdjęcie Czupurka i wiadomośc o tym ,że jego stan jest dobry i nie budzi obaw. Obecnie jest szansa na dom dla niego-sprawa jest dogrywana. Oczywiście zawsze jest jakies ale więc gdyby ktos mógł zaoferować dom dla Czupurka bedziemy chetnie rozmawiać, Ze strony Iki6 jest zgoda i chęc współpracy-Puchatkowo deklaruje pomoc finansową. ObrazekObrazek

jeszcze raz przypomnę Czupurka :oops:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Nie sie 22, 2010 9:05 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

jessi74 pisze:
Serniczek pisze:Ponieważ otrzymałam zgodę Iki6 na zamieszczenie informacji i zdjęcia informuję
W dniu 22 ipca 2010 otrzymałam droga mailową zdjęcie Czupurka i wiadomośc o tym ,że jego stan jest dobry i nie budzi obaw. Obecnie jest szansa na dom dla niego-sprawa jest dogrywana. Oczywiście zawsze jest jakies ale więc gdyby ktos mógł zaoferować dom dla Czupurka bedziemy chetnie rozmawiać, Ze strony Iki6 jest zgoda i chęc współpracy-Puchatkowo deklaruje pomoc finansową. ObrazekObrazek

:!: :!: :!:
Myslałam ,ze juz do domu pojechał :(
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon sie 23, 2010 20:30 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

martazd pisze:We wrocławskim schronie kolejny pers:
Kruszyna pisze:Barak 08.08.2010
631/10 perski kocur, coś nie tak miał z sikiem, leczony

Obrazek

Jesli mogę nieśmialo sie wtracic - otoz jakis czas temu zglosilam aamms gotowosc potymczasowania jakiejs plaskatej geby....
Nooo i przez totalny przypadek trafilam na strone wroclawskiego schronu - a ze znamy sie z ulvhedin -skontaktowalam sie z nia w sprawie rudego persowatego ( lub norwegowatego jak kto woli;-) ). Rudy poszedl do domu, wrocil .......i znow poszedl. Ponoc dobrze i ponoc na dobre.
Ulv jednak opowiedziala mi o wyzej pokazanym. Jest tak: kot byl mokry, podejrzewano nietrzymanie moczu. Aktualnie Ulv jest na etapie dopilnowywania jego badan.
Ja nad rodzina popracowalam ( tymczasy maja u nas tendencje do zostawania;-) ).....
Wiemy, ze gosciu ma okolo 6 lat, miewa mokry tylek, przemily charakter i generalnie straszna ciapa z niego.

Takze - jesli sie ds nie znajdzie, to wszystko wskazuje na to, ze jak tylko sie transport znajdzie gosciu moze wyladować u mnie......
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pon sie 23, 2010 20:33 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

BOZENAZWISNIEWA pisze:
jessi74 pisze:

:!: :!: :!:
Myslałam ,ze juz do domu pojechał :(

Niestety nie pojechał..
Cały czas szukam transportu do Warszawy..
Jakby ktoś wiedział, jechał, to dajcie znać.. proszę..
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Pon sie 23, 2010 20:43 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

Mój kolega jedzie z Katowic do Warszawy w piatek...wiezie 3 swineczki do adopcji dla moich znajomych...Trzeba Czupurka przywieźć?, prosze o pw jak cos....zaraz zapytam , czy nie jest "zapchany"i moze go zabrac,ale nic nie obiecuje , gdbym wiedziała kilka dni wczesniej.... :(
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon sie 23, 2010 22:35 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

Jesli załatwicie dowiezienie kota z Rudy do Katowic pojedzie do Warszawy....
BOZENAZWISNIEWA

[poprzednia][następna]