Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bappu pisze: Druga niestety wygląda jak w zaawansowanej ciąży dlatego za niedługo znów będę szukać domów dla małych. Nie wiem ile należy odczekać po porodzie kotki, aby można było ją poddać sterylizacji?
bappu pisze:Dzisiaj tam pojadę i zobaczę jak wygląda sytuacja. Szczerze mam mieszane uczucia co do poddania kotki zabiegowi sterylizacji w ciąży, ale nie znam się za dobrze na tych sprawach, więc musicie mi wybaczyć moje zielone pojęciewidzę że tutaj piszą niemalże sami znawcy tematu i nie chciałabym palnąć jakiejś głupoty
![]()
spróbuję ponegocjować z weterynarzami przy cenie na zabiegach większej ilości kotów.Napiszę zaraz jak się dowiem.
bappu pisze:dzień dobry, przeczytałam parę stron w tym temacie i widzę tutaj bardzo fajną akcję. postaram się nagłośnić w swoim otoczeniu numer konta i sama na miarę swoich możliwości zasilać. wokół mojego rodzinnego domu biegają trzy koty, dwie z nich to kotki. bardzo chciałabym je wysterylizować. Ostatnio udało mi się znaleźć domy dla miotu jednej z kocic, która jest najmniej nieufna, choć nie daje się dotknąć.Ta kotka byłaby najszybciej gotowa do sterylki. Druga niestety wygląda jak w zaawansowanej ciąży dlatego za niedługo znów będę szukać domów dla małych. Nie wiem ile należy odczekać po porodzie kotki, aby można było ją poddać sterylizacji? Jest tam też kocur, który będzie najtrudniejszy do złapania, bo nie podchodzi bliżej niż na 2 metry, dlatego proszę o rady w jaki sposób łapie się takie kotki i o informacje czy byłyby fundusze w kasie na sterylki do tych kotów? Jak tam będę to postaram się strzelić im fotki.
XAgaX pisze:Bappu jest z Cieszyna![]()
ja anonsuję nieśmiało w sumie 6 (!) kotek z dwóch wyłapanych ogłoszeń- 4 z nich na razie dostają promonvet, piąta jeszcze nie miała rui, ale pani chce ją ciachnąć profilaktycznie. W razie potrzeby się oczywiście dołożę - zabiegi miałyby się odbyć sukcesywnie poczynając od II połowy lipca. Z góry dziękuję za pomoc
AKTUALNE BAZARKI:
viewtopic.php?f=20&t=100483 pies przyjaciel
viewtopic.php?f=20&t=101755 album malarski od Montes
viewtopic.php?f=20&t=102161&p=5080368#p5080368 tajemnicze długopisy Montes
viewtopic.php?f=20&t=104668&p=5302950#p5302950 OBRAZKI I LALECZKA OD CANGU
viewtopic.php?f=20&t=104778&p=5318073#p5318073 BRELOCZKI
viewtopic.php?f=20&t=108609 dzwonek od Montes
viewtopic.php?f=20&t=113611 dla bobasów od Kociamy
viewtopic.php?uid=393&f=20&t=113941 kolczyki od Jany
viewtopic.php?f=20&t=115865&p=6311282#p6311282 kolczyki od MartynyP
alareipan pisze:XAgaX pisze:Bappu jest z Cieszyna![]()
ja anonsuję nieśmiało w sumie 6 (!) kotek z dwóch wyłapanych ogłoszeń- 4 z nich na razie dostają promonvet, piąta jeszcze nie miała rui, ale pani chce ją ciachnąć profilaktycznie. W razie potrzeby się oczywiście dołożę - zabiegi miałyby się odbyć sukcesywnie poczynając od II połowy lipca. Z góry dziękuję za pomoc
A one są Aga z Wawy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 102 gości