trzeba koniecznie sprawdzić czy to może być Fuksia
dzidziu - miłego wypoczynku
Waldek - co z Twoimi kotami - ktoś się nimi zaopiekuje ?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tanita pisze:Na Powązkowskiej kojarzę tylko jeden sklep, zaraz na rogu z Okopową.
Po przeciwnej stronie ulicy znajduje się ogromny teren Cmentarza, gdzie rezyduje sporo kotów i sporo karmicielek. Kilka z nich kojarzę z naszych akcji łapankowych.
Jutro po pracy mogę podjechać na Cmentarz i tam połazić, koty mają tam swoje stałe miejscówki gdzie są dokarmiane i tam się udam.
Przepraszam, że nie angażowałam się w poszukiwania ale nasze tymczasy naprawdę dają nam w kość.
anka_s pisze:Jutro postaram się wydrukować trochę ulotek i wieczorem, lub w piątek rano rozwieszę. Spróbuję zlokalizować sklep. Mój telefon do informatorki raczej nie ma sensu - nie mogę się umawiać, bo nie wiem o której uda mi się wyjść z pracy, a nie sądzę, żeby telefonicznie udało mi się dowiedzieć więcej, niż dowiedziała się Green. Nie znam tamtej okolicy.
dzidzia pisze:Waldemar czy wiesz o ktorej bedziesz mial plakaty?
Dzis nie zadzwonilam do pana niestety. Przy okazji opowiem co się stało.
wibryska pisze:trzeba koniecznie sprawdzić czy to może być Fuksia
dzidziu - miłego wypoczynku
Waldek - co z Twoimi kotami - ktoś się nimi zaopiekuje ?
Waldemar pisze:wibryska pisze:Waldek - co z Twoimi kotami - ktoś się nimi zaopiekuje ?
Dziękuję Ci Wibrysko za zainteresowanie moimi koteczkami. Zgodnie z Twoją propozycją utworzyłem wątek, dotyczący opieki na "kotach".
wibryska pisze:Waldemar pisze:wibryska pisze:Waldek - co z Twoimi kotami - ktoś się nimi zaopiekuje ?
Dziękuję Ci Wibrysko za zainteresowanie moimi koteczkami. Zgodnie z Twoją propozycją utworzyłem wątek, dotyczący opieki na "kotach".
to wklej proszę link do tego wątku
szukamy Fuksi - a dla jej dzieci szukamy domków (czy mają już wątek
na Kociarni ?)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 110 gości