W związku z planowanym przeze mnie wyjazdem do Warszawy w dniu 14 sierpnia /wtorek/ w godzinach popołudniowych, zwracam się do forumowiczów z Gdańska z prośba o pomoc w opiece nad moimi koteczkami. Do Gdańska wracam w dniu 18 sierpnia /sobota/ w godzinach wieczornych. W Warszawie mam w planach także rozklejanie plakatów w okolicach miejsca ucieczki kotki Fuksi, przywiezionej z Gdańska w końcu czerwca z podejrzeniem nowotworu na leczenie w SGGW w Warszawie. . Mieszkam w Gdańsku, w dzielnicy Orunia w wynajętym jednopokojowym mieszkaniu w standardzie lat sześćdziesiątych XX wieku i mam w opiece trzy koteczki: Fotkę, Franka i Naikiego. Wskazana będzie obecność u moich koteczków w środę, czwartek i piątek po godzinie dziennie. Koteczki są odrobaczone i mają aktualne szczepienia. Nie są bardzo wymagającymi istotkami. Potrzebują na czas mojego wyjazdu minumum opieki: świeżej wody, uzupełnienia karmy w miseczkach, sprzątnięcia kuwetki oraz wygłaskania w moim zastępstwie. Dotychczasowa opiekunka zastępcza nie jest w stanie podołać dalszym obowiązkom, z powodu rozpoczynającego się wkrótce zagranicznego stypendium. Za dotychczasową pomoc osobie,podpisującej się na forum nickiem "Agnieszka_" wielkie: "dziękujemy" od całej naszej czwórki.
Czekam na wiadomość od dobrego człowieka zainteresowanego pomocą mnie i moim futrzakom.
Dziękuję bardzo.