Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
babajaga pisze:Sol, to ja cię też duchowo powspieram, dobrze? A z tym sprzątaniem to różnie bywa. Tzn z decyzją o zatrudnieniu kogoś. Ja mam awersję do mycia okien. Nienawidzę tego z całego serca ale nie mam sumienia brać kogoś i patrzeć jak to robi w moim domu, bo potrzebuje pieniędzy. No czułabym się jak jakiś burżuj bez serca. Więc zaciskam zęby i tak ze 3 razy w roku robię to sama.
Mamajo! Ty żyjesz! Witaj!
mamaja4 pisze:babajaga pisze:Sol, to ja cię też duchowo powspieram, dobrze? A z tym sprzątaniem to różnie bywa. Tzn z decyzją o zatrudnieniu kogoś. Ja mam awersję do mycia okien. Nienawidzę tego z całego serca ale nie mam sumienia brać kogoś i patrzeć jak to robi w moim domu, bo potrzebuje pieniędzy. No czułabym się jak jakiś burżuj bez serca. Więc zaciskam zęby i tak ze 3 razy w roku robię to sama.
Mamajo! Ty żyjesz! Witaj!
Mam to samo.Sąsiadka proponowala mi dawniej,że będzie sprzatać...i wstyd mi było,że nie umiem takiej norki utrzymać przyzwoitym stanie.
A byłam wczoraj u pomponmamy
Dzyśka pisze:Nie. Możliwe, że nerw został uszkodzony podczas operacji, w takim miejscu o to nie trudno.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek i 208 gości