Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vailet pisze:Czy wszystkie persy nogi do tyłu tak robią?Nawet Bejbi jak było gorąco tak robiła,a pers teściowej zawsze tak leży
katarzyna1207 pisze:vailet pisze:Czy wszystkie persy nogi do tyłu tak robią?Nawet Bejbi jak było gorąco tak robiła,a pers teściowej zawsze tak leży
Ze znanych mi persów - wszystkie ...
katarzyna1207 pisze:vailet pisze:A jak Ziabolek z jego pawikami?
niestety są...![]()
![]()
vailet pisze:katarzyna1207 pisze:vailet pisze:A jak Ziabolek z jego pawikami?
niestety są...![]()
![]()
Oż qrdebiedny Ziabolek
Z Bejbi też niewesoło bo ma lamblie
Gibutkowa pisze:vailet pisze:katarzyna1207 pisze:vailet pisze:A jak Ziabolek z jego pawikami?
niestety są...![]()
![]()
Oż qrdebiedny Ziabolek
Z Bejbi też niewesoło bo ma lamblie
A pytałaś może weta (nie wiem czy pisałam ci już o tym) o tabletki z orzecha czarnego? Naturalne, mój mały siostrzeniec brał na lamblie właśnie. Aha - jak są lamblie to Ty też musisz się odrobaczyć. Zobaczę może jeszcze mam te tabletki - gdybyś chciała dla kici albo dla siebie.
vailet pisze:Czy po tych tabletkach Kasia co masz siostrzeniec miał jakieś sensacje?
novacianka pisze:vailet, fenbendazol to nazwa jednej substancji czynnej, która niestety nie działa na lamblie. upewnij się u weta co do nazwy leku, bo możliwe, że Bejbi dostaje coś, co jej nie pomożew kwestii skuteczności zaordynowanego odrobaczania to takie kwiatki widziałam, że na chwilę obecną jestem już chyba przewrażliwiona...
novacianka pisze:Panacur?
Gibutkowa pisze:Vailet żadnych sensacji. Jutro przekopię szafkę z lekami i dam znać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 68 gości