[Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto gru 14, 2010 11:13 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

aga&2 pisze:Więc Beatka ma do kasacji oprócz poduszek na swoim śliczym komplecie rattanowym również dywan :cry: Chyba się nie wypłacimy :(

Aga, powiedzieć Ci co ja mam do kasacji w mieszkaniu??? długa lista to będzie :twisted:

ps. czy ktoś z Was Kochani zamawia w krakvecie?? bo chciałabym się podczepić do zamówienia... :oops:
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Wto gru 14, 2010 19:19 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Moje kochane trzymajcie kciuki za zaaklimatyzowanie się Vigo w DS. Dziś go zawiozłam zamieszkał razem z Mambą, którą Pani adoptowała od Asi z Choroszczy :D

Czarnulka21

Od: Pt wrz 04, 2009 12:12

Post » Wto gru 14, 2010 19:35 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

W takim razie trzymam mocno :ok: :ok: :ok: :ok:

alutek87

Od: Wto maja 11, 2010 16:01

Post » Wto gru 14, 2010 20:34 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Słynne poduszki udało mi się wcisnąć do pralki i wyprać. ( mimo że pralka wydaje z siebie bardzo dziwne odgłosy i podejrzewam ze wkrótce zakończy swój żywot) Dywan też udało się wyczyścić, bo po krótkim poobcowaniu z porażającym zapachem kupy, odkryłam że za biurkiem na rogu dywanu kotki urządziły sobie kuwetę "do spraw grubszych". hehe W każdym razie sytuacja jest opanowana. :ok: 8)
Tymczasem kotki przebywają w łazience. Nie miauczą żeby je wypuścić, kotłują się między sobą albo po protu wylegują w cieple. Dwa z nich są dość oswojone, trzeci najmniejszy ma duże problemy z socjalizacją- co prawda nie syczy, ale ucieka , cudem udaje mi się go złapać, jeśli nie jest uwięziony w łazience.
Biegunka nie jest im obca- że się tak łagodnie wyrażę. :|

beata87

Od: Czw mar 27, 2008 22:42

Post » Wto gru 14, 2010 20:45 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Chrapkowscy dziękują dla Kotkowa za chrupki i dobrej duszyczce za serduszka :ok: :catmilk: Brzuszki już pełne.
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Śro gru 15, 2010 11:40 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Witam - od pierwszych mrozów nie ma dwóch kotów - zostały dwa w tym rudasek (to była rodzinka).

Teraz z innej półki - jest do wynajęcia mieszkanie dwa pokoje i kuchnia urządzone na Jurowieckiej od zaraz.Można z kotkiem - tylko trzeba o niego dbać.
Obrazek

No może się uda.

Ewa Speichler

Od: Śro mar 04, 2009 18:29

Post » Śro gru 15, 2010 12:36 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Czarnulka21 pisze:Moje kochane trzymajcie kciuki za zaaklimatyzowanie się Vigo w DS. Dziś go zawiozłam zamieszkał razem z Mambą, którą Pani adoptowała od Asi z Choroszczy :D

Tak tak wspominali że będa chcieli jeszcze kotka. Bardzo się cieszę, że Mamba będzie miała towarzystwo ona tak się zżyła z moim Wiktorkiem :1luvu:
Będzie dobrze Asiu :ok:

asika5

Od: Pon gru 15, 2008 21:52

Post » Śro gru 15, 2010 20:51 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Pozdrowienia od mamusi :1luvu: Maluszków niestety JESZCZE nie widać ;)
ObrazekObrazekObrazek

Luspa

Post » Czw gru 16, 2010 12:24 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

I ja bym bardzo chętnie przyłączyłabym się do zamówienia żarełka w Krakwecie lub gdzieś, gdzie zamawiacie.

A tymczasem zima taka okrutna.
Oddaliła nie wiedzieć dokąd najstarsza moja kotka Murcia i kocur Siwek, który wiosną do nas zawitał.
Ale wróciła Alibabka - na ucieczce była prawdopodobnie na ogródkach działkowych, gdzie przed sterylką mieszkała z małymi dziećmi, które trafiły do Bakterii i chyba już są w świecie zaadaptowane. Chyba pobiegała, poszukała , wygłodniała i przybiegła do tymczasu, gdzie miała, jeść, co chciała, ale obrzydliwie śpiewała.
Stąd ta nazwa Alibabka z Zespołu Alibabki.
Kondycja jej nienajlepsza, ale - mam nadzieję - wróci do zdrowia.
Mam problem z Jogim - nie lubi czyścić noska i wciąż jedzonko zasycha w nozdrzach.
Może poradzicie, co robić.... Jak nauczyć go dbałości o swój nos....

jania

Od: Sob sty 19, 2008 16:28

Post » Czw gru 16, 2010 13:35 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Moze ktos ma checi i mozliwosci przygarniecia 3( ja wczoraj i dzisiaj widzialam tylko 2) maluchow spod balkonu?Sa malutkie, maja chyba niecale 2 miesiace i mieszkaja z kotka i jeszcze jednym doroslym kiciem najprawdopodobniej w szczelinie miedzy balkonami.Dzisiaj poszlam z jedzeniem w dzien,zeby lepiej sie rozejrzec no i jeden "sympatyczny'' pan stwierdzil,ze swoje koty to sie trzyma w domu a te to tylko wytruc bo zalatwiaja sie do piaskownicy.Oby tylko swoich slow nie zamienil w czyny.
Pisze jak analfabeta ale mam laptopa bez polskich literek no i temu tak wyglada moja pisanina.
Obrazek

marzena68

Od: Wto sie 11, 2009 13:58

Post » Czw gru 16, 2010 14:30 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

No i stał się cud pewnego razu - dwa koteczki z Nowogródzkiej 3 wróciły na swoje śmieci.Są więc wszystkie - mamusia i dzieci (już dorosłe).Oj jak dobrze......
Obrazek

No może się uda.

Ewa Speichler

Od: Śro mar 04, 2009 18:29

Post » Czw gru 16, 2010 20:48 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

A mojego czarnego kocurka z Jurowieckiej już tydzień nie ma.
Jak rozpędzał moje kotki, to się wściekałam, a teraz jak zniknął, to mi bardzo smutno :cry:
Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Czw gru 16, 2010 22:01 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

kassja pisze:A mojego czarnego kocurka z Jurowieckiej już tydzień nie ma.
Jak rozpędzał moje kotki, to się wściekałam, a teraz jak zniknął, to mi bardzo smutno :cry:

Może ma inną przystań. U nas też zostały 2, czasem 3, już bardzo rzadko przychodzą 4.

Luspa

Post » Czw gru 16, 2010 22:15 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Ewa Speichler pisze:No i stał się cud pewnego razu - dwa koteczki z Nowogródzkiej 3 wróciły na swoje śmieci.Są więc wszystkie - mamusia i dzieci (już dorosłe).Oj jak dobrze......

a w domku siedzą???
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Czw gru 16, 2010 22:20 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

KAN wygrało na miau :ok: - nareszcie!
Teraz czekamy na ankietę Krakvetu :kotek:. I głosy, jak zawsze, potrzebne :) .

Szałwia

Od: Pon lis 20, 2006 20:02

[poprzednia][następna]