Persiczek, które można wykupić jest masa. Tu na przykład jest kotka gotowa do pokrycia h ale.gratka.pl/ogloszenie/1771..._kotka_w_rui.html. Fakt, że nie ma mowy o rodowodzie, więc tak naprawdę to nie jest kotka perska.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mirka_t pisze:Zmieniłam choć według mnie to bez sensu. Prędzej ktoś będzie szukał kotki na alegratce czy Allegro niż na miau.
mirka_t pisze:Dalia proponuję abyś zamieściła tą prośbę na podforum hodowlanym.![]()
aamms pisze:Dostałam..
faktycznie cudna kota..
Szukam kontaktu z hodowcami.. ale jak na razie bez sukcesu..
Chyba większość poza netem..
Fundusz Puchatek leży i kwiczy..
Jesli Puchatkowo pomoże, to może się uda..
tylko pytanie- czy damy radę zebrać tę kasę..
A poza tym chciałabym się poradzić hodowców.. może, skoro takie wspaniałe pochodzenie, to może zainteresuje któregoś z hodowców..
dalia, a może dałoby się na raty?
mirka_t pisze:Aamms na hodowlanym do niedawna były zamieszczane linki w wątku o Allegro. Czy coś się w tej kwestii ostatnio zmieniło?
Dalia, jako hodowczyni informację o kotce rodowodowej powinnaś w pierwszej kolejności zamieścić na hodowlanym. Przecież po to jest tam wątek o Allegro. Podobno hodowcom zależy na dobrym imieniu hodowli i kotach rasowych.
mirka_t pisze:Dalia wybacz, że kojarzyłam Ciebie z hodowcami. Nadal uważam, że w pierwszej kolejności powinnaś prosić o pomoc hodowców i to oni powinni się tą kotką zainteresować. Kotka jak myślę nie jest zaniedbana, nie jest trzymana w karygodnych warunkach a cena za nią nie jest mała.
aamms pisze:Dalia, jak dowiesz sie czegos o rodowodzie i poznasz nazwe hodowli, daj mi znac od razu, prosze..
na pw albo telefonicznie, bo chyba jednak przejade sie jutro do Blue City na wystawe..
Użytkownicy przeglądający ten dział: BeataK-J, Google [Bot], MruczkiRządzą, puszatek i 339 gości