Syjamka ma DS :D

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 25, 2009 20:55

ObrazekObrazek
Nie widać tego na zdjęciach ale Iga mnie nie lubi, boi się mnie niesamowicie :(

dominikanna1

Od: Wto lis 04, 2008 0:21

Post » Śro lut 04, 2009 15:40

jak tam koteczka? nadal taka znerwicowana?
Obrazek

15pietro

Od: Śro kwi 23, 2008 20:51

Post » Pon lut 09, 2009 23:11

Kupiłam witaminki sanell czy jakoś tak o smaku lososia i podstawiłam Idze pod nos, oczy szparki ucha w poziomie, i syk z jadem, powachała zjadła
jak podniosła mordke to zobaczyłam oczka zaokrąglone mordeczka w ciup i minka "daj jeszcze" więc co miałam zrobić? Dałam kolejną :wink: zjadła...
Cichutko zaczęła mruczeć, nie mogłam w to uwierzyć 8O bałam się poruszyć więc tak klęczałam przy łózku mamy a ona lekko zakopana w kocu... nagle traktor na całego, wyciągnęła się i podstawiła grzbiecik na mizianko 8O 8O 8O głaskałam ile wlezie bo wkońcu taka szczodrość!!!
Dostała trzecią iiiiiiiiiiiiiiiii zaczęła baranki strzelać! Nie wiedziałam że jest taka wesoła kotką! Jeszcze chwilę ja pogłaskałam i niestety musiałam wstać bo straciłam czucie w nogach :roll: Rozpędzona i natchniona nadzieją wstaję i mówie do Igi " chodż dam ci jeść , przywiozłam coś dobrego" Ide w strone kuchni, przed wejściem odwracam sie i widze....koc a pod kocem oczy szparki,ucha w poziomie, wracam odkrywam kocyk bo normalnie nie wierze i słysze syk i plucie jadem...

Tak to między nami wyglada. Nie mieszkam z mamą i mam podejżenie że Iga nie była wcześniej u weta a ja ją pierwsza tam zawiozłam. Będzie lepiej, oby tylko nie chorowała :wink: Mame bardzo pokochała z wzajemnoscią a to jest najważniejsze :lol:

dominikanna1

Post » Nie mar 01, 2009 13:37

Witaminki działają! Na początku zostawiłam je mamie żeby dawała ale jej zabrałam bo przecież ma kojarzyć mnie z dobrociami! Drugi obraz był podobny, dopóki dawałam witaminki była dobrą panią ale wystarczyło przestać... za drugim razem wykorzystałam nawet sytuacje i ją wyczesałam! Mama się śmiała że nawet jej na to nie pozwala więc bardzo jej musza smakować!!!
Wczoraj nastąpił przełom a ja dupa nie miałam witaminek!!! Jak ide po klatce schodowej to Iga poznaje i się chowa za kanape. Do tego stopnia się przyzwyczaiłam że jak wczoraj wieczorem wracając z imienin zajechałam do domu po poczte to nawet się nie rozejżałam po pokoju tylko ja już miałam wyjść to zauważyłam że kitka przycupnęł obok szafy i się gapi. Zgłupiałam! Pogłaskałam a ona wącha moje ręce i szuka witaminek!!! Jeżu jaka siara! Tak mi było głupio że dziś tam pojade i wkupie sie w jej łaski!!!!!!!!

dominikanna1

Post » Nie mar 01, 2009 15:17

:lol: :lol: :lol: przez żołądek do serca
Obrazek

15pietro

Od: Śro kwi 23, 2008 20:51

Post » Nie mar 01, 2009 15:22

Fajne oswajnie.. :lol:
Normalna łapówka... :roll: :lol:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb