Kącik Rudych Arystokratów ;) Rude jest piękne!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 11, 2007 16:40

patka-p3 pisze:a to tez karmelek :D nasz trzymiesieczny skarbeczek(jak spi:)). prosimy o przylaczenie nas do rudych arystokratow :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

No nie, gratuluję pięknego rudaska :ok: :ok: :ok: Już zapisuję, bo przybyło was trochę (i dobrze) :twisted:

Cinnamoncat

Od: Pon lis 07, 2005 19:49

Post » Wto gru 11, 2007 16:42

salma75 pisze:Wita się Leosiek :).
Leon to też rudasek, jeno srebrzysty, tygrysio pręgowany :D
Leon to najwspanialszy kot pod słońcem, bardzo psi z zachowania - uwielbia towarzystwo człowieka - łazi za nami krok w krok wciąż się odzywając.
Słodziak z niego :1luvu:
Możemy do klubu?

Obrazek Obrazek Obrazek

Ma piękne oczy 8O :1luvu: w jakim jest wieku? Przesłodki! Zapisany :D

Cinnamoncat

Post » Wto gru 11, 2007 16:50

Dobra, zapisałam kogo miałam zapisać, lecę jeszcze się poszwędać po innych wątkach i oczywiście przypominam, że mile widziane są tu każde rudasy :D O każdej porze, każdego dnia :ok:

Idę, bo przy okazji muszę pilnować Toffika koło kuwety, a byliśmy przed chwilą u weterynarza i okazało się, że Toffik ma wysoką temperaturę ... - czterdzieści stopni. Dostał zastrzyk i środek na odrobaczanie (pierwszy raz u weta) i jeśli w ciągu dwóch dni temp. się nie zmieni lub będzie skakać to Toffi będzie miał przeprowadzane testy na białaczkę itd.

Cinnamoncat

Post » Wto gru 11, 2007 17:17

Wikulec pisze:Zgłaszamy się i my - to znaczy Bazyl. Też się zaliczał do wielkouchych - nietoperz po prostu (wszystkie rude tak mają??)

Sama nie wiem 8O Jedynego rudasa jakiego w życiu miałam (i nadal mam :wink: ) to Toffik. Ale jego rodzeństwo też miało wielkie uszy :twisted:

Cinnamoncat

Post » Wto gru 11, 2007 17:36

kocicania pisze:
Wikulec pisze:Zgłaszamy się i my - to znaczy Bazyl. Też się zaliczał do wielkouchych - nietoperz po prostu (wszystkie rude tak mają??)

Sama nie wiem 8O Jedynego rudasa jakiego w życiu miałam (i nadal mam :wink: ) to Toffik. Ale jego rodzeństwo też miało wielkie uszy :twisted:

Dzień Dobry! Tu Kropcia! Co dobrego słychać w rudym kąciku? Czy zostałam przyjęta ? :roll:

Iskropka

Od: Pt lis 30, 2007 21:11

Post » Wto gru 11, 2007 17:50

Iskropka pisze:
kocicania pisze:

Dzień Dobry! Tu Kropcia! Co dobrego słychać w rudym kąciku? Czy zostałam przyjęta ? :roll:

Oczywiście, że zostałaś przyjęta. Lista zapisanych na str.2 :wink:

Cinnamoncat

Post » Wto gru 11, 2007 20:07

kocicania pisze:
Iskropka pisze:
kocicania pisze:

Bardzo się cieszę z zaszczytnego miejsca! :D :1luvu:

Iskropka

Od: Pt lis 30, 2007 21:11

Post » Wto gru 11, 2007 20:31

kocicania pisze:
Leon to najwspanialszy kot pod słońcem, bardzo psi z zachowania - uwielbia towarzystwo człowieka - łazi za nami krok w krok wciąż się odzywając.
Możemy do klubu?

Obrazek Obrazek Obrazek

Leonsjo to 3-miesięczny MCO z podkrakowskiej hodowli.
Rośnie mój skarb jak na drożdżach - waży już prawie 2,5 kg a łapska ma wielkości moich dorosłych już kotów - zapowiada się wielka bestyja ;)

Dziękujemy za zapisanie do klubu :)
salma75

Post » Wto gru 11, 2007 20:31

dziekujemy za przyjecie :dance: :dance2: karmelek przesyla glosne mruczanko.

ps. uszy tez ma wielkie wiec jednoczesnie dolaczyl do klubu gackow:)
Obrazek

patka-p3

Od: Wto kwi 24, 2007 11:54

Post » Wto gru 11, 2007 20:43

Witajcie,
To proszę dopisać małego zawadiakę, Bursztyna, wyrwanego śmierci ze schroniska :) Po miesięcznej walce o zdrowie, obecnie ma się swietnie- atakuje wszystkie ręce i nogi domowników :) Oto rudy młodzieniec
Obrazek
Obrazek

pozdrawiamy
Asia i Bursztyn

jena

Od: Wto paź 16, 2007 19:23

Post » Śro gru 12, 2007 2:55

kocicania pisze:Rude to przeważnie kocury a tricolorki to dziewczyny. Rude kotki są bardzo rzadko, ale można nawet czasami spotkać, ale tricolorowego kocura to jeszcze nie widziałam :ryk: Jest dużo rudych kotek rasowych :D
Pozdrawiam i mam nadzieję, że dołączy ktoś do nas ze swoim rudzielcem i że znajdzie się jeszcze jakaś ruda kotka, bo na razie mamy tylko jedną taką rodzynkę w klubie :twisted:

Ja osobiscie mam w domku Kote bardzo rudą i bardzo nie rasową :lol: Wiec jest juz nas dwie na tym forum :wink: Jak tylko naucze sie jak (jestem tu od niedawna) to wrzuce zdjecia

Mi_mi

Od: Pon gru 10, 2007 1:38

Post » Śro gru 12, 2007 20:57

Mi_mi pisze:
kocicania pisze:Rude to przeważnie kocury a tricolorki to dziewczyny. Rude kotki są bardzo rzadko, ale można nawet czasami spotkać, ale tricolorowego kocura to jeszcze nie widziałam :ryk: Jest dużo rudych kotek rasowych :D
Pozdrawiam i mam nadzieję, że dołączy ktoś do nas ze swoim rudzielcem i że znajdzie się jeszcze jakaś ruda kotka, bo na razie mamy tylko jedną taką rodzynkę w klubie :twisted:

Ja osobiscie mam w domku Kote bardzo rudą i bardzo nie rasową :lol: Wiec jest juz nas dwie na tym forum :wink: Jak tylko naucze sie jak (jestem tu od niedawna) to wrzuce zdjecia

www.upload.miau.pl - tu morzesz wrzucić zdjęcia i dać miniaturki :wink: A kotki rude nie rasowe też są, ale rzadziej :D

Cinnamoncat

Post » Śro gru 12, 2007 21:09

patka-p3 pisze:dziekujemy za przyjecie ... karmelek przesyla glosne mruczanko.

ps. uszy tez ma wielkie wiec jednoczesnie dolaczyl do klubu gackow:)

Dziękujemy za głośne mruczanko :dance: :dance2: A te duże uszka u rudasków to bardzo śmieszna cecha :twisted: A może by tak - Klub Rudych Nietoperzy :twisted: ? Chociaż nie każdy rudas to nietoperek Obrazek

Cinnamoncat

Post » Śro gru 12, 2007 21:14

salma75 pisze:
kocicania pisze:
Możemy do klubu?

Obrazek Obrazek Obrazek

Leonsjo to 3-miesięczny MCO z podkrakowskiej hodowli.
Rośnie mój skarb jak na drożdżach - waży już prawie 2,5 kg a łapska ma wielkości moich dorosłych już kotów - zapowiada się wielka bestyja ;)

Dziękujemy za zapisanie do klubu :)

Piękny kocurek... Ten pyszczek i pędzelki :1luvu: Pozdrowienia dla Leonka :twisted:
Ostatnio edytowano Sob sie 23, 2008 15:17 przez Cinnamoncat, łącznie edytowano 1 raz

Cinnamoncat

Post » Śro gru 12, 2007 21:18

Iskropka pisze:
kocicania pisze:
Iskropka pisze:
kocicania pisze:

Bardzo się cieszę z zaszczytnego miejsca! :D :1luvu:

Każdy rudasek ma tu gwarantowane takie zaszczytne miejsce i może czuć się tu jak w domu 8)

Cinnamoncat

[poprzednia][następna]