Abraksas, nie udało się, umarł.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 06, 2007 16:01

A ciekawe, kto tu się odchudza ? Kamciok czy Abraksas :?:
Aga_

Post » Czw wrz 06, 2007 16:13

Anda pisze:Jas waży 7,7 kg i jest duży, ale głowę ma dosyć małą ( a tak się zastanawiałam skąd ta gupkowatość jego :? )
niby nie jest gruby, ale to ofutrzenie daje taki efekt jakby Jasinek miał 25 kog nadwagi :roll:

Anda zaczepię Cię w abraksasowym wątku (owo śmiecenie niech mi będzie odpuszczone, Wasza Gigantyczność - zwracam się tu do Abr. :twisted: ), gdzie Ty coś piszesz o swoich kocionach, bo moze i zdjęcia tam masz, i może widać na nich wzmiankowane 7,7kg...? Jako fance wielkokotów zależałoby mi na oględzinach
(jeszcze raz dopraszam się łaski za niegodziwe zachowanie w wątku, o Najdoskonalszy z Wielkich :roll: )
Po paru latach jakie od dnia stworzenia przeszły, dziś już jasno widać, że Panu Bogu poza kotami nic się do końca nie udało. Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata łącznie z psami jest wadliwa. Taki jest obiektywny stan rzeczy i daremnie jest i nie należy się nań uskarżać
J. Pilch

malwina

Od: Sob lut 18, 2006 19:40

Post » Czw wrz 06, 2007 16:55

Hahaha no właśnie to najlepsze :P
Chudnę z miłości do kota :lol:
Ale jest minus- śmiałam się z tych bicepsów, nabijałam a po 2 tyg latania obsługiwania jaśniepańskiej lektyki naprawdę widać 8O może nie przesadnie , ale widać 8O

Pan Najjaśniejszy raczył udzielić pozwolenia na zdobywanie potrzebnych do podziwiania pobratymca informacji gdziekolwiek takoż i u siebie z racji propagowania wszech uwielbienia dla swojej nacji :D

kamciok

Od: Pt sie 24, 2007 15:23

Post » Czw wrz 06, 2007 17:02

malwina pisze:
Anda pisze:Jas waży 7,7 kg i jest duży, ale głowę ma dosyć małą ( a tak się zastanawiałam skąd ta gupkowatość jego :? )
niby nie jest gruby, ale to ofutrzenie daje taki efekt jakby Jasinek miał 25 kog nadwagi :roll:

Anda zaczepię Cię w abraksasowym wątku (owo śmiecenie niech mi będzie odpuszczone, Wasza Gigantyczność - zwracam się tu do Abr. :twisted: ), gdzie Ty coś piszesz o swoich kocionach, bo moze i zdjęcia tam masz, i może widać na nich wzmiankowane 7,7kg...? Jako fance wielkokotów zależałoby mi na oględzinach
(jeszcze raz dopraszam się łaski za niegodziwe zachowanie w wątku, o Najdoskonalszy z Wielkich :roll: )

Malwina, nie mam chyba wątku - kiedys miałam, ale nie rozpisywałam sie o moich kociatych, jeżlei juz , to o tymczaskach.
Jakbym tu wkleiła Jasia, to Abraksas był kamciokowi nie darował 8) :twisted:
Założę zaraz jakiś i pozwole sobie na lekka reklamę
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Czw wrz 06, 2007 17:15

Ależ wątków w których można składać hołdy i wygłaszać peany na część tych którzy posiedli sztukę owijania sobie naczelnych wokół palca nigdy dość ;)

kamciok

Post » Czw wrz 06, 2007 17:23

kamciok pisze:Hahaha no właśnie to najlepsze :P
Chudnę z miłości do kota :lol:
Ale jest minus- śmiałam się z tych bicepsów, nabijałam a po 2 tyg latania obsługiwania jaśniepańskiej lektyki naprawdę widać 8O może nie przesadnie , ale widać 8O

O, jaka przyjemna kuracja odchudzająca, aaa, i przydatna w tym procesie siłownia prawie bez wychodzenia z domu. 8)

kamciok pisze:Pan Najjaśniejszy raczył udzielić pozwolenia na zdobywanie potrzebnych do podziwiania pobratymca informacji gdziekolwiek takoż i u siebie z racji propagowania wszech uwielbienia dla swojej nacji :D

Moje uwielbienie dla Abraksasa Wielkiego wzrasta, a wydatnie się do tego przyczynia łaskawość wielka i ponadprzeciętna, godna Osoby Jego :roll:

Anda pisze:Malwina, nie mam chyba wątku - kiedys miałam, ale nie rozpisywałam sie o moich kociatych, jeżlei juz , to o tymczaskach.
Jakbym tu wkleiła Jasia, to Abraksas był kamciokowi nie darował 8) :twisted:
Założę zaraz jakiś i pozwole sobie na lekka reklamę

Nie narażajmy więc sługi na słuszny gniew pana jego :mrgreen:. Co rychlej zakładajmy wątek a potem fanclub wielkokotów
Po paru latach jakie od dnia stworzenia przeszły, dziś już jasno widać, że Panu Bogu poza kotami nic się do końca nie udało. Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata łącznie z psami jest wadliwa. Taki jest obiektywny stan rzeczy i daremnie jest i nie należy się nań uskarżać
J. Pilch

malwina

Post » Czw wrz 06, 2007 17:23

Hmm ciekawe czy mój Pan i Władca kiedyś zrobi normalną minę do zdjęcia ? Taką kocią, jakąś a la Mruczuś czy coś...

Obrazek

kamciok

Post » Czw wrz 06, 2007 17:26

kamciok pisze:Hmm ciekawe czy mój Pan i Władca kiedyś zrobi normalną minę do zdjęcia ? Taką kocią, jakąś a la Mruczuś czy coś...

Obrazek

O matko :D
To on nie zagryzie Marioli?? Ona wazy koło kilogramka i jest maleńka i kruchutka 8)

Anda

Post » Czw wrz 06, 2007 17:28

kamciok pisze:Hmm ciekawe czy mój Pan i Władca kiedyś zrobi normalną minę do zdjęcia ? Taką kocią, jakąś a la Mruczuś czy coś...

Obrazek

Zbójecka natura wyłazi z niego porami, a zwłaszcza oczami. :wink:
Kamciok, zazdrość moja jest tak wielka, jak obiekt tego niskiego uczucia. Nie wchodzę więcej do tego wątku, bo popadnę w depresję :twisted:.
J. Pilch

malwina

Post » Czw wrz 06, 2007 17:30

Oooo właśnie, wątek wielkokotowatych , pasiaste mają, szylki mają a co z wielkimi ? :twisted: (( na bazie wątku powstanie grupa wsparcia dla Anonimowych Posiadaczy Anormalnej wielkości Chimer- W skrócie APAC(z) ;) )

kamciok

Post » Czw wrz 06, 2007 17:32

Malwina wejdziesz , urok Pana i Władcy mu to zapewnia - jemu się nie da oprzeć ;) :twisted:

kamciok

Post » Czw wrz 06, 2007 17:34

Dobry pomsył:)
Ja tylko nadam cos dla Malwiny:
tit, titi
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2460651#2460651

Anda

Post » Czw wrz 06, 2007 17:38

Anda Pan i Władca ma wielką dup***e;) ale i takie serce :)
No i od razu kocisk na głęboką wodę (z racji różnicy rozmiarów ;) ) nie wrzucimy- powolutku, powolutku i będzie dobrze - gdzie oddzielać chwała Wyższemu mam więc żadne nie wyląduje w łazience ;)

kamciok

Post » Czw wrz 06, 2007 17:39

Phi tylko dla Malwiny ;) A ja też idę :)

kamciok

Post » Czw wrz 06, 2007 20:34

kamciok pisze:Malwina wejdziesz , urok Pana i Władcy mu to zapewnia - jemu się nie da oprzeć ;) :twisted:

Wchodzę!
No cóż, kompleksów się żadnych już nie nabawię, za stara jestem. Od depresji prozaków różnych jest co niemiara, w razie czegoś.
A wielkikot (pisownia zamierzona, wymawiać z akcentem na -ki) może kiedyś mi się trafi, nie tracę nadziei, Ciebie Abraksio Maksymalny znalazł w końcu 8)
J. Pilch

malwina

[poprzednia][następna]