Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anda pisze:Jas waży 7,7 kg i jest duży, ale głowę ma dosyć małą ( a tak się zastanawiałam skąd ta gupkowatość jego)
niby nie jest gruby, ale to ofutrzenie daje taki efekt jakby Jasinek miał 25 kog nadwagi![]()
malwina pisze:Anda pisze:Jas waży 7,7 kg i jest duży, ale głowę ma dosyć małą ( a tak się zastanawiałam skąd ta gupkowatość jego)
niby nie jest gruby, ale to ofutrzenie daje taki efekt jakby Jasinek miał 25 kog nadwagi![]()
Anda zaczepię Cię w abraksasowym wątku (owo śmiecenie niech mi będzie odpuszczone, Wasza Gigantyczność - zwracam się tu do Abr.), gdzie Ty coś piszesz o swoich kocionach, bo moze i zdjęcia tam masz, i może widać na nich wzmiankowane 7,7kg...? Jako fance wielkokotów zależałoby mi na oględzinach
(jeszcze raz dopraszam się łaski za niegodziwe zachowanie w wątku, o Najdoskonalszy z Wielkich)
kamciok pisze:Hahaha no właśnie to najlepsze![]()
Chudnę z miłości do kota![]()
Ale jest minus- śmiałam się z tych bicepsów, nabijałam a po 2 tyg latania obsługiwania jaśniepańskiej lektyki naprawdę widaćmoże nie przesadnie , ale widać
![]()
kamciok pisze:Pan Najjaśniejszy raczył udzielić pozwolenia na zdobywanie potrzebnych do podziwiania pobratymca informacji gdziekolwiek takoż i u siebie z racji propagowania wszech uwielbienia dla swojej nacji
Anda pisze:Malwina, nie mam chyba wątku - kiedys miałam, ale nie rozpisywałam sie o moich kociatych, jeżlei juz , to o tymczaskach.
Jakbym tu wkleiła Jasia, to Abraksas był kamciokowi nie darował![]()
Założę zaraz jakiś i pozwole sobie na lekka reklamę
kamciok pisze:Hmm ciekawe czy mój Pan i Władca kiedyś zrobi normalną minę do zdjęcia ? Taką kocią, jakąś a la Mruczuś czy coś...
kamciok pisze:Hmm ciekawe czy mój Pan i Władca kiedyś zrobi normalną minę do zdjęcia ? Taką kocią, jakąś a la Mruczuś czy coś...
kamciok pisze:Malwina wejdziesz , urok Pana i Władcy mu to zapewnia - jemu się nie da oprzeć![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 86 gości