*KD* - Mio & Mao - zdjęcia z nowych domów s. 6/7 ;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 18, 2007 11:29

Myślę, że czas przenieść wątek na Koty ;) Stworzyłam nowy wątek dla Muminki, ten jest dość długi i boję się, że Ci wymarzeni Duzi dla Muminki mogliby nie znaleźć wszystkich informacji jakich potrzebują ;) Tu nowy wątek Muminki: http://www.forum.miau.pl/viewtopic.php?t=56438
Obrazek

dronusia

Od: Sob mar 26, 2005 13:32

Post » Śro maja 02, 2007 17:56

zobacz reddie ile czasu mi zajelo znalezienie tego watku:) ale jak mowilam z czym jak z czym ale z komputerem to troche na bakier jestem...
jak obiecalam zdjecia kluseczki beda aktualne ale jak juz mowilam dopiero w czerwcu, bo teraz szykuje sie nam generalny remont i nie bedzie nawet jak i kiedy...klusia wlasnie leczy na kocykach na kartonie i spi...
wiesz, naprawde jestem szczesliwa, ze wzielismy ja do siebie. zuzia ma towarzystwo, jest weselej...no ale szkodnik z niej straszny i najgorsze, ze zuzie juz przekabacila i ta "patrz:dorosla, odpowiedzialna kotka" broi i wspolpracuje z nia do upadlego. ostatnim ich tryumfem jest tapeta w przedpokoju. tak dlugo dlubaly az wydlubaly (remont byl we wrzesniu 2006:() oj z torbami pojdziemy:) ale koty oczywiscie z nami:)
pozdrawiamy mimi i muminke. i muminke podnosimy, warta jest najlepszego domku:)

kasia h

Od: Czw gru 28, 2006 17:36

Post » Czw maja 10, 2007 17:13

pozdrawiamy mimi

Czyżby chodziło tu o moją panienkę?
My nazywany ją Mio,a czasem Mijunia.To nasza kochana iskierka.Już nie pamiętam,jak było bez niej.Rozruszała Alpinę do tego stopnia,że włazi na najwyższą półkę w domu :mrgreen:
Mio uwielbia jeść szczególnie wołowinkę Za każdym razem jak idę do kuchni -Mijunia biegnie za mną.Potrafi tak poprosić ,że nie mogę jej odmowić.Śmiesznie wtedy gada i patrzy w oczy.
Uwielbia pić wodę prosto z kranu.Jak nikt nie widzi,że Mio siedzi w umywalce,to cichutko miałczy,żeby odkręcić kurek.
Jest jak żywioł.We wszystkim widzi zabawkę.Wszędzie musi wejść i wszystko dotknąć.Wita nas po powrocie do domu jak piesek.Śpi w łóżku u każdego po kolei i każdego z nas ugniata.
Pozdrawiamy siostrzyczkę i mamunię :kotek:

AsiaO

Od: Nie lip 30, 2006 18:54

Post » Czw maja 10, 2007 17:26

No, to cała rodzinka w domkach (prawie, Muminka już niedługo jedzie :) )

Cieszę się, że Mio w końcu się udało tak wspaniale trafić! To taka przeurocza kicia, słodziak mały :)

reddie

Od: Śro lip 19, 2006 15:35

[poprzednia]