Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agniecha pisze:Tak Moniko. Tyle posrod tych wielu slow, ktore napisalam byla mowa o tym, ze nie puszczalabym swojego kota na dwor. ewentualnie na smyczy z dala od zgielku miasta. Dla mnie to bylo jasne i mowilo samo za siebie, ze jestem przeciwna. no ale ok. teraz mam nadzieje juz wszystko wiadomo i nie trzeba sie dalej spierac
wiara pisze:...i wszystko bylo by ok, gdyby nie to, ze kot nauczyl sie otwierac drzwi, skoczy na klamke uwiesi sie i wychodzi, oczywiscie biega tylko po korytarzu i pywnicy, ale ostatnio zdazyła sie taka sytuacja ze kot stoi i waruje przy drzwiach wejsciowych jak tylko ktos otworzy kot ucieka, i niestety nie da sie go zatrzymac, oczywiscie jak juz sie wybiega, to przychodzi.....Oczywiscie zadzwonilam zaraz do osoby od której ALicje dostałam i powiedzialam jak sytuacja wyglada. a biorac Alicje i tak samo zreszta Julie mial to byc dom niewychodzacy, dlatego, ze tak samo jak kolezanka przezyłam smierc kota przez potracenie. Ale czasami sie nie da!! Alicja poprostu płacze pod drzwiami, ze chce wyjsc, i w koncu sama wychodzi!!
agata-air pisze:-"Po4W schronismku bylam, niestety jest ono w oplakanym stanie i w takim tez sa tam ziwerezta. Miomo ze chcialbym wyleczyc i pomoc jakiemus zwierzeciu musze wybrac takie ktore jest w miare zdrowe- mam kocura i psa, nie moge narazic ich na to ze sie czym zaraza!
-"miałam kota ale samochód mi go przejechał, nowy kotek jak bedzie bardzo chcial to też będzie wychodził"
...
Monika L pisze:agata-air pisze:-"Po4W schronismku bylam, niestety jest ono w oplakanym stanie i w takim tez sa tam ziwerezta. Miomo ze chcialbym wyleczyc i pomoc jakiemus zwierzeciu musze wybrac takie ktore jest w miare zdrowe- mam kocura i psa, nie moge narazic ich na to ze sie czym zaraza!
-"miałam kota ale samochód mi go przejechał, nowy kotek jak bedzie bardzo chcial to też będzie wychodził"
...
Agato ja nie bardzo to rozumiemto znaczy że kotek bedzie wychodzący :?:
Maryla pisze:Monika L pisze:agata-air pisze:-"Po4W schronismku bylam, niestety jest ono w oplakanym stanie i w takim tez sa tam ziwerezta. Miomo ze chcialbym wyleczyc i pomoc jakiemus zwierzeciu musze wybrac takie ktore jest w miare zdrowe- mam kocura i psa, nie moge narazic ich na to ze sie czym zaraza!
...
Agato ja nie bardzo to rozumiemto znaczy że kotek bedzie wychodzący :?:
Monika - przecież od początku o to chodzi
agata-air pisze:-"miałam kota ale samochód mi go przejechał, nowy kotek jak bedzie bardzo chcial to też będzie wychodził"
te odmyślinika to sa wesze teksty zacaytowane!!! Odpowiedz brzymi znalazalam sliczna kotke ktora dzis pokaze rodzinie jesli wszyscy sie na nia zdecydujemy zeby ja przygarnac to ta wlansie kotka napewnio nie bedze kotkiem wychodzacym!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, MruczkiRządzą i 73 gości