niż tymczasowy
a co

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
izaA pisze:Gdyby się okazało, że trzeba Jogi wspomóc, to wiesz, gdzie zajrzeć![]()
scholastyka pisze:Aniu - no bo jak inaczej?
hihi
izaA pisze:Gdyby się okazało, że trzeba Jogi wspomóc, to wiesz, gdzie zajrzeć![]()
ano jest taki plan
izaA pisze:Decyzja dla Jogi najlepsza na świeciea tym koleżankom poszukaj innych kotów, może takich odważniejszych, trzeba skorzystać z okazji i dać domki innym potrzebującym.
scholastyka pisze:Nie ma świerzbowca a wszystko tak naprawdę wygląda dobrze. Tylko jest wychudzona. I tu właśnie chciałabym spytać - jak (poza oczywiście dawaniem kotu jedzonka suchego stale) karmić zeby kicia nabrała ciałka? moze są jakieś specjalne karmy?
kk pisze:scholastyka pisze:Nie ma świerzbowca a wszystko tak naprawdę wygląda dobrze. Tylko jest wychudzona. I tu właśnie chciałabym spytać - jak (poza oczywiście dawaniem kotu jedzonka suchego stale) karmić zeby kicia nabrała ciałka? moze są jakieś specjalne karmy?
Moze sie zdarzyc ze nigdy nie utyje, wiec nie martw sie na zapas ze przesadzisz z karmieniem. W koncu jedzenie ograniczyc jest latwo (no, trzeba miec dobre korki do uszu...), na pewno latwiej niz karmic na sile![]()
Mojemu niejadkowi podstepem mieszam gotowane zoltko (pol do jednego dziennie).
scholastyka pisze:Oczywiście, ze popytam, boję się tylko, że chciały brać Jogusię ode mnie bo zakochały się w tym konkretnym kocie, a poza tym rodzice zgadzali się bo wiedzieli ze to ode mnie z domu.
A jak powiem, żeby poszukały innego to się zniechęcą
scholastyka pisze:zastanawiam się nad kupnem Exigent 35/30.
Może ktoś ma jakieś doświadczenia?
scholastyka pisze:scholastyka pisze:zastanawiam się nad kupnem Exigent 35/30.
bo jak na razie doczytałam tylko tyle ze powinien pomagać kotkom, 'odbudować się'. Ale czy ktoś ma może doświadczenie z tym?
Maryla pisze:scholastyka pisze:scholastyka pisze:zastanawiam się nad kupnem Exigent 35/30.
bo jak na razie doczytałam tylko tyle ze powinien pomagać kotkom, 'odbudować się'. Ale czy ktoś ma może doświadczenie z tym?
moja najbardziej wybredna Kicia go uwielbia
i jest troche tuczący więc jak najbardziej wskazany
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 106 gości