zosia&ziemowit pisze:
No z Florcią tak samo więc chwilowo nie piszę!
hi hi..... oj ci forumowicze
BTW Florcia zostaje u was?
zosia&ziemowit pisze:Słuchaj a nie za wcześnie to szczepienie?
nalegalam..... bardzo sie boje, ze przy dwoch kotach i psie, gdzie jeden kot jest wychodzacy, cos ja dopadnie

Dostala podstawowe szczepienie, nie jakis kombajn. Chyba 4 choroby. Odrobaczenie w poniedzialek, szczepienie wczoraj. Ona ma 6 tygodni... Dostalam ja, jak miala 2 tygodnie i bardzo sie balam, ze cos juz mogla zalapac, ale na szczescie nic sie nie stalo

Niektorzy szczepili w 4 tygodniu, jak tu wyczytalam, ale wet na 4 tygodnie sie nie zgodzil

Nastepne, juz kombajn, 25 listopada.
zosia&ziemowit pisze: Florcia rozrabia jak pijany zajac! Ma dwie mamy Perłę i Karusię!?

Najsmieszniejsze sa te biegi

Ona biega jak zajaczek, tylne lapki razem

Wyglada to niesamowicie

Chrupka ma juz dostep do calego mieszkania, bo biega dosc szybko i potrafi umknac spod nog Wery. Nauczyla sie tez pokonywac schody. Wprawdzie zajmuje jej to z 5 minut, wyglada jak skok samobojczy, ale radzi sobie dzielnie
zosia&ziemowit pisze: Dziiaj było pierwsz samodzielne siusiu do kuwetki, o przepraszam właśnie jest drugie!
Jak Gucio?
To pozno...... moja opanowala kuwete juz 2 tygodnie temu. Dzis zalatwia sie juz nawet do kuwety krytej, na dole, gdzie zalatwiaja sie dorosle koty. Ot wchodzi, jak do siebie, zalatwia, zakopuje i biega dalej

Sama bylam zdziwiona, ze tak szybko przyswoila inny zwirek
Na noc jeszcze ja zamykamy w lazience.
Gucio jest zachwycony, ma wreszcie towarzystwo do zabawy

Troche odpuscil z nadopiekunczoscia, no i niestety relanium zaczal dostawac, bo zapominal, ze trzeba jesc

Na szczescie wraca do normy
Generalnie jestesmy w Chrupci zakochani do uszy, zwlaszcza TZ. Mozemy godzinami patrzec, jak rozrabiaja

Gutek robi za opiekuna, malej pilnuje, nawoluje, jak ja straci z oczu, jest cierpliwy, wyrozumialy.. No uwielbiam tego kocurka
Mala pozwolenie na imie dostala, ale na pobyt ostateczny jeszcze nie. Zaczynam jednak snuc plany, co to bedzie, jak mala dostanie ruje i co Gucio na to, a TZ podejmuje temat, wiec....... tez o tym mysli, czyli..... mala i tak zostanie, tylko to ON musi to powiedziec. Niech jeszcze sie poludzi, ze rzadzi

Mala i tak zostanie, bo i ja i Gucio sie zaplaczemy

[/quote]