Moderator: Estraven
maczkowa pisze:p.s. w wątku dyniowobożonarodzeniowym tez trzymam kciuki i bardzo się ciesze z domu Rudej i za Mirę trzymam kciuki

Stomachari pisze:Wyraziłaś onegdaj swoje poirytowanie moimi wpisami w jednym wątku, wnioskuję zatem, że nie jestem mile widzianym gościem na Twoich wątkach, więc gratuluję adopcji w milczeniu.
 to wszystko nie dlatego, że Ktoś jest niemiłe widziany na moich wątkach ,a jedynie dla dobra kotów. Wybacz,jeśli źle się kiedykolwiek przez to poczułaś
 to wszystko nie dlatego, że Ktoś jest niemiłe widziany na moich wątkach ,a jedynie dla dobra kotów. Wybacz,jeśli źle się kiedykolwiek przez to poczułaś    i odwiedzaj nas proszę.
 i odwiedzaj nas proszę. 

Myśle, ze adopcja Pikusia doskonale na nią wpłynie
 Myśle, ze adopcja Pikusia doskonale na nią wpłynie 

za ogłoszenia i mimbla64
  za ogłoszenia i mimbla64  za piękne zdjęcia Pico.
  za piękne zdjęcia Pico. czyli tak jak powinno być. Fajny,prokoci domek się trafił Pikusiowi. I przemili Państwo
 czyli tak jak powinno być. Fajny,prokoci domek się trafił Pikusiowi. I przemili Państwo  No i ma swoją wołowinkę,którą kocha i o którą walczyłam dla niego (nie jak u pani weganki
 No i ma swoją wołowinkę,którą kocha i o którą walczyłam dla niego (nie jak u pani weganki  ).
 ).
Stomachari pisze:A może państwo mają znajomych czy krewnych o takim samym podejściu, którzy też by chcieli kota?

na kilogramy oddam do dobrych domów
 na kilogramy oddam do dobrych domów 

Arcana pisze:Czasem pytałam DSy, czy nie mają równie miłych znajomych, bo mam cudne koty do adopcji, i jakoś nigdy nikogo nie polecili.
 I nie wracają po kolejne koty,np.na dokocenie.
 I nie wracają po kolejne koty,np.na dokocenie. 

Arcana pisze:Ta adopcja trochę jak Bartusia: łaciate kocurki, które długo czekały i musiały trafić na amatorów, mają domki zakochane w nich od pierwszego dnia. Warto czekać na dobry dom

Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05, sebans i 87 gości