Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Petroniusz pisze:Migota, rzuć na PW numerem konta, bo nie wiem, czy jeszcze mam, podeślę chociaż ze 30 zeta dla Koneserowców, wszystko jedno, czy na Maciusia, czy na coś innego
.Mia. pisze:migota, ciągle nowe koty...
przelałam ci 5 dych (tytułem bazarku). więcej też nie bardzo mogę, ale może trochę uzbierasz razem...
Migota pisze:Na koniec na temat - Maciuś barankuje, wypina grzbiet i wręcz każe się głaskać.A dziś jak mnie zobaczył to zrezygnował z polowania na myszki, przyleciał do mnie, usiadł przy misce i cierpliwie czekał jak nałożę nereczki. A głaskom nie byłoby końca, gdybym miała czas..
Petroniusz pisze:Migota pisze:Na koniec na temat - Maciuś barankuje, wypina grzbiet i wręcz każe się głaskać.A dziś jak mnie zobaczył to zrezygnował z polowania na myszki, przyleciał do mnie, usiadł przy misce i cierpliwie czekał jak nałożę nereczki. A głaskom nie byłoby końca, gdybym miała czas..
Ha, czyli ta jednak geny działają, oboje, i Kocurra, i Maciuś, jednakowo miziaści są![]()
Nie utucz go za bardzo tymi nereczkami![]()
I uważaj na siebie, znów o szpitalu piszesz
.Mia. pisze:migota, dużo zdrowia dla was, szczególnie dla córeczki.
jeżeli jest potrzeba, mogę ci przesłać fypryst (odpchlenie) dla maciusia i jeszcze jakiś kot się załapie (a nawet półtora). to to samo, co fiprex. kupuję największą dawkę, dla psa ponad 40 kg, podzieloną na kilka tubek. mam na utrzymaniu parę (5) 'dodatkowych' kotów, więc zaopatrzyłam się na sezon.
kiedy kończy się sezon 'kociakowy'? myślę, że wtedy najlepiej zabrać się za wyadoptowanie maciusia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 54 gości