Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lemoniada pisze:Koszmar!Jak daleko jest na cmentarz ze stacji PKP?
Lemoniada pisze:DT u mnie odpada, ale mogę pomóc w łapaniu i karmieniu kotów. Mam bilet miesięczny na tej trasie, więc dojazd nie kosztowałby mnie nic - dobrze, że to blisko stacji, bo jestem niezmotoryzowana. Tyle, że nie mogę tam jeździć regularnie, bardziej z doskoku w różne dniI najwcześniej za dwa tygodnie, dopiero co zaszczepiłam kotę...
Gdzie jest konto do przelewów?
taizu pisze:Dziewczyny, moze jestem przeczulona, ale izolujcie te kotki od swoich. Te dwa maluchy z lastryko siedza jak kociak z pp, którego przed chwila ogladałam na wątku instruktażowym o jej leczeniu
Fleur pisze:Lemoniada pisze:DT u mnie odpada, ale mogę pomóc w łapaniu i karmieniu kotów. Mam bilet miesięczny na tej trasie, więc dojazd nie kosztowałby mnie nic - dobrze, że to blisko stacji, bo jestem niezmotoryzowana. Tyle, że nie mogę tam jeździć regularnie, bardziej z doskoku w różne dniI najwcześniej za dwa tygodnie, dopiero co zaszczepiłam kotę...
Gdzie jest konto do przelewów?
każda pomoc będzie na wagę złota! konto powiedzmy tak - na karmę, leki i budki - do Ani Rylskiej, na sterylki i karmę - do mnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 178 gości