Moderator: Estraven

po_prostu_kaska pisze:Uwaga, uwaga
Bryniu skorzystał dziś z kuwety![]()
Mała rzecz, a cieszy

aburacze pisze:Dzień dobry!
Tak tylko napiszę, że na Allegro Brysia obejrzało po 5 dniach już 450 osób. Na Gumtree 135, ale spadł na drugą stronę więc podbiłem - powinno być teraz więcej odwiedzin. Na Alegratka.pl 36, na Kokosach 20, a Tablica.pl jak zwykle wartość "od czapki" 2032.
Próba z ogłoszeniem w Google dała przez wczorajszy dzień jakieś 35000 odsłon, ale efekt był mizerny bo zaledwie 6 osób weszło dzięki temu na wątek na miau. Zastanawiam się nad lepszym doborem słów kluczowych, czy np. portali na których ogłoszenie ma się pokazywać, oraz podaniem linku do np. Allegro czy Gumtree zamiast na miau.pl. Any ideas?
Pozdrawiam serdecznie!
Adam

witam
Jestem zainteresowana adopcją Brysia. mam doświadczenie związane z opieką nad kotami.Niestety od roku nie mam w domu żadnego zwierzaka i chciałabym to w koncu zmienić. wiem jak skomplikowany charakter mają koty lecz wiem jak o nie dbać by czuły się szczęśliwe. mieszkam w Warszawie mam 2 pokojowe mieszkanie , Bryś będzie miał wszystko potrzebne do szczęścia. Jeśli istnieje choćby cień szansy na to że Bryś trafiłby do mnie proszę o kontakt
Pozdrawiam Sabina
Użytkownicy przeglądający ten dział: kota_brytyjka, Meteorolog1, smoki1960 i 34 gości