jessi74 pisze:poproszę o duże zdjęcia mojego Marcysia i Rózi
na specjalne życzenie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mawin pisze:ale super wieści
A czy Pimpuś podrósł i wreszcie wyglądał na kociaka w swoim wieku? Czy sierść na grzbiecie wreszcie wróciła do normalnego wyglądu?
On był jak na swój wiek zdecydowanie za mały a było to wynikiem niedożywienia
Będą jakieś wieści z domku Pimpusia?
Gibutkowa pisze:O Zołzik się dokociła![]()
![]()
Zołzik pisze:Gibutkowa pisze:O Zołzik się dokociła![]()
![]()
Musiałam... Moja koteczka odeszła od nas w poniedziałek po długiej chorobie. Mogła być jeszcze z nami, gdyby nie to, że trafiła na weta konowała, który podczas punkcji przebił jej naczynie krwionośne w płucu albo samo płuco i nam się Jadziulka udusiła ;( na moich oczach ciepriala strasznie ;( Do końca życia sobie chyba nie wybaczę, ze nie pojechałam na tą punkcję do Hildebranda, tylko wybrałam Interwet :/
Było i jest na bardzo smutno bez niej, ale jak patrzyliśmy na Klopsa, to było nam jeszcze gorzej, bo on został sam, bez mamy swojej ukochanej. Sąsiad do nas przyszedł i powiedział, ze Klopsik cały dzień jak nas nie ma wyje pod drzwiami strasznie. No i w ten sposób zapadła decyzja o przyspieszonym, wręcz ekspresowym, przymusowym dokoceniu...
A Fifi sam nam się wpakował na kolana... Przed chwilą wpadłam na chwilę do domu zobaczyć, jak daleko posunięta jest demolka, ale kotki grzeczne, nawet już na siebie nie fuczą. Fifi nawet przy mnie pokazał jak robi kupę do wanny i ta kupa jest już ładniejsza, więc to dobrze. (swoją drogą to już trzecia, a przywieźliśmy go wczoraj przed 23.)
Zołzik pisze:Zawsze będziemy tęsknić za Jadzią i będzie nam jej brakować... no ale czasu nie da się cofnąć... trzeba jakoś żyć dalej. Staram się nie obwiniać (chociaż z trudem mi się to udaje), ale zawsze jest tak, że mogło się coś zrobić inaczej, z czymś poczekać... zawsze jest coś...
Mamy nadzieję, że Pinki będzie z nami szczęśliwy! i że Jadzia też była przez te parę miesięcy choroby...
jessi74 pisze:znaleziony na Nowym Dworze czarny kocurek szuka domu viewtopic.php?f=13&t=126375&start=0
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 787 gości