Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pomponmama pisze:Czy mnie się zdaje, czy na tobie Shira ciąży jakaś klątwa z tymi Zuzkami![]()
Moja córa też Zuza, za Rudisiem płakała (jak zresztą za każdym naszym tymczasem, ona ma oczy w mokrym miejscu
po mnie...
)
pomponmama pisze:Przyznam ci się w sekrecie, że na dworcu, jak przekazywałam kota Shirze, to wyłam jak potępieniec, a Shira widząc moją minę w obawie, że się rozmyślę capnęła transporter i zwiała do pociąguAle teraz wiem, że to był najlepszy dom, jaki znalazłam dla moich tymczasów. Choć się bałam, bo to tak daleko, to... to była słuszna decyzja
choć niełatwa... Ty też będziesz zadowolona - zobaczysz
A kicia trafiła doskonale, już ją tam pewnie pańcio ucywilizuje - przewiduję, że tydzień, góra dwa po jej wylądowaniu, będziemy czytać łzawe posty Shiry, ze kicia owszem, wchodzi na kolana, ale Stasiowi
Neigh pisze:Ja się o każdego "mojego" kota martwię.......nawet jakby do pałacu jechał.......Ryczeć w głos to moze nie będę.....bo ja dbam o wizerunek twardziela:-)
pomponmama pisze:Neigh pisze:Ja się o każdego "mojego" kota martwię.......nawet jakby do pałacu jechał.......Ryczeć w głos to moze nie będę.....bo ja dbam o wizerunek twardziela:-)
No....ja też....
ale przy Rudim wizerunek szlag trafił...
Nawet tego nie skomentujępomponmama pisze: będziemy czytać łzawe posty Shiry, ze kicia owszem, wchodzi na kolana, ale Stasiowi
shira3 pisze: A co dzisiaj słychać u panienki?![]()
Szalony Kot pisze:O jak fajnie![]()
To kiedy Owieczka jedzie? :>
Neigh pisze:Niop na Gerardowy tez zapraszam, a jakze - zasiedział się skarżypyta najdłużej w sumie......pora na niego.
kussad pisze:Neigh pisze:Niop na Gerardowy tez zapraszam, a jakze - zasiedział się skarżypyta najdłużej w sumie......pora na niego.
Jak go znaleźć tak "na szybko"?
Neigh pisze:Szalony Kot pisze:O jak fajnie![]()
To kiedy Owieczka jedzie? :>
JUTRO!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 715 gości