Czy życie jest sprawiedliwe? Już w domku :)))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 30, 2010 19:10 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Jest DT. Walczy o życie :(((

renatab pisze:Andzia prezentuje się tak samo jak rano,pani doktor powiedziała,że na razie nie można jej odrobaczyć bo jeśli są robale to ubite mogły by pozatykać jelitka.Po południu zaczęła dostawać Metronidazol w płynie.Pojada nieżle ale nadal utrzymuje się biegunka.Patrzyła na nas tak jakby chciała powiedzieć ZABIERZCIE MNIE DO DOMKU.Gdyby jakaś ciocia chciała sama zadzwonić i dowiedzieć się o stan zdrowia Andzi to zapraszam na pw to podam dane do lecznicy.

Biedna niunia... :cry:
Jakbym moja Bunię w lecznicy widziała. :cry:

Renatko, a jakie rokowania weci stawiają?
Co jej tak właściwie jest?
Czy to wiadomo, czy tak w ciemno?
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Sob paź 30, 2010 19:38 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Jest DT. Walczy o życie :(((

Chyba sami jeszcze nie wiedzą .Wyrzucam sobie,że może gdybym od razu do nich pojechała to malutka była by w lepszym stanie.Dotychczas ze swoimi jeżdziłam do nich a po przeprowadzce trafiłam tutaj.W tej lecznicy mają lepsze warunki bo mają szpital i ambulatorium całodobowe ale mądry polak po szkodzie.Nawet nie potrafie myśleć o niczym innym niż o malutkiej.Jak wychodziłam od niej to kazałam jej walczyć z chorobą i obiecałam jej najlepszy domek na świecie tylko niech wyzdrowieje :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

Post » Sob paź 30, 2010 19:42 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Jest DT. Walczy o życie :(((

Musi wyzdrowieć i już!!!
Już dość w swoim króciutkim życiu zaznała krzywdy!!!
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Sob paź 30, 2010 19:50 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Jest DT. Walczy o życie :(((

Leciutkie usciski dla malutkiej. Renatko robisz tyle i Twoje serce jej pomoze przetrwac.

Dobranoc i milej niedzieli.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Sob paź 30, 2010 21:59 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Jest DT. Walczy o życie :(((

Dzięki wszystkim za dobre słowo :1luvu: Dobranoc.
Jutro jadę do niuni o 11-tej
Obrazek

renatab

Post » Sob paź 30, 2010 22:54 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Jest DT. Walczy o życie :(((

Anulu, zdrowiej nasz szybciutko :ok: :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie paź 31, 2010 7:38 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Jest DT. Walczy o życie :(((

Zaglądam do maleńkiej niuni z ranka i mam nadzieję na dobre wieści. :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie paź 31, 2010 10:41 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Jest DT. Walczy o życie :(((

Zaglądam i cieplutkie myśli wysyłam,żeby było coraz lepiej!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie paź 31, 2010 12:21 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Jest DT. Walczy o życie :(((

Niunia czuje się lepiej i mamy nadzieję, że teraz już kicia wychodzi na prostą. :1luvu: :ok: :ok: :ok:

Renatka jak wróci to napisze więcej. :1luvu:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie paź 31, 2010 12:24 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Jest DT. Walczy o życie :(((

kasia86 pisze:Niunia czuje się lepiej i mamy nadzieję, że teraz już kicia wychodzi na prostą. :1luvu: :ok: :ok: :ok:

Będzie dobrze, na pewno, ja w to mocno wierzę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Nie paź 31, 2010 12:33 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Jest DT. Walczy o życie :(((

kasia86 pisze:Niunia czuje się lepiej i mamy nadzieję, że teraz już kicia wychodzi na prostą. :1luvu: :ok: :ok: :ok:

Tak cichutko sie pocieszę!,cichutko,żeby losu nie kusić!
Maleńka-za Ciebie cały czas :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Nie paź 31, 2010 15:03 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Jest DT. Walczy o życie :(((

Renatko???
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie paź 31, 2010 15:38 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Jest DT. Walczy o życie :(((

Przepraszam ale byłam na cmentarzu zaraz jadę na drugi i jeszcze wieczorem do Andzi.jak pojechaliśmy to spała zwinięta w kłębuszek a to już dobry znak obudziliśmy ją no i od razu pchała się na ręce.ma podłączoną kroplówkę cukier był w normie tylko temperatura jej troszkę spadła.Nie wymiotuje a już jest bez leków przeciwwymiotnych.Dostała antybiotyki chociaż nadal nie wiedzą co jej jest.Bedzie miała znów badania krwi to może dowiemy się czegoś konkretnego ,oczka nadal z trzecią powieką ,biegunka z domieeszką krwi przy nas robiła.Nadal grzana w inkubatorze. wieczorem znów sie odezwę .Kciuki do góry bo dzis wyglądała żwawo. :ok:
Obrazek

renatab

Post » Nie paź 31, 2010 16:11 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Jest DT. Walczy o życie :(((

Niech nam już zdrowienie malutka! :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dzięki Renatko za wiadomości. :1luvu:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie paź 31, 2010 17:51 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Jest DT. Walczy o życie :(((

Strasznie cieszę się że jest lepiej :ok:

Zdrowiej malutka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

[poprzednia][następna]