mały 6-ciomiesieczny LESIO-FELV+ :( FIP:( [*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 25, 2010 19:54 Re: mały 6-ciomiesieczny LESIO- FELV+ :( HELP! HILFE!

kasiatatry pisze:Lesio teraz troche lepiej, wstał bo glodny, zjadł znowu troche kurczaka z 10-12 tych chrupek whiskas rozne rodzaje i troche zmielonego kurczaka. pochodził pochodził, zrobilismy inhalacje na nosek i zakropilismy oczka. Dałam mu troche tego convalescence ale pluje ze hej. wskoczył z powrotem na drapak. i siedzi i patrzy. jedno mnie martwi, bo tak jakby sie slinił i mlaska ta slina i nie wiem, czy to katar czy to cos gorszego :(

Może od leków jakichś :roll: Wiem że po lekach niektórych koty się ślinią.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon paź 25, 2010 20:20 Re: mały 6-ciomiesieczny LESIO- FELV+ :( HELP! HILFE!

Bardzo się cieszę, że Lesio i Ty Kasiu nie poddajecie się.
Myślę o chłopaku ciepło :1luvu: .
Na dobranoc za Lesia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Pon paź 25, 2010 20:26 Re: mały 6-ciomiesieczny LESIO- FELV+ :( HELP! HILFE!

Kasiu, czy wetka sprawdzała mu buzię?
Nie ma tam nadżerek?
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pon paź 25, 2010 20:26 Re: mały 6-ciomiesieczny LESIO- FELV+ :( HELP! HILFE!

Oddam Koci interferon-Virbagen Omega - 1 dawka na ok. 3,5 kg. kota. Aktywowany w czwartek, 21-10-2010. Na terenie Zabrze i okolice mogę podrzucić na miejsce. Pozostał po kuracji. mail: jaroslaw37@interia.eu

szare_lapy

Od: Pon maja 04, 2009 17:51

Post » Pon paź 25, 2010 20:28 Re: mały 6-ciomiesieczny LESIO- FELV+ :( HELP! HILFE!

szare_lapy pisze:Oddam Koci interferon-Virbagen Omega - 1 dawka na ok. 3,5 kg. kota. Aktywowany w czwartek, 21-10-2010. Na terenie Zabrze i okolice mogę podrzucić na miejsce. Pozostał po kuracji. mail: jaroslaw37@interia.eu

Dziękujemy :1luvu: :cry:
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Pon paź 25, 2010 20:56 Re: mały 6-ciomiesieczny LESIO- FELV+ :( HELP! HILFE!

ale ja w warszawie... czy to mozna przewozic? i do kiedy trzeba wykorzystac?
Lesio miał badany pyszczek i jest tam czysto.
Na wszelki wypadek sprawdze...
martwie sie tez troche, bo Lesio ma taki worek na podbrzuszu, ale to tak od razu pod skora i nie wiem, czy to czasem nie jest kroplowka, ktora sie tam dostała... tzn mam nadzieje, ze to kroplowka bo to dynda... jestem juz przewrazliwiona, ale to chyba jest od tej kroplowki...
Boze jak ja bym chciała zeby ten kot ozdrowiał...

kasiatatry

Od: Nie cze 15, 2008 14:57

Post » Pon paź 25, 2010 20:59 Re: mały 6-ciomiesieczny LESIO- FELV+ :( HELP! HILFE!

kasiatatry pisze:ale ja w warszawie... czy to mozna przewozic? i do kiedy trzeba wykorzystac?
Lesio miał badany pyszczek i jest tam czysto.
Na wszelki wypadek sprawdze...
martwie sie tez troche, bo Lesio ma taki worek na podbrzuszu, ale to tak od razu pod skora i nie wiem, czy to czasem nie jest kroplowka, ktora sie tam dostała... tzn mam nadzieje, ze to kroplowka bo to dynda... jestem juz przewrazliwiona, ale to chyba jest od tej kroplowki...
Boze jak ja bym chciała zeby ten kot ozdrowiał...

Jeśli miał kroplówkę podskórną, to zapewne właśnie jej efekt.
To nie to co myślisz.
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Pon paź 25, 2010 21:22 Re: mały 6-ciomiesieczny LESIO- FELV+ :( HELP! HILFE!

Czasami po zastrzykach też tak jest i kiedyś się strasznie wystraszyłam, zauważając na kotce kilka guli. :strach:

Dalej się ślini czy przeszło mu już?
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pon paź 25, 2010 21:31 Re: mały 6-ciomiesieczny LESIO- FELV+ :( HELP! HILFE!

Mogę wysłać do Warszawy, jest jednak problem: temp. przechowywania to +2 do max. + 6 st. C - powyżej lek się psuje...

szare_lapy

Post » Pon paź 25, 2010 21:34 Re: mały 6-ciomiesieczny LESIO- FELV+ :( HELP! HILFE!

szare_lapy

Post » Pon paź 25, 2010 21:37 Re: mały 6-ciomiesieczny LESIO- FELV+ :( HELP! HILFE!

Lesio znowu wstał i znowu je :D slaby jest, ale chodzi troszke i sie interesuje i ma smaki... dostał oprocz tego co sam zjadł 5ml convalescence, bo wiecej nie chce. tzn tego tez nie chcial, ale mu na siłe dałam. miksuje mu rozne rzeczy to zawsze to jakis kawałek mieska sie dostanie w sosiku do zoładka.

nie slini sie juz chyba...

normalnie cos mu apetyt wraca bo chodzi od miski do miski :)

kasiatatry

Post » Pon paź 25, 2010 21:47 Re: mały 6-ciomiesieczny LESIO- FELV+ :( HELP! HILFE!

Teoretycznie ten lek może być przesłany jedynie drogą wet-wet, normalnie nie wolno go przesyłać. Najlepiej żeby od jednego weta poszedł od razu do drugiego - wiem że dziewczyny tak przesyłały. Są specjalne pojemniki do przesyłu tego typu leków.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon paź 25, 2010 21:51 Re: mały 6-ciomiesieczny LESIO- FELV+ :( HELP! HILFE!

kasiatatry pisze:Lesio znowu wstał i znowu je :D slaby jest, ale chodzi troszke i sie interesuje i ma smaki... dostał oprocz tego co sam zjadł 5ml convalescence, bo wiecej nie chce. tzn tego tez nie chcial, ale mu na siłe dałam. miksuje mu rozne rzeczy to zawsze to jakis kawałek mieska sie dostanie w sosiku do zoładka.

nie slini sie juz chyba...

normalnie cos mu apetyt wraca bo chodzi od miski do miski :)

Jak ja się cieszę, cały dzień w pracy o nim myślałam, mam nadzieję, że jednak okaże się, że to nie FIP i że się go wyleczy.

kasia(1)

Od: Czw cze 04, 2009 8:00

Post » Pon paź 25, 2010 21:54 Re: mały 6-ciomiesieczny LESIO- FELV+ :( HELP! HILFE!

czy moze mi ktos powiedziec, czy oryginalna fiolka ma proszek czy płyn, tzn jak to wyglada? bo jak ja kupowałam w sggw to te dwie fiiolki mi dali w woreczku i one mialy substancje płynne...

kasiatatry

Post » Pon paź 25, 2010 21:55 Re: mały 6-ciomiesieczny LESIO- FELV+ :( HELP! HILFE!

Coś słyszałam o przewożeniu interferonu w termosie wraz z mrożonym groszkiem (ale tak, żeby groszku nie dotykał)
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

[poprzednia][następna]