ani pisze:Kasia D. pisze:U mnie z kotów "przez zasiedzenie" są Nutka, Gucio i Junior.
Kasiu, a one sa z 2003?
Aaaa!! Nie, nie. Nutka nie. Tylko chłopaki.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ani pisze:Kasia D. pisze:U mnie z kotów "przez zasiedzenie" są Nutka, Gucio i Junior.
Kasiu, a one sa z 2003?
Kasia D. pisze:A jak zakwalifikowac Kacperka?
Teraz dopiero sobie uswiadomiłam, ze on nie pasuje do kategorii, w której jest. Ani do żadnej innej...
ani pisze:Kasia D. pisze:A jak zakwalifikowac Kacperka?
Teraz dopiero sobie uswiadomiłam, ze on nie pasuje do kategorii, w której jest. Ani do żadnej innej...
![]()
Właśnie...
Jak to było? Rysia szukała mu domu, miała o nim informacje z maila bodajże, miał pojechać do Anki, po drodze zahaczając o Lublin i Przemka, a ostał się u Ciebie?
Kasia D. pisze:ani pisze:Kasia D. pisze:A jak zakwalifikowac Kacperka?
![]()
Właśnie...
Jak to było? Rysia szukała mu domu, miała o nim informacje z maila bodajże, miał pojechać do Anki, po drodze zahaczając o Lublin i Przemka, a ostał się u Ciebie?
No własnie. W trakcie okazało sie, ze Anka nie może go przygarnąć, ze względu na stopień i uciązliwość jego kalectwa.
Został bo nie było innego wyjścia. A teraz już go tak kocham, ze nie ma o niczym innym mowy.
Ofelia pisze:LimLim pisze:Ofelio - Synek też jest forumowy![]()
Także Mały (brat Synka Ofelii) - kociak forumowy ma kochający domek u Blue i Damorka, choć trafił do nich inną niż forumową drogą
Ale miało być z tego roku, więc nie pisałam o Synku. A ciocia LimLim wcale swoich chrześniaków nie odwiedza
set pisze:Jest jeszcze moj Nikodem, adoptowany dzieki Forum w troche pokretny sposob, tzn: na forum dowiedzialam sie o Azylu, pojechalam tam ze znajomymi z Forum, dziewczyny mi powiedzialy, zebym brala kota, no to wzielam![]()
Ja bym to nazwala ogolnym wplywem Forum i Azylu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 713 gości