Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jesteśmy z Łodzi,ale niestety nie ma mozliwości opieki dochodzącej,jest to mieszkanie wynajmowane i właściciele sobie nie zycza obcyh osob.Ja rozumiem,że szukacie DT,ale ten kot umiera,zmarnowały sie juz 2 dni,gdzie juz Maniuś mogłby mieć u Nas spokój i opiekę.
ruru pisze:dostałam taką odpowiedź:Jesteśmy z Łodzi,ale niestety nie ma mozliwości opieki dochodzącej,jest to mieszkanie wynajmowane i właściciele sobie nie zycza obcyh osob.Ja rozumiem,że szukacie DT,ale ten kot umiera,zmarnowały sie juz 2 dni,gdzie juz Maniuś mogłby mieć u Nas spokój i opiekę.
ale ja tutaj nic nie decyduję, ja tylko jestem przekaźnikiem
Sis prowadzi sprawę
jolabuk5 pisze:Ja też bym chciała wiedzieć, co z Maniusiowym DT! Oby wieści były dobre...
ruru pisze:dostałam taką odpowiedź:
Jesteśmy z Łodzi,ale niestety nie ma mozliwości opieki dochodzącej,jest to mieszkanie wynajmowane i właściciele sobie nie zycza obcyh osob.Ja rozumiem,że szukacie DT,ale ten kot umiera,zmarnowały sie juz 2 dni,gdzie juz Maniuś mogłby mieć u Nas spokój i opiekę.
mozemy wziąć koteczka nawet od dzis do maksymalnie 20 lipca,a potem ewentulanie wziać znow od 9 sierpnia do konca wrzesnia.moze w tej przerwie znajdzie sie ktos kto go przygarnie.nasza niedyspozycja miedzy 20 lipca a 9 sierpnia spowodowana jest praktykami ktore musimy odbyc w innym miescie.prosze o odpowiedz.
Sis pisze:Sprawa finansowania ew. dt czy hoteliku - M_elka wylicytowała na moim bazarku zdjecia za 100zł, do tej pory nie mam ani adresu wysyłki ani wpłaty na koncie Kotyliona - trochę to niepoważne i może niepotrzebnie, ale świeci mi się czerwona lampka - kto to jest M_elka i czy ma ktoś do niej kontakt i ją zna? Ja jakoś nie ufam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Williamlaria i 21 gości