Pilnie potrzebny DT, kotka gaśnie w oczach, jedna już odeszł

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 14, 2010 14:01 Re: Pilnie potrzebny DT, kotka gaśnie w oczach, jedna już odeszł

Nikt nie zagląda :( , może dlatego maluch w lecznicy jeszcze nie znalazł DT

mashas nie odbiera pw może wyjechała :|

Małej też doskwierają upał, mniej je i często poleguje, ale za to odkryła okno w kuchni 8) ja jej szukam , wołam, sprawdzam wszystkie kąty a ona sie uwaliła na parapecie w kuchni przy otwartym okienku i .....se leży - miażdżmy- na doniczce z trawą :twisted: trawka wygląda jakby po gradobiciu :? ,ale już wie że jak podniose na nią głos tzn że coś nie teges zrobiła :smiech3: co do zakrapiania oczu to jest straszna 8O ucieka przede mną - ona to traktuje jako " fajnie że mnie gonisz, to polataj za mną jeszcze troche" i tak przez wszystkie pokoje za nią z maścią w ręce :x :mrgreen:
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Czw lip 15, 2010 6:23 Re: Pilnie potrzebny DT, kotka gaśnie w oczach, jedna już odeszł

Kleo pisze:Nikt nie zagląda :( , może dlatego maluch w lecznicy jeszcze nie znalazł DT

mashas nie odbiera pw może wyjechała :|

Małej też doskwierają upał, mniej je i często poleguje, ale za to odkryła okno w kuchni 8) ja jej szukam , wołam, sprawdzam wszystkie kąty a ona sie uwaliła na parapecie w kuchni przy otwartym okienku i .....se leży - miażdżmy- na doniczce z trawą :twisted: trawka wygląda jakby po gradobiciu :? ,ale już wie że jak podniose na nią głos tzn że coś nie teges zrobiła :smiech3: co do zakrapiania oczu to jest straszna 8O ucieka przede mną - ona to traktuje jako " fajnie że mnie gonisz, to polataj za mną jeszcze troche" i tak przez wszystkie pokoje za nią z maścią w ręce :x :mrgreen:

ja zaglądam ale nie wiem, co napisać?, jak pomóc? :oops: :cry: :cry:
kciuki za malutkie potrzymam :ok: :ok: :ok: :ok: chociaż tyle :oops:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw lip 15, 2010 11:22 Re: Pilnie potrzebny DT, kotka gaśnie w oczach, jedna już odeszł

Kleo pisze:Nikt nie zagląda :( , może dlatego maluch w lecznicy jeszcze nie znalazł DT

Ja też Kleo zaglądam ale też nie mogę pomóc :cry:
A masz pewność, że on jest nadal w tej lecznicy i w ogóle żyje?

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Czw lip 15, 2010 13:18 Re: Pilnie potrzebny DT, kotka gaśnie w oczach, jedna już odeszł

Mara S pisze:

Ja też Kleo zaglądam ale też nie mogę pomóc :cry:
A masz pewność, że on jest nadal w tej lecznicy i w ogóle żyje?

Nie, nic nie wiem, wysłałam pw, sms-a do mashas ale cisza :(
Obrazek

Kleo

Post » Czw lip 15, 2010 13:25 Re: Pilnie potrzebny DT, kotka gaśnie w oczach, jedna już odeszł

ja sie pogubiłam.Jaki maluch w lecznicy?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Czw lip 15, 2010 13:36 Re: 3 mies. buro-ruda zapalenie oczu (w dt) rodzeństwo na ulicy

Kleo pisze:
mashas pisze:Obrazek

Ta koteczka
Obrazek

Kleo

Post » Wto lip 20, 2010 9:21 Re: Pilnie potrzebny DT, kotka gaśnie w oczach, jedna już odeszł

I dalej nie wiadomo co z nią, gdzie jest i w jakim stanie?

Mara S

Post » Wto lip 20, 2010 9:59 Re: Pilnie potrzebny DT, kotka gaśnie w oczach, jedna już odeszł

Wróciłam z urlopu, więc mogłabym się nią zająć przez wakacje - jeśli nadal jest potrzebny DT, to poproszę o priva.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto lip 20, 2010 10:35 Re: Pilnie potrzebny DT, kotka gaśnie w oczach, jedna już odeszł

to się cieszę. :1luvu:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Wto lip 20, 2010 10:48 Re: Pilnie potrzebny DT, kotka gaśnie w oczach, jedna już odeszł

Alienor pisze:Wróciłam z urlopu, więc mogłabym się nią zająć przez wakacje - jeśli nadal jest potrzebny DT, to poproszę o priva.

Wow - i dasz radę jeszcze z tymi, które planujesz połapać u siebie w okolicy? Szacun :ok:

Mara S

Post » Wto lip 20, 2010 12:56 Re: Pilnie potrzebny DT, kotka gaśnie w oczach, jedna już odeszł

Alienor pisze:Wróciłam z urlopu, więc mogłabym się nią zająć przez wakacje - jeśli nadal jest potrzebny DT, to poproszę o priva.

Super :1luvu: tylko mashas nie odpowada na sms-y i pw, może wyjechała :roll: nie wiem co z kicią w lecznicy, czy jeszcze żyje :(
Obrazek

Kleo

Post » Wto lip 20, 2010 13:47 Re: Pilnie potrzebny DT, kotka gaśnie w oczach, jedna już odeszł

Nie mam namiarów na mashas, nie wiem w której lecznicy jest footerko.... 8O

A co do połapania rzeczy - jasne że dam radę! :P Jak trzeba to się zrobi tak, że będzie dobrze :ok: Tylko mam nadzieję, że Boniek szybko pójdzie w ludzi, bo coś czuję, że po wakacjach nie będę mogła patrzeć na koty prócz mych własnych :wink:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw lip 22, 2010 7:45 Re: Pilnie potrzebny DT, kotka gaśnie w oczach, jedna już odeszł

Alienor pisze:Nie mam namiarów na mashas, nie wiem w której lecznicy jest footerko.... 8O

A co do połapania rzeczy - jasne że dam radę! :P Jak trzeba to się zrobi tak, że będzie dobrze :ok: Tylko mam nadzieję, że Boniek szybko pójdzie w ludzi, bo coś czuję, że po wakacjach nie będę mogła patrzeć na koty prócz mych własnych :wink:

I co to - jest tymczas a kota a nie ma :?: Czy coś się wyjasniło?

Jakby co to Formica też ma 2 prawie ślepaczki szukające dt.

Cholera nie dość, że tyle tych kotów, to jeszcze tyle chorych

Mara S

Post » Czw lip 22, 2010 8:15 Re: Pilnie potrzebny DT, kotka gaśnie w oczach, jedna już odeszł

Mara S pisze:
Alienor pisze:Nie mam namiarów na mashas, nie wiem w której lecznicy jest footerko.... 8O

I co to - jest tymczas a kota a nie ma :?: Czy coś się wyjasniło?

Jakby co to Formica też ma 2 prawie ślepaczki szukające dt.
Cholera nie dość, że tyle tych kotów, to jeszcze tyle chorych

to może daj tymczas tym koteczkom
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw lip 22, 2010 10:24 Re: Pilnie potrzebny DT, kotka gaśnie w oczach, jedna już odeszł

mashas jest zaganicą :(

Napisała mi sms że wypuściła kotke tam gdzie ją znalazła (Sosnowiec, zagórze), żadne schronisko nie chciało jej przyjąć i ponoć była już zdrowa wtedy 8O tylko to dość dziwne że tak szybko wyzdrowiała, moją Chili trzymał katar ok.1,5 tygodnia a oczka do tej pory zakrapiam 2 razy dziennie , boje sie że kotka nadal jest chora :(

Zmusiłam aparat do współpracy, dziś wieczorkiem wstawię zdjęcia mojej Chili - potworka :mrgreen:
Obrazek

Kleo

[poprzednia][następna]