MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 25, 2009 22:13 Re: MASZA - przerażona kotka w schronisku Ostróda - Pilnie DT!!!

Dulencja pisze:Nie mogę tego czytać :( :( Miałam kota, którego po śmierci właścicielki zamknięto na 1,5 roku w domu, od czasu do czasu (na oko sąsiadek karmicielek raz na tydzień) któś jej dawał jesć... Ze stresu miała wylizane tylne łapki i brzuszek...u mnie do końca nie doszła do siebe :cry: :cry: Odeszła w październiku ubiegłego roku po źle dobranej narkozie :cry: :cry: Maniuś, ja tak strasznie tęsknię, nieprawda, że czas leczy rany koi i ból

Warunki mam jakie mam, zawsze do sprawdzenia... Mam 4 koty i psa. Mam jednego niby dzika, który strzela teraz barany i się mizia, kociaste się wzajemnie prowadzają po chacie i strasznie się kochają. Pies prawie cały czas śpi, bo Paciorek ma 14 lat... Wątki podeślę na życzenie. Oferuję tymczas, z tym, że ja nie znam się na ogłoszeniach :oops: :oops: :oops:

W Wawie leczyłam zwierza na Białobrzeskiej, a w Łodzi mam namiary na CoolCaty (standard Viałobrzeskiej musi być utrzymany

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Pt gru 25, 2009 22:36 Re: MASZA - przerażona kotka w schronisku Ostróda - Pilnie DT!!!

Dulencjo, to wspaniałe wieści. DT dla Maszy!!!:1luvu:
Fado [*] 27.02.2019 r., Rysiek [*] 15.10.2023 r.

Karena

Od: Czw wrz 20, 2007 20:09

Post » Pt gru 25, 2009 22:48 Re: MASZA - przerażona kotka w schronisku Ostróda - Pilnie DT!!!

Wątki moich:

Gucio viewtopic.php?f=1&t=100336&start=0

Halina vel Czarka viewtopic.php?f=1&t=101729&start=105

Leon viewtopic.php?f=1&t=91836&start=480 (od strony 18nastej).

Pacior ma swój wątek na forum wolontariuszy, więc na info mogę podać link do strony schronu...

Eda nie ma wątku, bo na tym etapie życia nie miałam pojęcia o miau.pl...

literówka
Ostatnio edytowano Pt gru 25, 2009 22:51 przez Dulencja, łącznie edytowano 1 raz

Dulencja

Post » Pt gru 25, 2009 22:49 Re: MASZA - przerażona kotka w schronisku Ostróda - Pilnie DT!!!

...

Dulencja

Post » Pt gru 25, 2009 22:53 Re: MASZA - przerażona kotka w schronisku Ostróda - Pilnie DT!!!

Ja tez uwazam ,ze Maszy u Dulencji bedzie lepiej ....niz w schronie i gdziekolwiek,aby nie w schronie
:ok: :ok: :ok: Dulencja o zwierzeta dba...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt gru 25, 2009 23:49 Re: MASZA - przerażona kotka w schronisku Ostróda - Pilnie DT!!!

Dulencjo :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Jutro przekażę wieści naszej Prezes. Jak tylko będę miała jakiekolwiek wici od niej dam tutaj znać.

Ogłoszenia porobimy - ja zwykle wystawiam allegro dla kotów AFN-owskich, które obecnie tymczasują gdzieś w Polsce. Z tym nie ma problemu, jeśli o mnie chodzi. Jeśli przestanę panować nad ogłoszeniami w pozostałych portalach, myślę, że znajdą się chętni do pomocy. Byleby ona w końcu z tego schronu wyszła.
Zwłaszcza, że dzisiaj wypatrzyłam w budynku kolejnego kota w depresji :( A kolejny miał taki katar ropny, że mu się trocinki przykleiły do nosia i nie miał czym oddychać. To jest po prostu horror... normalnie bez komentarza... Koty w budynku po parę miesięcy siedzą w małych transporterkach, a w wolierach mają zimno i mokro i raczej brudno. Tylko, jak się oferuje pomoc, to wychodzi się na intruza...
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Sob gru 26, 2009 0:26 Re: MASZA - przerażona kotka w schronisku Ostróda - Pilnie DT!!!

No i ja Maszke ogłaszam ...ale jak znam Dulencje to sie w Maszce zakocha na amen i DS daleko nie trzeba bedzie szukac :P
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob gru 26, 2009 0:27 Re: MASZA - przerażona kotka w schronisku Ostróda - Pilnie DT!!!

Wiesz, ja widziałam swoją Maniutkę i jej cierpienie :evil: :evil: Miałam nie brać tymczasów, ale czego takiego nie zniosę :evil: :evil: Przepraszam, że przed Świętami nie trafiłam na wątek, bo dzisiaj może Masza wisiałaby w charakterze kolejnej bombki na choince... Nie umiem znieść takiego cierpienia kota , :cry: :cry: Zwłaszcza, że miałam takiego w domu :( :( tu liczy się każda chwila :( :(

Dulencja

Post » Sob gru 26, 2009 0:46 Re: MASZA - przerażona kotka w schronisku Ostróda - Pilnie DT!!!

Moje "wariaty'juz choinke załatwiły...z Antoniem na czele...słychac łomot i sru ich nie ma...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob gru 26, 2009 0:52 Re: MASZA - przerażona kotka w schronisku Ostróda - Pilnie DT!!!

Bożenko, ja już nie ma choinki :evil: :evil: :twisted:
Miałam wielkie trzy czarno futrzaste bombki wiszące:twisted: :twisted: :twisted:

Dulencja

Post » Sob gru 26, 2009 11:00 Re: MASZA - przerażona kotka w schronisku Ostróda - Pilnie DT!!!

Hop Maszko!!!

A u mnie choinka, o dziwo, stoi. Chodzą, wąchają, pacają łapkami dolne bombki, ale chyba zbyt gęsta, żeby próbować się na niej powiesić. :twisted: A wczoraj miały okazję niepowtarzalną, bo zostały sama na sam z tą choinką dobre 6 godzin... :s5: :s1:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Sob gru 26, 2009 11:05 Re: MASZA - przerażona kotka w schronisku Ostróda - Pilnie DT!!!

My od razu wstawiliśmy choinkę za szkło :ryk: Jest mała, ale Dizelek już zdążył kabelek od lampek przegryźć, wyłączony na szczęście :? Teraz chowamy kabel do szafki i włączamy tylko wtedy kiedy jesteśmy w pokoju.
Fado [*] 27.02.2019 r., Rysiek [*] 15.10.2023 r.

Karena

Od: Czw wrz 20, 2007 20:09

Post » Sob gru 26, 2009 12:58 Re: MASZA - przerażona kotka w schronisku Ostróda - Pilnie DT!!!

Dulencja :1luvu:

nika28

Od: Pt mar 21, 2008 21:15

Post » Sob gru 26, 2009 13:45 Re: MASZA - przerażona kotka w schronisku Ostróda - Pilnie DT!!!

choinka stoi -juz sie znudziły-jedne lampki załatwione-radio synowi wczoraj zwaliły i chyba sie wystraszyły,cisza w domu, tylko piłeczka i za myszka ganiaja :twisted:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob gru 26, 2009 13:54 Re: MASZA - przerażona kotka w schronisku Ostróda - Pilnie DT!!!

Cudne wieści, Dulencja Obrazek
Co do ogłoszeń, nie ma najmniejszego problemu, nie robiłam na razie żadnych dla Maszy, bo sama Vega się wahała czy robić ogłoszenia, ale jak kicia będzie z DT, to ruszamy pełną parą z ogłoszeniami.
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

[poprzednia][następna]