POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV-ODCHODZĘ i PRZEDSTAWIAM JoKot s.49!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 13, 2009 10:48 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV - lista szukajacych DT s.5 - HELP!

jopop pisze:nr 4 z mojej listy wygląda tak:

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Codziennie zachwycam się tym "numerem 4". :1luvu: Wspaniały kotunio :lol: Na pewno krótko będziesz się nim cieszyła... Ale domek musi być SUPER :ok:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Wto paź 13, 2009 11:44 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV - lista szukajacych DT s.5 - HELP!

Też mi się tak wydaje :lol:

zaproponowałam pani, która marzy o rudzielcu,
ale powiedziała, z żalem, że rodzina nie godzi się na piątego kota :cry:
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Wto paź 13, 2009 12:03 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV - lista szukajacych DT s.5 - HELP!

Ja się podczepię pod wątek Jopop z moją prośbą o pomoc w ogłoszeniach. :oops:
Mam w domu 5 tymczasów, szósty wraca w czwartek z adopcji, przecudnego miłego kotka w ogródku i jeszcze dwa, które muszą szybko znaleźć domy (trudno powiedzieć, co będzie jeśli nie znajdą..)
Zapitalam w robocie niestety za dużo, czasu nie mam nawet na ogarnianie tego całego towarzystwa, allegro mam zbanowane na służbowym kompie.
Ogłoszenia kotów mam porobione przez ASK@ i Jowitę, ale zbiorcze, a widzę, że poza tytułowym Filipem - nikt nie dzwoni w sprawie żadnego innego kota.

Proszę, czy jakaś dobra dusza, która ma nieco czasu, umiejętności i dobrej woli zechciałaby mi porobić ogłoszenia dla pojedyńczych kotów? (od miesięcy już nic nie wydałam do domu) :cry:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto paź 13, 2009 12:17 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV - lista szukajacych DT s.5 - HELP!

Agnesko, na moich kontach w różnych serwisach wiszą jeszcze ogłoszenia niektórych Twoich tymczasów - fakt, że już sprzed jakiegoś czasu, pewnie trzeba by uaktualnić...
Tylko na razie czasowo nie wydolę, jedyne, co mogę zaproponować, to pojedyncze ogłoszenia na Allegro. Jeśli jesteś zainteresowana, podeślij mi na maila fotki i opisy (przy czym Trusia, Aldo i Filip mają Allegro, odnawiałam im aukcje).

EDIT: sprawdziłam, Filipowi Allegro niedawno się skończyło. Mogę odnowić, ale może masz jakieś nowe fotki? On sporo większy już jest niż na tamtych zdjęciach...
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Wto paź 13, 2009 12:48 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV - lista szukajacych DT s.5 - HELP!

kussad - ja tam zaglądam, ale nie mogę się cholercia zalogować... możesz dorzucić link przy Piwku jeśli to nie jest kłopot...

SZUKAM KIEROWCY NA WTOREK WIECZOREM na BRÓDNO - łapaneczka kolejna :twisted:
i może też na przyszły czwartek wieczorem? kierunek się jeszcze ustali, ale pewnie Bródno lub Praga, a może Smocza again?

Aleba chyba nałogowo szuka kierowców na Mianowskiego, dni powszednie popołudniami. Może by się to dało jeszcze w tym tygodniu załatwić?
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Wto paź 13, 2009 13:00 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV - lista szukajacych DT s.5 - HELP!

W tym tygodniu się nie da - chyba, że beze mnie ;) Ja w tym tygodniu jestem wyłączona z obiegu.
Ale fakt, karmicielki mnie molestują o przyjazd, ostatnio donosiły mi o ciężarnej koteczce. Na Niemcewicza chyba ta kotka, ale przy okazji można ją zgarnąć. A na Mianowskiego też obiektów do łapania nie zabraknie :(
Po niedzieli pasuje mi każdy dzień, łapanie tradycyjnie od 18-19 do 21, wtedy koty idą spać :twisted:
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Wto paź 13, 2009 13:04 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV - lista szukajacych DT s.5 - HELP!

to Aleba szuka towarzystwa na NIE WTOREK i NIE CZWARTEK po niedzieli :twisted: a ja na wtorek i czwartek właśnie :twisted: najwyżej znów nałapiemy ciut przydużo i będą na mnie marudzić :roll:

Wczoraj na AWFie wlazłam w kolejne kociaki... ze 2,5-3 mce na oko, nawet je trochę goniłam po trawie, ale spierniczały skutecznie. I dobrze, bo nie mogłabym z nimi do domu wrócić...

One na razie wygladają nieźle, tylko lekki KK. Ale niestety wirus AWFowski jest dość wredny, trzebaby gnojki wyłapać i zacząć leczyć, inaczej będą mieć oczy fatalne...

Tylko co ja mam z nimi zrobić?

Na "pociechę" raczej nie pojadę na wieś, więc ta kotka z małymi sie odwleka...
Obrazek

jopop

Post » Wto paź 13, 2009 13:32 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV - lista szukajacych DT s.5 - HELP!

Już gotowe! Udało mi się zalogować i zapisało zmianę zanim mnie wyrzuciło z systemu...
Ktoś na wątku Piwka pyta czy ma założone allegro.
Czy mamy może inny link do zdjęcia Piwko troszkę większego albo jaśniejszego do wklejenia na Dogo? Kto jest autorem i czy wyraża zgodę na samodzielne użycie linku albo próbę rozjaśnienia?
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto paź 13, 2009 13:47 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV - lista szukajacych DT s.5 - HELP!

to fotka zrobiona przez _kathrin. Będę bezczelna i wyrażę zgodę w jej imieniu :twisted: nie mam pojęcia, dlaczego dziewczyna dysponująca dobrym aparatem i NAPRAWDĘ NIEZŁYM zmysłem foto (zrobiła setki cudownych zdjęć moim kotom) swojemu kotu zrobiła tak rozpaczliwie beznadziejne fotki... :twisted:

Może ten wpis zmobilizuje ją do wycieczki na Ursynów, zrobienia Piwku porządnego zdjęcia i przy okazji wykonania fotek kociaka przywiezionego przez Agneskę :twisted:
Obrazek

jopop

Post » Wto paź 13, 2009 13:49 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV - lista szukajacych DT s.5 - HELP!

Aleba pisze:Agnesko, na moich kontach w różnych serwisach wiszą jeszcze ogłoszenia niektórych Twoich tymczasów - fakt, że już sprzed jakiegoś czasu, pewnie trzeba by uaktualnić...
Tylko na razie czasowo nie wydolę, jedyne, co mogę zaproponować, to pojedyncze ogłoszenia na Allegro. Jeśli jesteś zainteresowana, podeślij mi na maila fotki i opisy (przy czym Trusia, Aldo i Filip mają Allegro, odnawiałam im aukcje).

EDIT: sprawdziłam, Filipowi Allegro niedawno się skończyło. Mogę odnowić, ale może masz jakieś nowe fotki? On sporo większy już jest niż na tamtych zdjęciach...

Ola, dziękuję, bardzo chętnie skorzystam. :1luvu:
Zrobię dzisiaj wieczorem porządki w zdjęciach i przyślę Ci zdjęcia z opisami do pojedynczych akcji.
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto paź 13, 2009 14:47 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV - lista szukajacych DT s.5 - HELP!

Mam tutaj bunt maszyn - picasa zdjęć nie przyjmuje, linka oryginalnego zdjęcia na forum nie mogę użyć bo jest niezgodne z regulaminem dogo i za duże, narazie wkleiłam te miniaturki a później może zdobędziemy coś lepszego.
Dla Dogo potrzebuję zdjęcia max 640x640
Ostatnio edytowano Wto paź 13, 2009 15:11 przez kussad, łącznie edytowano 1 raz
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto paź 13, 2009 15:05 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV - lista szukajacych DT s.5 - HELP!

jopop pisze:to fotka zrobiona przez _kathrin. Będę bezczelna i wyrażę zgodę w jej imieniu :twisted: nie mam pojęcia, dlaczego dziewczyna dysponująca dobrym aparatem i NAPRAWDĘ NIEZŁYM zmysłem foto (zrobiła setki cudownych zdjęć moim kotom) swojemu kotu zrobiła tak rozpaczliwie beznadziejne fotki... :twisted:

Może ten wpis zmobilizuje ją do wycieczki na Ursynów, zrobienia Piwku porządnego zdjęcia i przy okazji wykonania fotek kociaka przywiezionego przez Agneskę :twisted:

:strach: :strach: :strach:
Ale żeś mnie zjechała :oops:

No to chyba się wybiorę na Ursynów

_kathrin

Od: Wto lip 31, 2007 16:53

Post » Wto paź 13, 2009 15:43 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV - lista szukajacych DT s.5 - HELP!

Ten kociak z Łomianek

Obrazek

tu ze mną po przyjeździe z lecznicy

Obrazek

a tu z nową opiekunką

Obrazek

do której się przykleił jak na super glue,
i z którą pojechał do nowego domku.
Będzie towarzyszem 4-miesięcznej biało-czarnej :wink: koteczki.
Domek sprawdzony, polecony, pewny.
Obrazek Obrazek

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Post » Wto paź 13, 2009 15:45 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV - lista szukajacych DT s.5 - HELP!

SUPER!!!!!!!

nie masz czasem jeszcze kilku dobrych domków? ;)

jakby się udało choć 2 koty z lecznicy wywalić to bym złapała te nowe maluchy od siebie z pracy, ale nie mogę zająć 4-ej klatki...
Obrazek

jopop

Post » Wto paź 13, 2009 16:06 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV - lista szukajacych DT s.5 - HELP!

Marzycielka Obrazek

Pogadamy Obrazek jak wydam połowę z moich aktualnie 10 tymczasów
Obrazek Obrazek

delfinka

[poprzednia][następna]