Amigo-kot nad koty.Toczeń.Nasz ukochany przyjaciel za TM [*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 22, 2009 8:13 Re: Amigo - tylko mnie miziaj i miziaj. Leczymy się.

A tak się cieszyłam :( się co prawda nie rozebrał tylko wypruł sobie dziurę w szyi pod bandażem, jak on to zrobił??? No i mamy oprócz ubranka kołnierz oraz broń ostateczną - zabandażowane tylne łapki - nie podoba się to kotu oj nie podoba. A mnie się nie podoba jak się kot drapie i muszę jakoś z kotem żyć tak? To kot ma znosić moje pomysły ubraniowe. Echh mówie wam, walka z wiatrakami.
Etyka szacunku dla życia nakazuje nam wszystkim poszukiwać sposobności, by za tyle zła, wyrządzonego zwierzętom przez ludzi, pośpieszyć im z jakąkolwiek pomocą. Albert Schweitzer
Jeśli komuś zalegam z płatnością, bądź wysyłką proszę o pw.
Rózne różności.

hydra_pl

Od: Nie cze 08, 2008 8:16

Post » Nie lis 22, 2009 17:50 Re: Amigo - tylko mnie miziaj i miziaj. Leczymy się.

o cholercia... jak go to musi swędzieć, skoro aż tak się drapie... biedak :?
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Od: Nie mar 15, 2009 20:34

Post » Nie lis 22, 2009 17:56 Re: Amigo - tylko mnie miziaj i miziaj. Leczymy się.

Joanna KA pisze:o cholercia... jak go to musi swędzieć, skoro aż tak się drapie... biedak :?

trzeba by to miec, zeby zrozumiec..

dopiero jak mnie pchły pogryzły tak, az zostały slady od drapania zrozumialam, jak to swedzi.
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Nie lis 22, 2009 21:14 Re: Amigo - tylko mnie miziaj i miziaj. Leczymy się.

Mnie kiedyś pogryzły pluskwy, czy coś takiego, także ja też mu współczuję swędzenia, ale jeszcze bardzoej ran, które sobie robi :evil:
Ech.. a tak poza tym humorek dopisuje :) Biegamy, szalejemy i użebraliśmy pańcię tymczasową o zdjęcie kołnierza. Ciężki jest koci los.
Etyka szacunku dla życia nakazuje nam wszystkim poszukiwać sposobności, by za tyle zła, wyrządzonego zwierzętom przez ludzi, pośpieszyć im z jakąkolwiek pomocą. Albert Schweitzer
Rózne różności.

hydra_pl

Post » Pt lis 27, 2009 8:02 Re: Amigo - tylko mnie miziaj i miziaj. Leczymy się.

Zastrzelę, wypatroszę, wystrzelę z katapulty... albo nie wiem co... :evil:
Wystarczy w nocy dobrze podziałać i można zrobić sobie mega dziurę w plecach. Nie no po prostu nie wiem, musimy się do weta przejechać, może jakieś psychotropy mu dać, albo coś...
I jeszcze po zapakowaniu w ubranko robi taką smutną minę, rozżaloną i wogóle i człowiek się za serce łapie, a ten szru szru pazurami po bandażu...
mariolatro - bardzo przepraszam, zadzwonię w poniedziałek, ok?

edit: literówki
Ostatnio edytowano Pt lis 27, 2009 11:02 przez hydra_pl, łącznie edytowano 1 raz
Rózne różności.

hydra_pl

Post » Pt lis 27, 2009 10:22 Re: Amigo - tylko mnie miziaj i miziaj. Leczymy się.

Hopsnę guupiego kotecka...
Rózne różności.

hydra_pl

Post » Pt lis 27, 2009 10:27 Re: Amigo - tylko mnie miziaj i miziaj. Leczymy się.

Oj, współczuję ... :roll:

Ciepłe myśli przesyłam :ok:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Pt lis 27, 2009 11:04 Re: Amigo - tylko mnie miziaj i miziaj. Leczymy się.

Dziękujęmy za ciepłe myśli.
Dojrzewam do kupienia skarpet na wszystkie łapy... szkoda, ze nie robią skarpet na zęby....
Rózne różności.

hydra_pl

Post » Pt lis 27, 2009 12:30 Re: Amigo - tylko mnie miziaj i miziaj. Leczymy się.

:mrgreen:

zęby można powyrywać :ryk:
biedny Amiś... drapak-paskudek :1luvu:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Pt lis 27, 2009 12:34 Re: Amigo - tylko mnie miziaj i miziaj. Leczymy się.

Zęby to on ma ładne, szkoda by było. Drań, bo drań, ale taki miziasty. 8)
Rózne różności.

hydra_pl

Post » Pt lis 27, 2009 12:42 Re: Amigo - tylko mnie miziaj i miziaj. Leczymy się.

to może chociaż spiłować pilniczkiem :ryk: :ryk: :ryk: ciuteczkę
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Pt lis 27, 2009 12:44 Re: Amigo - tylko mnie miziaj i miziaj. Leczymy się.

:ryk:
hmmm... a może kaganiec??
Rózne różności.

hydra_pl

Post » Pt lis 27, 2009 13:08 Re: Amigo - tylko mnie miziaj i miziaj. Leczymy się.

kaganiec też może być :ok:
ale kaganiec, to wersja lajtowa. wersja hard (przy dużym nerwie :wink: ) to jednak wcześniejsze pomysły... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

czasami jak James o 5 rano próbuje się dostać do szafki z jedzeniem mam wersję hard-core... co mam mu ochotę wtedy zrobić, to lepiej nie będę pisać... :twisted: piłowanie zębów pilnikiem to pikuś :twisted:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Pon lis 30, 2009 15:56 Re: Amigo - tylko mnie miziaj i miziaj. Leczymy się.

hydra, czy Ty zamówiłaś tę karmę u CC?
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw gru 03, 2009 10:23 Re: Amigo - tylko mnie miziaj i miziaj. Leczymy się.

Jak tam Amiguś?

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

[poprzednia][następna]