Moich dziewięć skarbów.a może więcej?fotki

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob sie 04, 2007 20:56

i zastanawiam sie dlaczego ja nie chciałam egzotyka???? :? te moje bzdziągwy tak nie lubia czesania ..jedna wręcz nie cierpi dotyku...
ale strzygłam juz rudą i białą...teraz czas na niebieską...a szkoda bo futra maja pokazowe..
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob sie 04, 2007 21:01

ja nie wiem jak to jest ale wiekszośc persow nie cierpi czesania.Ptys jak widzi oprzyrzadowanie to ucieka do kuwety i udaje ze ma wlasnie teraz potrzebe 8) Moze te wystawowe to przywykly :roll: nie wiem :roll:
ps EXo za to gubia makabrycznie sierść, bo to niby krotkowlose ale nie do końca bo futra duzo i gęste.
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Nie sie 05, 2007 16:34

egzotyki gubia ..a niech im .ale nie ma prblemu z kołtunami ..ja przeciez duzo czasu poświęcam zwierzom...i od malenkiego były przyzwyczajone do czesania ..a jednak nie... :?
te moje dawniejsze persy nie były takie prosiaki... :evil:
zaczełam wycinac niebieską i ...nozyczki padły ..wyglada to koszmarnie..chyba zapisze ja na strzyzenie i Poncie też...z psami zero problemow..
ciekawa jestem jak Pola zniesie podróz i nową znajomość..na czarna mała ostro warczala..oj ostro... :roll:
ale ona jest u siebie tam bedzie ne nieznanym jej terenie..martwie się ..a przeciez to jeszcze kocie..dorosłe się oddaje i jest ok.
będzie ciężko ,mysle że trzeba to jak najszybciej zrobić i już ,żeby nie przeciągać ,rozdrapywać...łomatko ale durnota ze mnie.. :oops: :cry: a jak zacznie płakać????padne trupem.. :?
a może nie powinno mnie przy tym być...syna zostawie sama zwieje.. :oops: kombinuje jak kon pod gore... to trzeba przejsć...
Obrazek

dorcia44

Post » Nie sie 05, 2007 18:06

Dorcia, sama wiesz ze na poczatku nie bedzie milosci od pierwszego wejrzenia.Nigdy tak nie ma a przynajmniej nic o tym nie wiem. Koty ktore sie nie znaja warcza na siebie.A ty nie uciekaj tylko stawsie na placu i kulom sie nie klaniaj :wink: 8)

moś

Post » Nie sie 05, 2007 18:26

ba łatwo to powiedzieć ..mi już serce odbytem wychodzi :? .....byle tylko nie płakała w transporterku...

wiem że dokocenie wcale nie jest łatwe ..ale w przypadku mojej Kropci jest..ona kocha wszystkie nowe maluchy..poprostu natychmiast są jej... :lol:
jutro mam pracowity dzien ..rano ja lub Bartek po kota do Ani ,potem wet bo mała czarna znow chora,bank.,..łapanka dziczki i znów wet ,karmienie kotów w krzaczorach...

a niedawno był u mnie kolega syna ze swoja dziewczyną...powiedział musze jej przedstawić drugą teściową.. :wink: no i potem żałował..bo dobrze nam się gadało i Hania kocha zwierza...juz ma marzenia że bedzie miała tyle co ja ..i chlopak zwątpił... :lol:
najgorsze że jeszcze pierwsza teściowa nie widziała synowej :roll: czyli jego mama :lol:
jaka mamy cudowna mlodzież :D
Obrazek

dorcia44

Post » Nie sie 05, 2007 18:33

do tej pory znalam powiedzenie ze jest ktos dla kogos druga matka ale teściowa? czy to ma pozytywne brzmienie :?: :twisted: 8O No to chlopak ma przechlapane, jak to w zyciu :lol:

moś

Post » Nie sie 05, 2007 18:46

on sobie robi dobrze na przyszłość co 3 babcie to nie 2 .. 8)......

no przeciez teściowa to tez mama :evil: :lol:

ciekawa jestem jaka będe teściową???no tak zależy od tego jaka bedzie synowa .. :wink: no mam czas jeszcze Gadzina 16 lat skonczył...
Obrazek

dorcia44

Post » Nie sie 05, 2007 18:50

Gotuj sie gotuj bo czas szybko leci.A jak synowa bedzie"be" to co? Tez mama? :twisted: :?:
ps ja oczywiscie wiem ze bedziesz najswspanialsza tesciowa na swiecie- sama bym chciala cie miec za tesciowa ale za stara jestem 8)

moś

Post » Nie sie 05, 2007 18:58

mi to nie przeszkadza :D tylko nie wiem jak Bartkowi :wink:

moja bratowa ma syna 26 l. z pierwszego małzenstwa ..a on sobie wziął panienke starsza od mamy...czyli od niej...no chyba jest juz po 50 ..róznie w życiu bywa..tyle że z wnuków nici.. :cry: :wink:

bardzo bym chciała byc ludzka teściową... :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie sie 05, 2007 19:13

a takie sa? 8O :wink: Dorcia , toz ty skarb nad skarby, schowac do skrzyni i nie wypuszczac, zostawic na lepsze czasy. No zloto nie tesciowa :1luvu: Zara sie podrychtuje i zdjecie trzasne dla syna 8)

moś

Post » Nie sie 05, 2007 19:17

no ta ja juz czekam.. :lol:
Bartek też... :wink:
to moze ja ci syna pokaże ..no w ciemno brac będziesz :?: :?:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon sie 06, 2007 7:47

no i gdzie te fotki? :evil:

noc do tyłu...kociaki szalały całą noc..zaczeły od drugiej..może chciały nabawić się na zapas...one są z sobą bardzo zżyte..jak to malentasy..jest mi smutno pomimo że wiem iż robie dobrze..jest mi bardzo smutno...
Obrazek

dorcia44

Post » Pon sie 06, 2007 19:32

no i zrobiłam to :cry: nikt nie wierzył..a jednak oddałam Pole..mam nadzieje że dobrze zrobiłam i bedzie ukochanym pieszczoszkiem u Madzi..jakos mam taki żal do siebie ..bo to tak wyjatkowy kot...ale czy miałam byc samolubna ..mam ich tyle....brakuje mi jej bardzo,poprostu wszystko w domu staneło w miejscu.....Pitolinka tez tęskni...szuka jej ,nikt się nie bawi ,nikt nie biega ,cisza..poprostu cisza.. :cry:
do tego mała czarna chora ,wciąż nieswoja ,wciąż nie je...tyle ze juz sie podnosi i przemieszcza...pije wode...
Obrazek

dorcia44

Post » Pon sie 06, 2007 19:36

Przykro mi Dorcia, tak to jest - jak nie urok to....
ps A fotke masz w moim watku, moze wtedy przynajmniej zajrzysz - watek plaskatych :wink: ,

moś

Post » Pon sie 06, 2007 19:41

zaglądam..tylko nie pisze :wink:

następna laska :? czy to forum składa się w 98% ślicznotek :?: :evil: :lol:
jeszcze parametry podaj i możemy negocjować..oczywiście warunki bycia synową 8) ...moją synowa.. :wink:
wzrost też ważny...
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]