Justa&Zwierzaki pisze:U łysego więcej jest miejsca do całowania
Ja nie całuje bo się brzydzę
to żart 
Moderator: Estraven
Justa&Zwierzaki pisze:U łysego więcej jest miejsca do całowania
to żart 
Karolek(ona) pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze:puszatek pisze:wczoraj to jakiegoś szaleju Karolek Wam nalała czy co![]()
![]()
toć łysych lepiej się głaskachyba...a jak nie to zrób peruczkę z kociej sierści
czego jak czego ale tego to masz dużo![]()
![]()
zawsze kochałam sie w brunetach...wyszłam za maz za łysiejacego blondynaTeraz jak prawie łysy gada,ze "wiedza włosy wypycha",więc udaje ,że ma rację
Ja też w brunetach,a mam blondyna 
puszatek pisze:czekamy na Ciebie...![]()
okna miałam umyte ale koty mi zachlapały no i ten na górze chyba też na mnie jakiś złośliwy , obgarnełam wszystko byłam u bidy dałam mu jeść taki głodny i merdał na mnie ogonkiem .Dzwoniłam na straż żeby tam podjechali i pogadali z nim i żeby na razie psu dali spokuj bo szukamy domku , wiem ze straż była ale akurat tamtych nie było szlag by trafił .Dzwoniłam jak szłam od niego ale nikt nie odbierał , jutro jadę do ośrodka i do lasu i do Malamuta i szczeniorka zrobie zdjęcia klusce 
puszatek pisze:nudzimy się....obcięłam mojej szóstce pazurki bo miały szpony jak u czarownicy![]()
przy okazji Pchełka usiłowała mnie ugryźć...
Karolek(ona) pisze:Lidka o co chodzi z ta kryta kuwetą?? szukasz nowej czy obojętnie jakiej? i czy musi miec drzwiczki?
lidka02 pisze:Karolek(ona) pisze:Lidka o co chodzi z ta kryta kuwetą?? szukasz nowej czy obojętnie jakiej? i czy musi miec drzwiczki?
Z kuwetą już pisze kot któryś mi leje w legowisko i postawiłam w pokoju zwykłą kuwetę ale mam kotka z uszkodzonym móżdżkiem i on jak się do niej wpakuje to piach mam na całym pokoju , bo albo się przewraca w niej albo tak zasypuje , no on jest czyścioszek .I taka kuweta kryta by nie narobiła mi takiego bałaganu w pokoju nie musi mieć drzwiczek , oglądałam na allegro ale drogie są .....Więc czekam na cud
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 47 gości