K.CHATKA-pomoc w dużej akcji sterylkowej potrzebna str 87

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 09, 2010 11:17 Re: KOCIA CHATKA-dalej remontujemy i porządkujemy...

Filomen pisze:Jutro Sandra do sterylki - Tereniu poproszę o akcję przerzutową Kocia Chatka - praca - lecznica - Kocia Chatka :wink:

będziemy prawdopodobnie miec nowego lokatora - maly kotek ze złamaną nogą. Dzwoniła pani dozorczyni z ulicy Kisielewskiego (? :oops: ) no jakiejś tam, w Sosnowcu. Nie ważne, nie znam szczegółow na razie. Piotrek po niego pojedzie. Odezwę się.

Już wiem Piotr dzwonił do mnie, to tylko informacja dla wieczornego dyzuru dziś chyba Mara proszę Sandrze wieczorkiem zabrać całe jedzenie zostawić tylko wodę.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto lis 09, 2010 13:42 Re: KOCIA CHATKA-dalej remontujemy i porządkujemy...

viewtopic.php?f=20&t=119793
nowy bazarek dla naszych kociaków :D

terenia1

Post » Wto lis 09, 2010 14:03 Re: KOCIA CHATKA-dalej remontujemy i porządkujemy...

terenia1 pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=119793

A wlasnie chcialam zaprosic :).
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Wto lis 09, 2010 14:15 Re: KOCIA CHATKA-dalej remontujemy i porządkujemy...

skwareek pisze:
terenia1 pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=119793

A wlasnie chcialam zaprosic :).

Bardzo ci dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu: w imieniu swoim :P i naszych :kotek:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto lis 09, 2010 14:19 Re: KOCIA CHATKA-dalej remontujemy i porządkujemy...

Filomen pisze::

będziemy prawdopodobnie miec nowego lokatora - maly kotek ze złamaną nogą. Dzwoniła pani dozorczyni z ulicy Kisielewskiego (? :oops: ) no jakiejś tam, w Sosnowcu. Nie ważne, nie znam szczegółow na razie. Piotrek po niego pojedzie. Odezwę się.

dzwoniła dr Ewelina, kicia z Kisielewskiego, bo to dziewczynka mała, ma złamane podudzie. Musi być operowana, kości będą zdrutowane. Koszt operacji po znajomości i upustach - 150 zł.
Moze weźmie ją na tymczas jedna z wetek - Piotrek ją nastraszył, że kotkę przywiąże do drzewa za chorą nogę i zostawi w lesie. Biedna dziewczyna przez moment chyba uwierzyła :ryk:

jeszcze raz apeluję - brakuje nam pieniędzy, nie mogę odmówić pomocy w takim przypadku jak powyższy, czy w przypadku każdego innego kota. Proszę pomóżcie w bazarkach, w zbieraniu kasy.

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Wto lis 09, 2010 14:55 Re: KOCIA CHATKA-dalej remontujemy i porządkujemy...

Oj biedna kicia.
Kurcze normalnie czacha mi dymi :roll: a pomysłów na kaskę coś ni ma 8O
Od poniedziałku ruszę z bazarkami ale ..... to wszystko kropla w morzu :cry:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto lis 09, 2010 19:29 Re: KOCIA CHATKA-dalej remontujemy i porządkujemy...

Dzisiaj na ręce Ewy złożyłam moją rezygnację .W związku z powyższym temat mojej wakli o władzę uważam za zamknięty.
Zostaję w stowarzyszeniu jako zwykły członek i robię to co robiłam do tej pory.

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto lis 09, 2010 21:51 Re: KOCIA CHATKA-dalej remontujemy i porządkujemy...

mar_tika pisze:Dzisiaj na ręce Ewy złożyłam moją rezygnację .W związku z powyższym temat mojej wakli o władzę uważam za zamknięty.

Marta dziękuję, wierzę, ze wszystko spokojnie sie poukłada.

Co do wyboru wice-prezesa, z tego co mówiła Gosia, możemy z Teresą podjąć decyzję bez zwoływania zebrania czlonków. Przedyskutujemy to i przedstawimy Wam najlepszą wg nas kandydaturę.

Filomen

Post » Wto lis 09, 2010 22:21 Re: KOCIA CHATKA-dalej remontujemy i porządkujemy...

Filomen pisze:
mar_tika pisze:Dzisiaj na ręce Ewy złożyłam moją rezygnację .W związku z powyższym temat mojej wakli o władzę uważam za zamknięty.

Co do wyboru wice-prezesa, z tego co mówiła Gosia, możemy z Teresą podjąć decyzję bez zwoływania zebrania czlonków. Przedyskutujemy to i przedstawimy Wam najlepszą wg nas kandydaturę.

Ewa uprzejmie proszę o umieszczenie aktualnej wersji statutu na stronie stowarzyszenia tak, aby każdy mógł sprawdzić tę w/w informację . Pragnę przypomnieć ,że pierwotny statut który przyjęliśmy na zebraniu założycielskim został w kilku punktach zakwestionowany przez Urząd Miasta w Sosnowcu, który miał do tego prawo w fazie rejestracji stowarzyszenia , kilka postanowień zostało zmienionych za zgodą członków założycieli - wszystkim bez wyjątku wysłałam wtedy info na mail,dlatego byłoby dobrze gdyby każdy kogo obchodzi zmiana składu zarządu mógł osobiście sprawdzić czy wszystko jest o.k .
Zainteresowanych odsyłam do części regulującej powoływanie organów stowarzyszenia dot. zarządu- jeśli się nie mylę jest to par.22. To ważne aby każdy mógł na tę kwestię zerknąć t.j. ocenić czy wszystko dzieje się zgodnie z wewnętrznymi przepisami stowarzyszenia.

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Wto lis 09, 2010 22:45 Re: KOCIA CHATKA-dalej remontujemy i porządkujemy...

gosiakot pisze:
Filomen pisze:

Ewa uprzejmie proszę o umieszczenie aktualnej wersji statutu na stronie stowarzyszenia tak, aby każdy mógł sprawdzić tę w/w informację . Pragnę przypomnieć ,że pierwotny statut który przyjęliśmy na zebraniu założycielskim został w kilku punktach zakwestionowany przez Urząd Miasta w Sosnowcu, który miał do tego prawo w fazie rejestracji stowarzyszenia , kilka postanowień zostało zmienionych za zgodą członków założycieli - wszystkim bez wyjątku wysłałam wtedy info na mail,dlatego byłoby dobrze gdyby każdy kogo obchodzi zmiana składu zarządu mógł osobiście sprawdzić czy wszystko jest o.k .
Zainteresowanych odsyłam do części regulującej powoływanie organów stowarzyszenia dot. zarządu- jeśli się nie mylę jest to par.22. To ważne aby każdy mógł na tę kwestię zerknąć t.j. ocenić czy wszystko dzieje się zgodnie z wewnętrznymi przepisami stowarzyszenia.

zamieszcze tylko nie dziś bo padam juz na pysk :oops:

Filomen

Post » Wto lis 09, 2010 23:44 Re: KOCIA CHATKA-dalej remontujemy i porządkujemy...

Ja znów będę niestety upierdliwa po kolei parę sparwa organizacyjnych:
1. OGŁOSZENIA DLA KOCIAKÓW
bardzo proszę o konkretne deklaracje kto może kopiować ogłoszenia robione przez Martę na allegro, ewentualnie robić samemu ogłoszenia dla kocio-chatkowych i schroniskowych kotów, wtedy ta osoba sama wymyśla tekst, zdjęcia Marty, i telefony takie jak w pierwotnych ogłoszeniach nie muszę chyba nikomu przypominać o tym że adopcje to jedna z najważnieszych działek
2. BAZARKI - kto konkretnie deklaruje się na wystawianie bazarków (Dorotka już się zgłosiła) - bazarek poprowadzony od początku do końca
3. weekend robimy porządki, i przewozimy resztę rzeczy ze starego lokalu kociej chatki - ja niestety dysponuję czasem w czwartek i w piątek (w sobotę wypadł mi niespodziewany wyjzd rodzinny), jak się da część kociaków przeprowadzamy do nowego pomieszczenia
4. postaram się w kociarni uporządkować sprawy papierowe - czyli będzie założona teczka na czyste umowy adopcyjne, na wypełnione umowy adopcyjne, na umowy darowizny czyste i wypełnione, teczka dla Beatki na faktury, dokumenty związane z prowadzeniem księgowosci stowarzyszenia, wszystkie teczki zostaną opisane.
Do nowego pomieszczenia lokalu będziemy mieć prawdopodobnie szafę od Beatki, wstępnie porozkłądamy legowiska, u mnie jest drapak który wyczyściłam i wyprałam, potem w miarę czasu będzie meblowane drugie pomieszczenie kociarni pod katem potrzeb kociaków.
Jeśli ktoś nie umie nie potrafi robić -kopiować ogłoszeń , robić bazarków służymy pomocą :)

terenia1

Post » Wto lis 09, 2010 23:52 Re: KOCIA CHATKA-dalej remontujemy i porządkujemy...

PRZYPOMINAM O DYŻURACH W KOCIEJ CHATCE
terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 15.11.-21.11.2010
15.11. pon. rano brak wie. brak
16.11. wt. hidi wie. brak
17.11. śr. rano brak wie. brak
18.11. czw. hidi wie. Teresa
19.11. piat. rano brak wie. brak
20.11. sob. rano Martyna wie. brak
21.11. niedz. rano Dorotka wie. brak

terenia1

Post » Śro lis 10, 2010 7:22 Re: KOCIA CHATKA-dalej remontujemy i porządkujemy...

A Big wczoraj wieczorem nie chciał sam wyjść z szafki, jak dotychczas :(

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Śro lis 10, 2010 8:11 Re: KOCIA CHATKA-dalej remontujemy i porządkujemy...

terenia1 pisze:PRZYPOMINAM O DYŻURACH W KOCIEJ CHATCE
terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 15.11.-21.11.2010
15.11. pon. rano brak wie. brak
16.11. wt. hidi wie. brak
17.11. śr. rano brak wie. brak
18.11. czw. hidi wie. Teresa
19.11. piat. rano brak wie. brak
20.11. sob. rano Martyna wie. brak
21.11. niedz. rano Dorotka wie. brak

Tereniu ja zapisze się na 2 dyżury, prawdopodobnie też na rano, tylko niestety teraz muszę jeszcze wyjaśnić jak będzie z pracą na przyszły tydzień - nie chcę robić zamieszania wprowadzać zmian , bo potem trudno dojść o co chodzi.

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

[poprzednia][następna]