jasdor pisze:shira3 pisze:majencja pisze: W ciągu roku zeżarła mi..... 7 ładowarek do Nokii, za każdym razem będących pod napięciem
Delikatnie daje ci do zrozumienia, żebyś zmieniła markę![]()
Albo ponad miarę wyładowawszy się chciała energii zaciągnąć![]()
Moderator: Estraven
jasdor pisze:shira3 pisze:majencja pisze: W ciągu roku zeżarła mi..... 7 ładowarek do Nokii, za każdym razem będących pod napięciem
[b]villemo5 pisze:to ktora wybierasz?

becia_73 pisze:jasdor pisze:shira3 pisze:W ciągu roku zeżarła mi..... 7 ładowarek do Nokii, za każdym razem będących pod napięciem
Bo ja najpierw bym wp...., a potem zapytała czy chce jeszcze raz
I dla niego extra mizianie po łebeńku psiama pisze:Sol, gratuluje opanowaniaBo ja najpierw bym wp...., a potem zapytała czy chce jeszcze raz
![]()
Dzięujemy Gluskowi za cieplutkie pozdrowieniaI dla niego extra mizianie po łebeńku

psiama pisze:Ale masowe ciepnięcie na flaszki![]()
A jeszcze chwilę temu to gdzie wszystkie były A ?
![]()
Bolkowa, oczywista rzecz, że idę na to - masz odpowiedź na PW. Osobiście z Prezesowa dogadaj jak Ci TO da
![]()
Kotko doroty, ale dwóch flaszencjów na trzi to nawet ja nie umiem podzielić (choć żem matematyk). A na Sabacie z tego co doczytałam (no chyba, że źle) to Wy wychlejecie tyle tego u Prezesowej, że Wam wyjdzie trzema boczkami O !
Zatem nie bój nic
.
Ta jedna flaszunia to musi mi zostać, bo ja juz obiecałam komuś współraczenie się.

Erin pisze:Sol, współczuję! Trzymaj się!
I uważaj na tego typa, zwłaszcza w większym gronie.
U mnie w pracy też taki jest. I też mu na początku powiedziałam, że się odwinę.
Wyglądało na to, że tylko się na trochę obraził ... ale bardzo się myliłam.
Zemścił się po kilku latach i to tak, że nadal nie mogę uwierzyć, że można być aż tak podłym![]()
Pozdrowionka i głaski dla Glusia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Marmotka, Wix101, włóczka i 57 gości