Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
IKA 6 pisze: Dodatkowo proponowałam tłusty rosołek, żółtko, tłusta śmietankę lub masło. Chodzi o to żeby zaskoczyła znowu z jedzeniem.
Kruszyna pisze:IKA 6 pisze: Dodatkowo proponowałam tłusty rosołek, żółtko, tłusta śmietankę lub masło. Chodzi o to żeby zaskoczyła znowu z jedzeniem.
Dr Gruszka, pod którego opieką jest Silver, chyba nie byłby za wprowadzeniem takiej diety, ale mogę się mylić... Mnie kiedyś zjechał za domowe jedzenie
yosia pisze:silver z wlasnej woli nie chce zjesc ani zoltka ani miesa ani masla ani reszty specyfikow, dostala juz kilka strzykawek convalescenta i witaminy. z dwojga zlego wole jej wpychac conva niz smietane. zdarzalo jej sie juz rano nie jesc, a wieczorem zaskakiwala, mam nadzieje, ze dzis tez tak bedzie.
zapytam o interferon. ale oni stosowali juz interferon, proponowali mi go wczesniej dla muki, wiec nie jest to dla nich jakas nowosc i gdyby teraz wchodzil w gre, to pewnie by mi go zaproponowali. no ale zapytam.
Kruszyna pisze:Zgoda, po warunkiem, że byłoby to bardziej korzystne niż głodówka i nie miałby przeciwko temu medyczny/weterynaryjny autorytet
Na szczęście Silver ma pod ręką dobrego specjalistę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 99 gości