i chciałam donieść , że transporterek doszedł - bardzo dziękuję

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dalia pisze:zawiozlam dziś moja 13 letnią Dunie na czyszczenie zębów.
Miala miec pobrana krew na badania i czyszenie zębów - zdziwilam się więc gdy wet zacząl zakladać wenflon.
Zapytalam dlaczego, przeciez to tylko zeby i dowiedzialam się ze wszystkim starszym psom i kotom w czasie narkozy podają kroplówki aby organizm poradził sobie lepiej z utrzymaniem parametrów w czasie narkozy i pozbyciem sie jej.
Pierwszy raz się z tym spotkalam.
aamms pisze:dalia pisze:zawiozlam dziś moja 13 letnią Dunie na czyszczenie zębów.
Miala miec pobrana krew na badania i czyszenie zębów - zdziwilam się więc gdy wet zacząl zakladać wenflon.
Zapytalam dlaczego, przeciez to tylko zeby i dowiedzialam się ze wszystkim starszym psom i kotom w czasie narkozy podają kroplówki aby organizm poradził sobie lepiej z utrzymaniem parametrów w czasie narkozy i pozbyciem sie jej.
Pierwszy raz się z tym spotkalam.
Ja się spotkałam..
Suffka tak miała podczas sterylki na cito i Feluś podczas zabiegu czyszczenia zębów..
sawanka1 pisze:Biedny rudziaszek , trzymam kciuki![]()
![]()
sawanka1 pisze:Biedny rudziaszek , trzymam kciuki![]()
![]()
Serniczek pisze:rozumiem ale nie o to chodzi,żeby każdy wpisał tu tłumaczenie,że nie może i dlaczego. Niech napisze ktos kto zechce i może od nas to przejąć lub zechce chociaz spróbować
Serniczek pisze:Powierzacie nam swoje składki i odchodzicie do swoich obowiązków - my tez je mamy i prosimy o pomoc. W innym wypadku Puchatkowo nie będzie moglo działac. Tyle.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 65 gości