S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 24, 2013 8:11 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

A ja już jestem spowrotem w Katowicach, bo od środy siedziałam u mamy w Świdnicy. Taki niespodziewany wyjazd. I przywiozłam ze sobą teściową :roll:

Adopcji mało, bo tuż tuż wakacje i niestety każdy na to patrzy :(
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Pon cze 24, 2013 9:37 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

ma ktoś pożyczyć klatkę łapkę?

viewtopic.php?f=1&t=154155

margoth82 pisze:Witam

czy ktoś mógłby pozyczyć klatkę-łapkę, pomóc mi w złapaniu karmiącej kotki pod Superjednostką?
kotka już nie ma kociąt - dwa ostatnie z mocnym KK byłam zmuszona zabrać w piątek ze sobą, wiec to pilne

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Pon cze 24, 2013 10:05 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Kamakolo pisze:Dla tych co byli wczoraj ;-) Niełatwo jest złapać w kadrze pieć szalejących mikro-huraganów:

Obrazek

Obrazek

Wiem, że zdjęcia badziewne - ale to sa te co wczoraj zdychały w kartonie....

Musiałam się podzielić, bo bym pękła :kotek:

Ciocia Kamakolo, matką chrzestną będziesz dla nich, za tę cierpliwość i zacięcie, z jakim je w sobotę oporządzałaś :1luvu:
Fileńka - 18.09.2012 (*) - gdy zasnęłaś, kawałek mojej duszy uleciał bezpowrotnie, a świat stracił swe barwy.
Milka - 31.03.2014 (*) - śpij spokojnie, moja dumna królewno.

julita_a115

Od: Śro gru 26, 2012 17:14

Post » Pon cze 24, 2013 10:38 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Oj Julita - żeby życie było takie piękne i maluchy faktycznie wyzdrowiały i znalazły domki - to ja nawet ciotką i matką zostac se mogę. A co! ale z maluchami to wiadomo.... dzis dobrze, a jutro tfu tfu....

AgaPap, ponieważ zainteresowany zawsze dowiaduje się na końcu, to spieszę donieśc, iz robisz grilla :twisted:
Sama rozumiesz.... większością głosów... :mrgreen:
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Pon cze 24, 2013 11:55 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Kamakolo pisze:
AgaPap, ponieważ zainteresowany zawsze dowiaduje się na końcu, to spieszę donieśc, iz robisz grilla :twisted:

A jakieś szczegóły poproszę :regulamin:
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko

AgaPap

Post » Pon cze 24, 2013 12:29 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

wszystkie łpaki ze schronu pracują niestety

melduje matko chrzestno, że małe jedzą nawet namoczone suche

Holden, Arello, Virley stracili dzis jajka, a ciacha miała taka czarna kotka dzikawa z dołu
no i jest jeszcze jedna nowa dorosła czarna

o rilu nic nie wiem, chyba jestem niezaproszona :twisted: :wink:

trzymajcie za nasza trójke jutro mocno kciuki od 12-14ej, bo cud mudi sie stac ,żebyśmy to zdały
nikt nie wie jak będzie wygladał egzamin, oprócz tego ,że jest państwowy, wiec nici ze sciagania :wink:
podejrzewam ,że odezwe sie dopiero jutro po południu tu

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pon cze 24, 2013 12:34 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Mała1 pisze:o rilu nic nie wiem, chyba jestem niezaproszona :twisted: :wink:
ja też - to chyba impreza z limitowanym dostępem :( a myślałam, że jak już zacznę się poruszać o własnych siłach to się zintegruję trochę :piwa: ;)

Mała1 pisze:trzymajcie za nasza trójke jutro mocno kciuki od 12-14ej, bo cud mudi sie stac ,żebyśmy to zdały
nikt nie wie jak będzie wygladał egzamin, oprócz tego ,że jest państwowy, wiec nici ze sciagania :wink:
mocne kciuki są :ok: :ok: :ok:

charm

Post » Pon cze 24, 2013 12:44 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

charm pisze:
Mała1 pisze:trzymajcie za nasza trójke jutro mocno kciuki od 12-14ej, bo cud mudi sie stac ,żebyśmy to zdały
mocne kciuki są :ok: :ok: :ok:

Wszystkie kciuki są :ok: :ok: :ok:

charm pisze:
Mała1 pisze:o rilu nic nie wiem, chyba jestem niezaproszona :twisted: :wink:
ja też - to chyba impreza z limitowanym dostępem :( a myślałam, że jak już zacznę się poruszać o własnych siłach to się zintegruję trochę :piwa: ;)

To podobno ja DOWIEDZIAŁAM się na końcu :evil:

Imiennych zaproszeń nie będzie :wink: Można przychodzić bez pytania :mrgreen: Tylko proszę o zadeklarowanie się na pw albo na wątku osobowo, bo muszę odpowiednie zaopatrzenie zrobić napojowo-spożywcze :piwa:

AgaPap

Post » Pon cze 24, 2013 12:45 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

pytanie kiedy? bo znając życie jeśli mnie jeden dzień nie będzie pasować, to akurat w ten dzień wypadnie grill, żebym nie mogła przyjechać ;-)

charm

Post » Pon cze 24, 2013 12:52 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Kamakolo pisze:

A o konkretnie to trzeba się pytać Kamakolo :mrgreen:

Chyba najlepiej w sobotę po południu by było mnie się wydaje :D

AgaPap

Post » Pon cze 24, 2013 12:54 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

AgaPap-mysmy sobie tak zażartowały, iż dobrze by się było zintegrowac i na chwilę zapomniec o tym całym życiowym syfie :twisted: Zatem przymuszona się absolutnie nie czuj! I tak cały świat wie, że my wariatki i gupio gadamy.

Kciukasy za całą trójcę :ok: Dziewczyny - zakończcie ten rok szkolny rzutem na taśmę!

I proszę się nie śmiac z matki chrzestnej - był taki film (i książka), co prawda o Ojcu chrzestnym, ale niech Wam to da do myślenia, no! :lol: Żeby popierdółki zdrowiały!
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Post » Pon cze 24, 2013 13:05 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

w najbliższą sobotę nie mogę - obiecałam tż-towi asystę na sali sądowej w w-wie...
(dłuższa sprawa, auto kupione od kolesia, który chciał więcej zarobić, i przypadkiem odkryliśmy niemały przekręt ze sprowadzaniem aut zza granicy, z udziałem lewych papierów wystawianych przez tdt, dealerem potwierdzającym lipne dane i takie klimaty...)

ale jeśli z jakiegoś powodu grill odbyłby się później, to deklaruję swoją obecność :mrgreen:

charm

Post » Pon cze 24, 2013 13:17 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Kamakolo pisze:AgaPap-mysmy sobie tak zażartowały, iż dobrze by się było zintegrowac i na chwilę zapomniec o tym całym życiowym syfie :twisted: Zatem przymuszona się absolutnie nie czuj! I tak cały świat wie, że my wariatki i gupio gadamy.

A już wcześniej coś rozmawialiśmy przecież o grillu, więc nie musicie czuć się tymi chrumkającymi, że mnie wmanewrowałyście :mrgreen: Tym bardziej, że w sobotę TŻ ma do tego imieniny więc przynajmniej będą goście :ok:

AgaPap

Post » Pon cze 24, 2013 13:33 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

chrum, chrum.....

Obrazek
Obrazek

Kamakolo

Post » Pon cze 24, 2013 13:40 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

:ryk:

AgaPap

[poprzednia][następna]