Witajcie w niedzielę Mam jeszcze ampułkę cykloferonu z terminem ważności do stycznia 2012r. Jeżeli komuś się przyda, proszę o informację.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Chciałabym zgłosić Uszatka u liszycy, który boryka z podobnym problemem, co mój Pixio (wieczny glut i KK). Również potrzebny Zylexis: viewtopic.php?t=127799
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Dziewczyny, dziś Feluś został wykastrowany a Fifi wysterylizowana - dlatego już następną rzeczą będzie zaszczepienie malców. Nie można było czekać z tym bo Fifi dostała rujkę i chyba między nimi coś było
Cześć! Czy ktoś potrzebuje cykloferonu? Niedługo mija termin ważności, szkoda żeby się zmarnował.
Czekam na PW
Witam mam 14 kotów w domu i jeden mi zachorował mam go już trzy lata u siebie wet zrobił testy kot ma białaczkę , przetestowałam pięć kotów dwa mają białaczkę a jeden tak pół na pół ani ma ani nie wet kazał test powtórzyć jestem załamana .Musze przetestować wszystkie i zdrowe po szczepić ale sama nie dam rady , przecież musze dać im jeszcze jeść mam jeszcze pięć kotów na działce i sześć psów , dokarmiam bezdomne koty nie moge ich tak po prostu zostawić sama nie ogarne już wszystkiego .Nie wiem może ktoś mógł by jakoś pomóc ...viewtopic.php?f=1&t=137041&start=30 mój wątek .
Zdrowych , Radosnych , Rodzinnych pro zwierzęcych Świąt Bożego Narodzenia , wielu prezentów pod choinka i sutego jadła życzy tyska ekipa kocio - psio , swinkowo - królicza