MOJE KOCIE BIEDY cz.1 Bardzo Wam dziękuję...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 24, 2014 19:39 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Morze kotów... BŁAGAM, wspomóż karmą..

Piekne szarosci i bardzo podobne do Puszenka.
Wielki szacun, Beato.
Obrazek
Obrazek

111janina

Od: Śro cze 18, 2014 19:16

Post » Nie sie 24, 2014 20:01 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Morze kotów... BŁAGAM, wspomóż karmą..

Śliczne żbiczki :) Mam do burasków niesamowity sentyment... :)
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Nie sie 24, 2014 20:42 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Morze kotów... BŁAGAM, wspomóż karmą..

meg11 pisze:Nr przesyłki.

000000498414S DPD :mrgreen:

Dzięki meg, będę śledzić razem z Puszeczkiem :1luvu:
111janina pisze:Piekne szarosci i bardzo podobne do Puszenka.
Wielki szacun, Beato.

:201465
Rilla07 pisze:Śliczne żbiczki :) Mam do burasków niesamowity sentyment... :)

:1luvu:
kicikicimiauhau

Post » Nie sie 24, 2014 23:31 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Morze kotów... BŁAGAM, wspomóż karmą..

Kaske na 100000% wplacilam. Jeśli pomylilam sie w nr konta, w poniedziałek wysle jeszcze raz. Ale na 99% pomylki nie bylo.
Unicornia Workshop - wykonywanie pluszaków na zamówienie!
Moje kociaki na YouTube ;)

Kamisha

Od: Pt lip 15, 2011 8:37

Post » Nie sie 24, 2014 23:45 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Morze kotów... BŁAGAM, wspomóż karmą..

Sprawdziłam w telefonie i mam odebrane haslo sms na te kwotę i prawidłowy nr konta, pamietam tez, ze wpisywalam te haslo. Sprawdzić bezpośrednio na koncie mogę dopiero w poniedziałek w pracy. Moglo tez tak byc, ze akurat wtedy padl na chwile net i przelew nie poszedl, a ja nie zauwazylam. U mnie slowo droższe od pieniędzy, wiec jak powiedzialam, tak zrobię na pewno. Jutro wyjdzie przelew jeśli istotnie poprzedni nie poszedl. Przepraszam za te sytuacje, no nie spodziewałam sie ze mi taki cos sie zrobi (chociaz w sumie nie wiem do końca co)...

Kamisha

Post » Pon sie 25, 2014 5:41 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Morze kotów... BŁAGAM, wspomóż karmą..

Ja na pewno pieniędzy na koncie nie mam, sprawdzałam trzykrotnie. Nie mam żadnej wpłaty w przeciągu miesiąca na kwotę 30zl. Proponuję wejść normalnie z komputera na konto i sprawdzić czy jest przelew. Jeśli jest wykonany a ja go na pewno na chwilę obecną nie mam to proszę złożyć reklamację w banku. Nie ma żadnego problemu żebym wrzuciła scren ze swoich operacji bankowych.
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Pon sie 25, 2014 8:37 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Morze kotów... BŁAGAM, wspomóż karmą..

meg11 pisze: Proponuję wejść normalnie z komputera na konto i sprawdzić czy jest przelew.

Tak własnie napisałam że zrobię, ale dopiero w pracy. No i niestety przelewu nie widzę :| Poszedł zatem jeszcze raz, potwierdzenie mogę przesłać Ci zaraz na maila.

Kamisha

Post » Pon sie 25, 2014 12:07 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Morze kotów... BŁAGAM, wspomóż karmą..

Kamisha pisze:
meg11 pisze: Proponuję wejść normalnie z komputera na konto i sprawdzić czy jest przelew.

Tak własnie napisałam że zrobię, ale dopiero w pracy. No i niestety przelewu nie widzę :| Poszedł zatem jeszcze raz, potwierdzenie mogę przesłać Ci zaraz na maila.

Nie musisz. Jeśli go nie widzisz to znaczy że nie było go :mrgreen: widocznie jakiś błąd był.
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Pon sie 25, 2014 14:02 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Morze kotów... BŁAGAM, wspomóż karmą..

Dobrze, że się wyjaśniło :wink:

Hej Beatko i cała gromadko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Post » Pon sie 25, 2014 14:13 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Morze kotów... BŁAGAM, wspomóż karmą..

Rilla07 pisze:Dobrze, że się wyjaśniło :wink:
Hej Beatko i cała gromadko :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Witaj, Kasiu :1luvu: Też się cieszę, że już wszystko jasne :)
Stadko dziksze - na obiadku nie stawili się Pingwinek i Milka :( Ale pewnie dojdą pozniej :ok:
Lilek, po zrobieniu zdjęcia wystraszył się, ale z czasem sie na pewno oswoi :ok:
Obrazek Obrazek
Długoogonowiec:
Obrazek Obrazek
Mała Kicia i Bieluszek (mam dylemat, czy to nie kotka) - mały krok do przodu: bielutki podszedł i przez płot powąchal dlon :D :1luvu:

Obrazek
[img]http://naforum.zapodaj.net/thumbs/[url=http://naforum.zapodaj.net/acf4a4ce49c5.jpg.html][img]http://naforum.zapodaj.net/thumbs/acf4a4ce49c5.jpg[/img] 23292a5e7df5.jpg[/img][/url] Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Nowa Kicia z malym Błękitkiem
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Mama Kocica biegnie za mną od dzikszych kolegów: :)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
kicikicimiauhau

Post » Pon sie 25, 2014 14:32 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Morze kotów... BŁAGAM, wspomóż karmą..

Jaki zadowolony, najedzony czarnulek kołami do góry :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Pewnie reszta później dojdzie :ok:
Serce się raduje widząc jak wcinają jedzonko :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Pon sie 25, 2014 19:00 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Morze kotów... BŁAGAM, wspomóż karmą..

Witam sie,
Kici, paczuszka wyruszyla w droge, wyslalam dzis po pracy.
Mam nadzieje, ze zdazy wyleciec przed zapowiadanym lada chwila wybuchem wulkanu Bráðarbunga, haha, bo jesli nie, to zostanie na wyspie.
Daj znac jak otrzymasz.
Napisalam do Ciebie priwa.
Obrazek
Obrazek

111janina

Post » Pon sie 25, 2014 19:32 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Morze kotów... BŁAGAM, wspomóż karmą..

Janinko dziękuję Ci bardzo,kochana jesteś:)
Dziewczyny ,gdzie można tanio dostać żwirek ,bo ten 14l Tigerino to starczył mi na tydzień :(
A wtedy był w super cenie , teraz już po 30 zł,więc już odpada ,na 9 futer to jest fortuna co miesiąc,Puszkowi ten Tigerino bardzo odpowiadał...
kicikicimiauhau

Post » Pon sie 25, 2014 19:35 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Morze kotów... BŁAGAM, wspomóż karmą..

Wysylam 30 zl. na zwirek dla Puszeczka.
Od Okruszka dla Puszka, haha ale mi sie rymnelo.
Obrazek
Obrazek

111janina

[poprzednia][następna]