Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magaaaa pisze:Mruśkowo pisze:magaaaa pisze:Gdyby była nosicielem wirus wylazłby przy ciężkiej operacji, jaką miała, przy leczeniu grzybicy którą miały torpedy, a poza tym chudłaby, marniała w oczach...
Marzeniu, mój Miy ma FeLV. Potwierdzony dwukrotnym testem elisa w odstępie trzech tygodni.
jest u mnie ok miesiąca; je na potęgę, przybrał prawie kilogram.
Pięknie reaguje na leki.
Jeśli masz jakiś cień wątpliwości to zrób test. Takie rzeczy trzeba wiedzieć.
Ale Mika na pewno nie ma białaczki, no bo i skąd?
Magaaaa - bo Ci podeślę Marzenie na terapię antybiałaczkową!A uwierz mi - to trudny pacjent.
![]()
Niestety nie rokujący poprawy.
Zapraszam.
Leczenie jest proste: najpierw zrobić test.
Nie domyślać się i szukać wszystkich choróbtylko zrobić test.
I dalej - zależnie od wyników testu.
Mruśkowo pisze:magaaaa pisze:Mruśkowo pisze:magaaaa pisze:Gdyby była nosicielem wirus wylazłby przy ciężkiej operacji, jaką miała, przy leczeniu grzybicy którą miały torpedy, a poza tym chudłaby, marniała w oczach...
Marzeniu, mój Miy ma FeLV. Potwierdzony dwukrotnym testem elisa w odstępie trzech tygodni.
jest u mnie ok miesiąca; je na potęgę, przybrał prawie kilogram.
Pięknie reaguje na leki.
Jeśli masz jakiś cień wątpliwości to zrób test. Takie rzeczy trzeba wiedzieć.
Ale Mika na pewno nie ma białaczki, no bo i skąd?
Magaaaa - bo Ci podeślę Marzenie na terapię antybiałaczkową!A uwierz mi - to trudny pacjent.
![]()
Niestety nie rokujący poprawy.
Zapraszam.
Leczenie jest proste: najpierw zrobić test.
Nie domyślać się i szukać wszystkich choróbtylko zrobić test.
I dalej - zależnie od wyników testu.
Magaaaa czytają pierwszy raz Twój post zrozumiałam, że trzeba zrobić test Marzenia11 i zastanawiałam się jaki jest test na paranoję.![]()
tzn. pewnie jakiś jest, ale ja gorączkowo zaczęłam się zastanawiać jaki.
Marzenia11 pisze:Tabletka pgrzybiczna nr 1 podana - w makreli - chciałam tez mieć dla siebie na kolację ale poszłam umyć tłuste łapy i tylko zauważyłam zwiewającą Mikę z makrelą w pysku...
Można sobie wyobrazić jak wygląda drewniana nie lakierowana podłoga...
No i cała, duża i tłusta ryba jest dla kotów.
Bianka 4 pisze:Chciałaś mieć tabletkę, czy makrelę na kolację![]()
![]()
Kupiłam sobie ostatnio na kolację nogę kurczaka z grilla... położyłam na talerzyk... odwróciłam na chwilkę głowę i w tym czasie moja sześciomiesięczna Fotka porwała "potwora" w paszczę i w nogi... a jak przy tym warczała... toż to ta noga była większa od niejPierw dostałam ataku śmiechu, a później poszłam głodna spać
Mruśkowo pisze:Magaaaa czytają pierwszy raz Twój post zrozumiałam, że trzeba zrobić test Marzenia11 i zastanawiałam się jaki jest test na paranoję.![]()
Bianka 4 pisze:Chciałaś mieć tabletkę, czy makrelę na kolację![]()
![]()
Bianka 4 pisze:Kupiłam sobie ostatnio na kolację nogę kurczaka z grilla... położyłam na talerzyk... odwróciłam na chwilkę głowę i w tym czasie moja sześciomiesięczna Fotka porwała "potwora" w paszczę i w nogi... a jak przy tym warczała... toż to ta noga była większa od niejPierw dostałam ataku śmiechu, a później poszłam głodna spać
Mruśkowo pisze:Magaaaa czytają pierwszy raz Twój post zrozumiałam, że trzeba zrobić test Marzenia11 i zastanawiałam się jaki jest test na paranoję.![]()
Erin pisze:No to wyszło szydło z worka, jaki test Marzenia będzie robić
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 607 gości