KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto maja 24, 2011 17:26 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

mar_tika pisze:Mara czy Hopka lub Lena nadaje się do domu wychodzącego?

Tak - obydwie się nadają ale Lena już była ze mną na działce a Hopka jeszcze nie ale myślę, że się nadaje także

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Wto maja 24, 2011 18:29 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Mara S pisze:
mar_tika pisze:Mara czy Hopka lub Lena nadaje się do domu wychodzącego?

Tak - obydwie się nadają ale Lena już była ze mną na działce a Hopka jeszcze nie ale myślę, że się nadaje także

Jutro dowiem się coś więcej i dam ci znać na pw

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto maja 24, 2011 18:40 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

terenia1 pisze:Poprawiam grafik Marzenka kuruj się, Beatka dzięki za dyżur :D
GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 23.05.-28.05.2011
23.05. pon. rano Gosia i Wiesia wie. Bona
24.05. wt. rano MaraS wie. Teresa
25.05. śr. rano Bona wie. MaraS.
26.05. czw.rano Beatka wie. Cookie
27.05. piat rano brak wie. Dorotka
28.05. sob. rano Cookie wie. brak
29.05. niedz. brak wie. Dorota
I grafik wklejam już na 1 stronę watku.

W porozumieniu z Wiesią oferujemy się na poranny dyżur piątkowy 27 maja , który jest wolny z powodu choroby Alienor. Na dyżur pojedziemy razem, ja zrobię cięższe prace , potem szybko pojadę do Katowice do pracy.Wiesia natomiast będzie miała możliwość zostać z kociakami dłużej.

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Wto maja 24, 2011 19:02 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

gosiakot pisze:W porozumieniu z Wiesią oferujemy się na poranny dyżur piątkowy 27 maja , który jest wolny z powodu choroby Alienor. Na dyżur pojedziemy razem, ja zrobię cięższe prace , potem szybko pojadę do Katowice do pracy.Wiesia natomiast będzie miała możliwość zostać z kociakami dłużej.

Gosiu i Wiesiu bardzo dziękuję :D Pani Wiesia ma do odbioru kluczyk do kociarni :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto maja 24, 2011 19:12 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

terenia1 pisze:
gosiakot pisze:W porozumieniu z Wiesią oferujemy się na poranny dyżur piątkowy 27 maja , który jest wolny z powodu choroby Alienor. Na dyżur pojedziemy razem, ja zrobię cięższe prace , potem szybko pojadę do Katowice do pracy.Wiesia natomiast będzie miała możliwość zostać z kociakami dłużej.

Gosiu i Wiesiu bardzo dziękuję :D Pani Wiesia ma do odbioru kluczyk do kociarni :D

Bardzo dziękuję za kluczyk ,zostawię pieniądze za niego w kociarni tylko prosze napisac ile?
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, zyskałby na tym człowiek, a stracił kot.

Mark Twain

wiesiak

Od: Nie sty 09, 2011 21:20

Post » Wto maja 24, 2011 19:13 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

a ja pisze pismo do MZUK w Sosnowcu zeby nie przyjmowali dzikich kotów, wlasnie przekopalam ustawy, stanowiska ministra i inne ważne stanowiska zeby sie tylko podeprzeć czymś ważnym :twisted: kolejny dziki kot w schronie dzisiaj :evil:

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Wto maja 24, 2011 21:30 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Filomen pisze:U Gremlinow problem polega na tym że kanaliki lzowe zarosly. Lzy ktore normalnie nawilzaja oko i splywaja do nosa sciekaja na zewnatzr tworzac srodowisko do ewentualnej infekcji. Natluszczanie im caly czas neomycyna czy atcortinem nie wyleczy a to sa antybiotyki. Betadine już probowalam jak byly u mnie w domu riwanol nie ale balabym się do oka? Poza tym zabarwi na cytrynowo sierc, to już nigdy ich nikt nie pokocha. Biedne Gremliny nie maja cos szczescia. Moze sprobujmy z tym linomagiem? Jak bedzie gorzej to odstawimy. Do oka krople a pod masc. Pozdrawiam z pociagu

O rivanolu dowiedziałam się dopiero co. To dobry wet radził, taki z ogromnym doswiadczeniem, schroniskowym też. A robi sie to tak:
"Rivanolem przemywa się oczka. Trochę brudzi ręce na żółto, ale najwygodniej namoczyć gazik w Rivanolu i przemyć oczko ze 2-3 razy dziennie."
U persów czyści sie jakoś te kanaliki łzowe, może u Gremlinów tez można by cos zrobić.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Śro maja 25, 2011 8:08 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

A tu niespodzianka nowy kotek Dorotki :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro maja 25, 2011 8:10 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

He he nie róbcie 8O To "przerzutek" od Ewy- Nadia :lol:

od wczoraj u mnie.Obrazek
oj jest seredanowo- warcząco :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro maja 25, 2011 11:10 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Dorota Wojciechowska pisze:A tu niespodzianka nowy kotek Dorotki :D
Obrazek

jestem wredna wyrodna baba i oddałam nasłodszego kota pod słońcem. Nadia swoją miłością do człowieka może zamęczyć, przytula się, liże, mruczy ciągle chce głasków. Tylko u mnie dzikie awantury i znowu Tolka z Bambusem szaleją i napadają do siebie a Nadia też był obiektem prześladowań. :evil:

Filomen

Post » Śro maja 25, 2011 12:35 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

śliczna koteczka :kotek:
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, zyskałby na tym człowiek, a stracił kot.

Mark Twain

wiesiak

Post » Śro maja 25, 2011 14:54 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Pragnę przedstawić moje ,,znajdy,,.Guido-8 mies cały czarny,Duszek-3 latka rudy.Nutka 6-lat bura,Matusia-8 lat czarna z białym.Zdrowy jest tylko maly Guido.
To 4 śpiochy

Obrazek

Guido kibic mecz Politycy kontra TVN
Obrazek
Duszek w kolejce do weterynarza
Obrazek
Duszek wraca od lekarza
Obrazek
Nutka
Obrazek
Matusia

Obrazek

A to znajomy kotek!
Obrazek
Nic mnie już nie boli-dziękuję

Mark Twain

wiesiak

Post » Śro maja 25, 2011 15:00 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

fajne kocie towarzystwo :D

Filomen

Post » Śro maja 25, 2011 15:29 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Filomen pisze:fajne kocie towarzystwo :D

dokładnie :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Śro maja 25, 2011 15:56 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Pierwszy bazarek już wystawiony - następne w przygotowaniu. :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

[poprzednia][następna]