Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
babajaga pisze:Kropkę znalazłam w sieci i przypięłam samozwańczoPrzypinaj zatem i ty
dolabra pisze:Buziaki dla Psicy
koconek pisze:Byłe siostry moje przpraszam, ze tutaj zaspamuję, ale zbieram materiały a tutaj dużo osób zagląda:
Dzyśka pisze:A ja jestem chooooraaaa! Gupi Herbi z jego gupimi zarazkami mnie zaraził lujA Kamila właśnie poczuła, że pan pogodynek pogodynkujący właśnie na dwójce jej grozi. I przed nim uciekła
![]()
Jakbyście nie zrozumiały, co właśnie napisałam to spoko - mam gorączkę![]()
The Prodigy będzie na Woodstocku, aaaaaaa!!!
pomponmama pisze:dolabra pisze:Buziaki dla Psicy
Myślę, że jak byś się za bardzo z gębą pchała, to by ci Oleńko psica powiedziała :"spadaj - kotem cię czuć!"
![]()
![]()
Moje miłe bździągwy!Wróciłam z pracy i właśnie usiadłam do kompa.
Etiopio cieszę się, że czujesz się choć troszkę naprawiona i dajesz radę - jesteś bardzo dzielna i jestem z ciebie siostro dumna![]()
Sol - trzymam kciuki za to, żeby ci się wreszcie z tą pracą udało, wiem, że to teraz nie jest łatwe. Poradzisz sobie
koconek pisze:Byłe siostry moje przpraszam, ze tutaj zaspamuję, ale zbieram materiały a tutaj dużo osób zagląda:
Cię nie znam koconku, ale jak mniemam, czarownicą albo się jest, albo nie - nie ma byłych sióstr, są tylko takie, które już nie zaglądają na nasz wątek, z własnych powodów (w które nie wnikam, nie mój biznes) jak raz wdepnęłaś, to już się nie wywiniesz...
shira3 pisze:Dzyśka pisze: The Prodigy będzie na Woodstocku, aaaaaaa!!!
Żartujesz?![]()
![]()
To i ja tam będę
dolabra pisze:a teraz mi pomóżcie czy zapis w umowie :
"Pracownik będzie wykonywać swoje obowiązki w pełnym wymiarze czasu pracy i wykonywać będzie pracę w takim czasie, jakiego wymagać bedzie należyte wykonywanie obowiązków określonych w niniejszej umowie. Dla uniknięcia wątpliwości strony potwierdzają, że czas pracy pracownika jest czasem pracy kierowniczej wykonywanej w razie konieczności poza normalnymi godzinami i w związku z tym pracownikowi nie będzie przysługiwało wynagrodzenie oraz dodatek z tytułu pracy w godzinach nadliczbowych".
jak się ma do kodeksu pracy...
bo chcą nam zrobić pracę zmianową.. jeszcze nie wiem w jakich godzinach, ale powiedzieli o zmianach..
Użytkownicy przeglądający ten dział: luty-1, muza_51, Szymkowa i 75 gości