K-ów, zagłosuj na AFN jako kandydata w konkursie w KV!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 11, 2011 12:31 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

Zapraszam do kolejnego Karmelotkowego bazarku - tym razem mrok i groza i horror:) :arrow: viewtopic.php?f=20&t=124024
Obrazek Hexe
Obrazek Obrazek

wildhoney

Od: Wto paź 03, 2006 11:25

Post » Pt lut 11, 2011 12:34 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

Lutra i ja jedziemy jutro po persiczkę. Może ktoś dorzuci jeszcze parę groszy, bo brakuje nam sporo do pełnej kwoty? :(
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Pt lut 11, 2011 13:04 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

ile za nią chcą?
ja dorzucę dychę, a możeby założyć wątek tu, na miau, kiedyś Akima tak chyba zbierała na sterylki u Pani na Grzegórzeckim.
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Pt lut 11, 2011 13:27 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

anna09 pisze:Lutra i ja jedziemy jutro po persiczkę. Może ktoś dorzuci jeszcze parę groszy, bo brakuje nam sporo do pełnej kwoty? :(

Mogę cosik dorzucić :) powiedzcie, proszę, w jaki sposób? Można przelać na konto Lutry? Czy po prostu na konto AFN ?
Obrazek

Kinga Warmijska

Od: Śro sie 11, 2010 17:39

Post » Pt lut 11, 2011 17:54 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

Jedziemy

Tak się denerwuje że .......... :cry: :cry: :cry:

Bardzo proszę o kciuki musi się udać :ok:
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Pt lut 11, 2011 18:03 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

dziewczyny (i chłopcy) - są wyniki karmela, potrzebuję porady... na 100% wirus, pytanie jaki. nie wiemy, jak odizolować truskawkę, mając jeden pokój i współużywaną kuchnię i łazienkę. nie wiemy, czy wysyłać krew na test białaczkowy do niemiec. inni podejrzani to fip i fiv. nie mamy kasy na dalsze testy, do cholery.. detale na wątku naszym.
przydałby się tymczas dla truskawki, ale jak stwierdzić, czy ona już się nie zaraziła? :?
helpunku. jestem bezradna. nie mam doświadczenia z zakaźnie chorymi kotami. ani z jakkolwiek chorymi kotami...

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Pt lut 11, 2011 21:50 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

Szanowne oglaszarki uprzejmie prosze o zdjecie Pippi z ogloszen adopcyjnych.
Od dzis jest juz w nowym domu...
kciuki prosze zeby sie z bernardynem polubili :)

Kocuria, nie wiem co Ci doradzic ale trudna sytuacja :( jak sie czuje Karmelotek?
kciuki mocne dla Was :ok: :ok: :ok:
Etiopia za Ciebie tez, daj znac jak operacja.... :ok: :ok:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pt lut 11, 2011 21:57 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

karmelotek zachowuje się jak zdrowy kot 8O
je bozitę (no dobra, jak byłby zdrowy to nażarłby się do wypęku, a nie pogryzał miarowo co jakiś czas), myje się, leży na hamaku i grucha do każdej osoby wchodzącej do łazienki... jak chodził po mieszkaniu to też na pełnej prędkości. gorączki ani obniżonej temperatury już nie ma, dzisiaj rozparcelował tomaszowi dłoń przy zastrzykach :lol:

więc mamy nadzieję, że a nuż to jakiś głupi mały wirus i wszystko będzie dobrze...

właśnie być może znalazł się dom tymczasowy dla truskawki u koleżanki bezkociej! :ok:

Kocuria

Post » Pt lut 11, 2011 22:10 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

jednak mama chomikowa to nie mama chomikowa tylko jakaś przyszywana ciotka, która się łapnęła i została ciachnięta, bo dzisiaj, w tym samym miejscu prawdziwa mama doniosła jeszcze dwóch chłopaczków, niestety, burasek był martwy ale jego brat na szczęście w lepszej formie od Chomika. No to teraz trzeba namierzyć mamunię, miejmy nadzieję, że już żadnego nie doniesie ...
Lutra z Queen_ink zgarnęły kolejnego malucha, i via KV odstawiły do Zowisi i siostry Chomik :wink:

Zobaczymy jak się sytuacja rozwinie i możliwe, że Truskawka trafi do nas na czas jakiś do klateczki na miejsce Isminy, którą Anna09 chyba bierze w niedzielę na domowe DT (nie swoje)

Robert odstawił dzisiaj Alana do domu także jeszcze tylko Asher, ten kudłaty niedźwiedź szuka domu

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pt lut 11, 2011 22:11 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

Kocuria pisze:karmelotek zachowuje się jak zdrowy kot 8O
je bozitę (no dobra, jak byłby zdrowy to nażarłby się do wypęku, a nie pogryzał miarowo co jakiś czas), myje się, leży na hamaku i grucha do każdej osoby wchodzącej do łazienki... jak chodził po mieszkaniu to też na pełnej prędkości. gorączki ani obniżonej temperatury już nie ma, dzisiaj rozparcelował tomaszowi dłoń przy zastrzykach :lol:

więc mamy nadzieję, że a nuż to jakiś głupi mały wirus i wszystko będzie dobrze...

właśnie być może znalazł się dom tymczasowy dla truskawki u koleżanki bezkociej! :ok:

to świetnie, ominie ją klatka gdyby już był nóż na gardle

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pt lut 11, 2011 22:38 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

Pippi zachowuje sie bardzo ladnie w nowym domu. Rezydent Aslan (bernardyn) zwany tez Futrzakiem zbyt intensywnie chcial sie z nia zapoznac, Pippi na rekach pani Ewy osyczala go dwa razy po czym zwiala po drodze gryzac Duza w palec. Czyli pierwsza krew za nami... Prysnela na okno w kuchni, skad bez problemu dala sie wziac na rece. Pani Ewa zrobila jej apartament w lazience, ma tam budke, legowisko miski i kuwete, Pippi wlazla do bebna od pralki i siedzi. Pies lezy pod drzwiami i nie chce spac u siebie a pani Ewa prosi o mocne kciuki bo przezywa cala sytuacje bardzo. Obiecalam wsparcie logistyczne i bedziemy sie w weekend widziec. Pani chce i zrobi wszystko co w jej mocy, zeby Pippi czula sie dobrze u niej, zeby Futrzak sie z kotem oswoil i zeby kota zostala.

...mam nadzieje ze to tylko poczatek dobrej serii zdarzen dla naszych afnowskich i nie tylko Kotow. I dla ludzi tez.

W imieniu pani Ewy prosze o mocne kciuki :)
I za Chomiki tez!!!!!
uff. chyba pora isc spac..
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pt lut 11, 2011 23:42 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

dom dla truskawy potwierdzony - bardzo miła kociara z domu, na studiach, z prokocimi współlokatorami. traktują truskawkę jako 'wielką próbę generalną' przed adopcją kota :)
biorą ją w niedzielę, chyba, że się sytuacja rozwinie jakoś inaczej.

serce mi się kraje jak zostawiam karmela samego w łazience :crying:

sol, będzie dobrze, jak gryzie znaczy kocha :mrgreen:
taka jest przynajmniej filozofia naszych futer... :roll:

świeże bazarki na karmelka:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=124046 oriflejmy c.d.
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=124056 sweterki od elu :aniolek:

Kocuria

Post » Pt lut 11, 2011 23:50 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

Namida bardzo dziękuję za podwiezienie pod sam blok :1luvu: :1luvu:
Przepraszam że nie byłam zbyt towarzyska ale stres mnie zżerał
Miałam przyjemność poznać osobiście Wypłosza - słodkie maleństwo.

Mufasa już po, wybudza się - mam nadzieję że do jutra nie będzie żadnych powikłań - dyżur ma dr Kobiałka.
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Pt lut 11, 2011 23:52 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

Etiopia pisze:Jedziemy

Tak się denerwuje że .......... :cry: :cry: :cry:

Bardzo proszę o kciuki musi się udać :ok:

:ok: :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Sob lut 12, 2011 4:22 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

Tweety pisze:jednak mama chomikowa to nie mama chomikowa tylko jakaś przyszywana ciotka, która się łapnęła i została ciachnięta, bo dzisiaj, w tym samym miejscu prawdziwa mama doniosła jeszcze dwóch chłopaczków, niestety, burasek był martwy ale jego brat na szczęście w lepszej formie od Chomika. No to teraz trzeba namierzyć mamunię, miejmy nadzieję, że już żadnego nie doniesie ...
Lutra z Queen_ink zgarnęły kolejnego malucha, i via KV odstawiły do Zowisi i siostry Chomik :wink:

A to jest szynszyl:
Obrazek
Obrazek

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

[poprzednia][następna]