jej siostra pisze:ok, odbiorę we wtorek. Jakie to duże/ciężkie? ( mam coś do załatwienia i nie wiem, czy się z tym pałętać, czy zabrać bezpośrednio do domu)
segregator, ze 2 kg
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jej siostra pisze:ok, odbiorę we wtorek. Jakie to duże/ciężkie? ( mam coś do załatwienia i nie wiem, czy się z tym pałętać, czy zabrać bezpośrednio do domu)
Kocuria pisze:jestem szeroko otwarta na wszelakie propozycje
Tosza pisze:To ja sprójbuję to skoordynować.
Odpada 8-9 stycznia. Jaki termin jeszcze odpada?
Czy to może być również piątek, zamiast soboty? ( pewnie będzie łatwiej wynająć salę)
noemik pisze:Tosza pisze:To ja sprójbuję to skoordynować.
Czy to może być również piątek, zamiast soboty? ( pewnie będzie łatwiej wynająć salę)
moja sugestia i prośba, żeby zrobić imprezę po 15.01.
lutra wraca, wreszcie.
<choć uwierzę, jak zobaczę>
Tweety pisze:Tosza pisze:To ja sprójbuję to skoordynować.
Lutra Żabojad ma wrócić w połowie stycznia, poczekajmy na nią, proszę, mimo czasowego wygnania w pełni sobie zasłużyła na udział w imprezie
w piątek to człowiek lekko przeczołgany po tygodniu orki ale ... ja się mogę dostosować.
Rozmawiałyśmy z Miszeliną o Trambarze i cateringu z naprzeciwka
miszelina pisze:[qu
Mogę zapytać w Trambarze, ale potrzebny jest termin i orientacyjna ilośc osób. W Trambarze są napitki alkoholowe i bezalkoholowe, jak również kawa, herbata i czekolada (mniam!).
Co do cateringu: trzeba ustalić, czego chcemy, tzn. rozumiem że - jak rozmawiałyśmy z Tweety - jakieś fikuśne kanapeczki i coś na ciepło (co?). W Tivoli na przeciwko robią pyszne pizze....
Tosza pisze:miszelina pisze:[qu
Mogę zapytać w Trambarze, ale potrzebny jest termin i orientacyjna ilośc osób. W Trambarze są napitki alkoholowe i bezalkoholowe, jak również kawa, herbata i czekolada (mniam!).
Co do cateringu: trzeba ustalić, czego chcemy, tzn. rozumiem że - jak rozmawiałyśmy z Tweety - jakieś fikuśne kanapeczki i coś na ciepło (co?). W Tivoli na przeciwko robią pyszne pizze....
Czyli sobota, ewentualnie niedziela w drugiej połowie stycznia, z Lutrą w kreacji prosto z Paryża.
A czy w Trambarze da sie potańczyć? Bo posiedzieć przy piwie to możemy równie dobrze w kociarni
Tosza pisze:miszelina pisze:[qu
Czyli sobota, ewentualnie niedziela w drugiej połowie stycznia, z Lutrą w kreacji prosto z Paryża.
A czy w Trambarze da sie potańczyć? Bo posiedzieć przy piwie to możemy równie dobrze w kociarni
milu pisze:
Co do dyżurów - niedziele styczeń-luty (poza jutrzejszą) mogę mieć, ale może jakby ktoś się zgłosił np. na co drugą, to byłoby super.
Kocuria pisze:
EDIT: a, jeszcze jedno. z powodu porąbanego zegara biologicznego nie biorę z zasady dyżurów porannych, bo mój poranek zaczyna się o 12 najwcześniej...
ale, jeśli da się zrobić machniom, mogę nawet na stałe przyjąć któryś z dyżurów wieczornych-weekendowych.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot] i 191 gości