Bezdomniaczki Idzie Zima.Budki robótki :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 06, 2011 11:49 Re: Wolno-żyjace koty.Małe Bure na tymczasie szuka domu Śląsk!!!

Ale luzak piękny; może i niedożywiony ale psyche ma OK :lol: i skąd Ty go wytrzasnęłaś?

A jak ogródek i sadzawka?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pon cze 06, 2011 12:05 Re: Wolno-żyjace koty.Małe Bure na tymczasie szuka domu Śląsk!!!

morelowa pisze:Ale luzak piękny; może i niedożywiony ale psyche ma OK :lol: i skąd Ty go wytrzasnęłaś?

A jak ogródek i sadzawka?

Na szczęście nie ja :D tylko Marcin :lol: znalazł go u kuzyna na strychu mówił, że go Kitek wołał :lol: (popytał czyj to kot, a że nikt się nie przyznał to zabrał), więc kot jest na jego głowie 8) ja tylko pomagam :D

Psyche :lol: to on ma chorą :| poustawiał mi koty po kątach :ryk: czai się na nie i podchodzi bokiem z grzbietem na garbionym :ryk: Dobrze, że moje koty go olewają, a nie gryzą, Przestały się chyba przejmować tym smarkiem :ryk:

Płotek do ogródka już zrobiony, sadzawki nie mogę mieć bo ponoć bedzie stwarzać zagrożenie 8O (to nic że miała być głęboka tak troszkę poza kostki) ale NIE zagrożenie będzie utopieniem się 8O 8O 8O
Ubawiłam się tym :ryk: :ryk: :ryk: :lol: :lol: :lol: ciekawe co tam miało by się utopić :roll: :lol:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon cze 06, 2011 20:43 Re: Wolno-żyjace koty. Czarny w szpitaliku :(:(:(:(

Obrazek
Czarny w szpitaliku :( :( :( aż do soboty. Ma ropień w łapce wetka wyczuła dziurki po ugryzieniu, już ja tam wiem kto go tak urządził :evil: biało-czarny niedobry kocur :evil: Będzie ściąganie ropy z łapki, leczenie z świerzbowca :( zostawiamy(bo niestety nie mamy go gdzie przetrzymać u nas) aż do soboty w szpitaliku (doba to 10zł a może aż 10zł) :( do tego leki na wyleczenie łapki i na świerzbowca) koszt około 250zł :( (całość będę wiedzieć w sobotę- tak się dogadaliśmy, że nie ważne ile będzie, ale że ma go leczyć)
Na szczęście mogę zapłacić dopiero w sobotę, jak bedę go odbierać.

Sam wszedł do transporterka nawet nie musiałam się specjalnie wysilać w łapaniu go.

Wetka mówi, że w samą porę go przywieźliśmy, łapa gorąca :cry: nie może stawać na niej :(

CatAngel

Post » Pon cze 06, 2011 21:27 Re: Wolno-żyjace koty. Czarny w szpitaliku :(:(:(:(

:ok: za czarnulka.

Hmmm... ciekawe z tą sadzawką :ryk:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Pon cze 06, 2011 21:32 Re: Wolno-żyjace koty. Czarny w szpitaliku :(:(:(:(

A no i bym zapomniała :? natknęłam się na grupkę kotów :? koło starego przedszkola, czyli chyba czeka mnie łapanka na sterylkę (ale to się muszę jeszcze upewnić) :? tylko gdzie ja mam je ciachnąć, bo już takiej szansy jak w tamtym roku nie mam :(
Muszę szukać kogoś kto mi pomoże w sterylce.

Dowiozę koty do innego miasta, Sosnowiec, Będzin, Katowice i w okolicy.

CatAngel

Post » Pon cze 06, 2011 23:17 Re: Czarny w szpitaliku do soboty:(:(Potrzebna pomoc w sterylce?

Szkoda, że tutaj nie ma takiego ruchu jak na innych wątkach :(

morelowa pisze::ok: za czarnulka.

Hmmm... ciekawe z tą sadzawką :ryk:

Weź ty się nie śmiej, bo mnie to normalnie zatkało :lol: z ich głupoty 8)

Gdzie pożyczyć klatkę-łapkę :!: :?:

CatAngel

Post » Wto cze 07, 2011 7:24 Re: Czarny w szpitaliku do soboty:(:(Potrzebna pomoc w sterylce?

Od dzisiaj kocurka czeka codzienne odsączanie z łapki :( Mam nadzieję, że do soboty będzie postawiony na nogi, wetka daje 90% że do soboty powinno być dobrze, ale zawsze te 10% jest :?

Także :ok: :ok: :ok: :ok: proszę :)

CatAngel

Post » Wto cze 07, 2011 8:36 Re: Czarny w szpitaliku do soboty:(:(Potrzebna pomoc w sterylce?

Dobra, trzymamy :ok: :ok: :ok: :D

Nie ma ruchu? Bo ruch jest, jak dramat jest totalny, albo takie sobie pleplanie, albo 'właścicielka' wątku pisze co chwile , a nie jak sie trzeba dopytywac o koty, ogródki i te... śmieszne sadzawki :lol:
Na moim Melonie też nie ma ruchu :roll:

Obrazek

morelowa

Post » Wto cze 07, 2011 17:32 Re: Czarny w szpitaliku do soboty:(:( Będzie sterylka :)

Ja tam czytam wszystkie wpisy, ale nie zawsze dopisuję
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Wto cze 07, 2011 19:05 Re: Czarny w szpitaliku do soboty:(:( Będzie sterylka :)

Za mojego ulubieńca Czarnego kciuki obecne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Śro cze 08, 2011 20:33 Re: Czarny w szpitaliku do soboty:(:( Będzie sterylka :)

Dług za Czarnego który do soboty zostaje w szpitaliku :) to 250zł :? uzbierałam już 150zł :D dzięki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A po weekendzie czeka mnie długieeee łapanie kotów na ciachanie :?

CatAngel

Post » Śro cze 08, 2011 21:02 Re: Czarny w szpitaliku do soboty:(:( Będzie sterylka :)

Czy ktoś miał do czynienia z obrożą która ma zastosowanie takie same jak FELIWAY i czy ma ktoś możliwość zamówić bądź podać namiary gdzie można :) . Bo mój kot po tymczasowym tymczasie zwariował i rzuca się na mnie :? nawet nie mogę do niego podejść, jak mnie widzi to mu odbija i leje mi koty :evil:

CatAngel

Post » Śro cze 08, 2011 21:12 Re: Czarny w szpitaliku do soboty:(:( Potrzebna obróża dla kota!

ja widziałam na allegro-jak znajdę link to podeślę..
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt cze 10, 2011 22:32 Re: Czarny w szpitaliku do soboty:(:( Potrzebna obróża dla kota!

Jutro zabieramy Czarnuszka :1luvu: :1luvu: :1luvu: dzwoniłam dzisiaj jest ok :) łapka już taka jak była :) :) świerzbowiec wyleczony, także jutro jeszcze tylko antybiotyki dostanie i jedziemy do domu :) zrobię mu zdjęcia jak wyjdzie z transporterka, mam nadzieję, że nie będzie bardzo zestresowany tym, że go tyle nie było. Pani wet pochwaliła Czarnuszka że bardzo grzecznyyyyy kocio :D dzisiaj tylko trochę się oburzył na zastrzyki :lol:

CatAngel

Post » Pon cze 13, 2011 17:55 Re: Czarny w szpitaliku do soboty:(:( Potrzebna obróża dla kota!

To może to kotek domowy, nie dziki ?
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

[poprzednia][następna]