Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hathor pisze:Witam serdecznie w Nowym Roku i życzę wszystkiego dobrego!
Mam pytanie do ekspertów od małych i dużych kocich spraw: czy również Wasze pupile w okresie zimowym są naelektryzowane jak ruska bateria?Co z tym fantem zrobić?
Spryskuję systematycznie w moim mieszkaniu zasłony, koce, dywany i narzuty środkiem antystatycznym.
Basica pisze:LU jaka fajna wiadomość...pisz cos wiecej o nowym domku Eleonorki bezogonki
monia3a pisze:Teraz nie wiem co robićmoże faktycznie zostawić i na wiosnę wykastrować bo jak zabiorę to mogą sobie przyciągnąć kotki, które będą się mnożyć ... co robic jak myślicie ??
monia3a pisze:Poradzcie co zrobić.
Swego czasu ukradłam dla sąsiada 3 koty - sąsiad meliniarz, nie dba o swoje zwierzęta. Jakieś dwa miesiące temu przygarnął dwa podrośnięte kociaki, dokarmiałam je anonimowoa dziś biedne przyszły do mnie na okienko, wpuściłam, nakarmiłam i już miałam je ukraść i powieść do Basi ale po rozmowie z nią przemyśłałam, że może lepiej je puścić i dokarmiać. Są to dwa chłopaki,śliczne
jeden biało dymny a drugi biało srebrny.
W uszach mają bagienko, poczyściłam i zapuściłam krople od świerzba.
Teraz nie wiem co robićmoże faktycznie zostawić i na wiosnę wykastrować bo jak zabiorę to mogą sobie przyciągnąć kotki, które będą się mnożyć ... co robic jak myślicie ??
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]
aga&2 pisze:Lusesita - jak tam Bezogonka?
I proszę natychmiast je zabieraćaga&2 pisze:Wczoraj nastąpił transfer "dalmatyńczyków" - niestety narazie 4Oczywiście nie siedziały w suszarni...Dwa pojechały do Uli
1969ak pisze:I proszę natychmiast je zabieraćaga&2 pisze:Wczoraj nastąpił transfer "dalmatyńczyków" - niestety narazie 4Oczywiście nie siedziały w suszarni...Dwa pojechały do Uli
Po prostu nie da się z nimi mieszkać! Cały czas trzeba patrzeć pod nogi, bo biegają z szybkością światła, ciągle rozrabiają, albo mordują się albo z uporem maniaka ściągają na podłogę zostawione gazety i mruczą w czasie jedzenia, czyszczenia uszu, obcinania pazurków
Już sama nie wiem, czy lepsze poprzednie dzikoty czy te megafony
To pojętne bestie, w lot nauczyły się, że ludź w kuchni to możliwość wyżebrania papu i teraz mam pięciogłos
I oczywiście to kolejne, które są identyczne
A na poważnie, to niesamowite tulaki, które mają grube, długie futerko, jak misie polarne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 66 gości