K-ów, kociak wyleciał z IV p. i się zepsuł... dziwne ....;-[

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 26, 2009 15:37 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

anna09 pisze:Kilka zdjęć Oczka na dowód, że kot żyje :wink:

Oj, jak cudnie Oczko na stole na podkładce pod talerz, rozumiem, że już nie spędza czasu pod łóżkiem? Ośmielił się coś, daje się głaskać, czy raczej z rezerwą?
A jak się dogaduje z twoim rudym kocurem?
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Pon paź 26, 2009 15:40 Re: K-ów, Felicja odeszła :-((

noemik pisze:proszę mnie zapisać na dyżur w piątkowe wieczory.
czy ktoś mógłby się wybrać na Kocimską ze mną w ten piątek i pokazać, co, gdzie i jak?
czy mogę prosić o dorobienie kluczy dla mnie?

hola, hola! my mamy piątkowe i niedzielne wieczory! :)

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

Post » Pon paź 26, 2009 15:47 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

Tweety jeśli nikt nie chce przytulać Kocimiaków w poniedziałkowe poranki, to prosze mnie wpisać na dyżur
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Pon paź 26, 2009 15:53 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

edit_f pisze:
do: chętnych na trzeci komplet budek :)
- noemik: 4 sztuki
- akima: 1 sztuka
- Tweety: kolejne 4 sztuki

PAMIĘTAJCIE PROSZĘ, ŻE TO NIE SĄ GOTOWE BUDKI. KUPUJEMY PUDEŁKA STYROPIANOWE (3 CM GRUBOŚCI) I CZEKA JESZCZE PRACY PRZEROBIENIA TEGO NA BUDKI (OKLEJENIE BYĆ MOŻE DODATKOWO STYROPIANEM, PRZYNAJMNIEJ SPÓD, FOLIA ITP. + WYPEŁNIENIE ŚCINKAMI POLAROWYMI, KTÓRE PRÓBUJEMY ŚCIĄGNĄĆ).

CZY DOMAWIAĆ?

Noemik, Akima i Tweety: bardzo proszę o pilne potwierdzenie, czy zamawiać pudełeczka wg powyższego. Do tej pory mieliśmy cenę 20,86 zł z transportem. Jeśli zamówię trzeci komplet, zmieścimy się w kwocie 19,52 zł z transportem (za jedno pudełko).

ALE POTRZEBUJĘ OD WAS PILNEGO POTWIERDZENIA, BO FIRMA CZEKA NA INFO ODE MNIE!!!
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Pon paź 26, 2009 15:54 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

edit_f pisze:
edit_f pisze:

PAMIĘTAJCIE PROSZĘ, ŻE TO NIE SĄ GOTOWE BUDKI. KUPUJEMY PUDEŁKA STYROPIANOWE (3 CM GRUBOŚCI) I CZEKA JESZCZE PRACY PRZEROBIENIA TEGO NA BUDKI (OKLEJENIE BYĆ MOŻE DODATKOWO STYROPIANEM, PRZYNAJMNIEJ SPÓD, FOLIA ITP. + WYPEŁNIENIE ŚCINKAMI POLAROWYMI, KTÓRE PRÓBUJEMY ŚCIĄGNĄĆ).

CZY DOMAWIAĆ?

Noemik, Akima i Tweety: bardzo proszę o pilne potwierdzenie, czy zamawiać pudełeczka wg powyższego. Do tej pory mieliśmy cenę 20,86 zł z transportem. Jeśli zamówię trzeci komplet, zmieścimy się w kwocie 19,52 zł z transportem (za jedno pudełko).

ja potwierdzam swoje 4.
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Pon paź 26, 2009 16:02 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

Akima, jeżeli się podzielisz, to ja wezmę poniedziałki rano, ale mogę od 9 listopada, bo muszę zaszczepić mojego kota.
W okresie okołoświątecznym natomiast być może będę potrzebowała zastępstwa (21 albo 28 grudnia - raczej 21.) - oboje z TŻ jesteśmy spoza Krakowa, a transportowo ze względu na koty jesteśmy trochę zależni od mojego taty, bo nie mamy samochodu. O ile z jednym kotem mogę się przejechać pociągiem (chociaż mój nerwus źle to znosi), to z dwoma + różne toboły średnio to widzę (a nie mogę zakładać, że Rycha do tego czasu od nas wybędzie, a jeżeli nawet, to że nie przybędzie nic nowego :twisted: ).

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Pon paź 26, 2009 16:09 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

noemik pisze:
edit_f pisze:
edit_f pisze:

CZY DOMAWIAĆ?

ja potwierdzam swoje 4.

oki.. no to zamawiam 3 komplety, razem 27 pudełek w cenie 19,52 każde..
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Pon paź 26, 2009 16:12 Re: K-ów, Felicja odeszła :-((

Leone pisze:
noemik pisze:proszę mnie zapisać na dyżur w piątkowe wieczory.
czy ktoś mógłby się wybrać na Kocimską ze mną w ten piątek i pokazać, co, gdzie i jak?
czy mogę prosić o dorobienie kluczy dla mnie?

hola, hola! my mamy piątkowe i niedzielne wieczory! :)

No to wygląda na to, że w najbliższy piątek bedzie nas więcej niż kotów :wink:
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pon paź 26, 2009 16:14 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

edit_f pisze:

CZY DOMAWIAĆ?

ja tez, prosze o mnie nie zapomniec. Nie wiem w koncu czy ja do nowej tury, czy jedna budke z tych co Tweety zamowila. Ale prosze... :)
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Pon paź 26, 2009 16:25 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

Dotarlam nareszcie do Krakowa...

Noemik, jesli mozesz przejac piatki wieczorem to super - ja w poniedzialek rano jade do kliniki bo dostalam termin na cito na zabieg. Oko pogorszylo sie bardzo i musze stanac na glowie (doslownie chyba :roll: ) teraz zeby w ciagu tygodnia zdobyc wszystkie zaswiadczenia potrzebne do operacji (zgode endo, badania na tarczyce, zgode stomatologa, zgode laryngologa).

OGOCHO DROGA! MATKO POLKO DIABELSKIEGO POMIOTU!
Pisze do Ciebie pw... prosze, odbierz to dla mnie wazne....

Kurde blaszka, nie przypuszczalam, ze dostane tak szybko termin (i nie przypuszczalam ze az tak sie pogorszylo :( )
Trudno. Oko najwazniejsze, pojade, zrobia, wyzdrowieje, wroce i bede miec wiecej czasu wolnego na L4 to bede mogla miziac ogony ile dusza zapragnie...

W zwiazku z tym faktem (operacja)
- potwierdzam jutrzejszy wieczor na Kocimskiej
- przypominam ze w srode potrzebny bedzie mi kotowoz z kierowca i 3 kontnerki w celu wyjazdu do dr Szpeyera wieczorem - koty kichaja, maluchy wczoraj daly popis a moje ogony tez kichaja i marudza....
- zawieszam sie na kolku z Kocimska dopoki mi oka nie skleja (ciekawe czy to bedzie olejem czy silikon... :roll: )ale jak wroce to natychmiast sie wstrzele w wolny dyzur.
- Aga, obawiam sie ze nie dam rady zrobic tej prezentacji na juz... W tym tygodniu bede musiala pobiegac po przychodniach, nie liczac pracy weta i przygotowac mieszkanie przed moim wyjazdem. Jesli zdaze, to z wielka checia, jesli nie - prosze, nie gniewaj sie na mnie ani Ty ani szefowa... Naprawde myslalam ze termin dostane duzo pozniej...
- lutro, droga lutro - kontenerek pilnie potrzebny bedzie na juz. i bede musiala z Toba jakos uzgodnic sprawe przekazania Michelle adopcyjnej rodzinie - i Wlochatki dla grrr. Zreszta to ja Ci wyjasnie moze pozniej jakos na pw, bo za duzo zamieszania.
- tuneliki i namiocik przywiozlam. chcialam powiedizec ze zabralam wszystkie rozowo-pomaranczowe,bylo ich dokladnie 7 i dobralam dwa nebiesko zielone.
Ktos chce sobie wyjatkowo dobrac niebieski do koloru scian? bo inaczej dobiore losow :)
jutro zostawiam to na Kocimskiej. I zyczcie kotom dobrej zabawy ode mnie :)

to na razie tyle z mojej strony......
...i trzymajcie kciuki....zeby sie wszystko udalo... operacja pal szesc, nie takie rzeczy przezywalam, ale co potem....
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pon paź 26, 2009 17:04 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

niebieskie tuneliki rozdysponowane

wislacki kocie sroda wieczor mi pasuje na transport pralki po wecie..
tylko nei mam pomocnikow do dzwigania :( sebek w pracy bedzie a mne nie wolno dzwigac...

pomocy do pralki potrzebuje!
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pon paź 26, 2009 17:46 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

solangelica pisze:niebieskie tuneliki rozdysponowane

tylko nei mam pomocnikow do dzwigania :( sebek w pracy bedzie a mne nie wolno dzwigac...

w takim razie nie uda się całości we środę, kotowóz jest dwumiejscowy

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon paź 26, 2009 19:21 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

Tweety pisze:
solangelica pisze:niebieskie tuneliki rozdysponowane

w takim razie nie uda się całości we środę, kotowóz jest dwumiejscowy

ja często na 3 na paczce jeżdzę
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Pon paź 26, 2009 19:40 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

wróciłam z dwupakiem z os. handlowego.
dwie dziewuszki, 3-miesięczne (urodzone 1.08) , śliczne i zdrowe.
ponoć przyniesione przez kogoś do weta z wypadniętą poopką, do uśpienia. Pani, która dzwoniła do Tweety uratowała panienki, opłaciła im zabiegi i teraz już jest wszystko ok.
Pani ma swoje koty, teraz doszła jeszcze jej dorosła córka z psem.
dlatego zadzwoniła.
mam ogromne zastrzeżenia do formy zgłoszenia się do nas - trochę szantaż, ale nie jest to zły człowiek, chciała dobrze. więc na jej temat już tyle.

burasie są śliczne, mocno wystraszone.
odrobaczyłam je dziś i odpchliłam, na wszelki wypadek. założyłam książeczki, bo nie miały.
jak się ciut otrząsną, porobię im zdjęcia i podeślę ciotkom od ogłoszeń.

nie mam weny do imion, jakieś sugestie? help.
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Pon paź 26, 2009 20:08 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

noemik pisze:...

nie mam weny do imion, jakieś sugestie? help.

Ja mam super vene twórcza.

Podam Wam przydomek zgadnijcie, który to kot jest jego szcześliwym włascicielem?
Uwaga przydomek:

Mata Hari - Wściekłe Gacie

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

[poprzednia][następna]