Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iwona823 pisze:wiem, wiem...tak miało byc lepiej ale teraz jak widzę jak się bidok męczy to zastanawiam się co ja zrobiłam.... to moj pierwszy kot, pojęcia nie mam jak powinnam teraz postępowac...proszę o pomoc!!!jestem delikatnie mówiąc załamana widząc , że cierpi :/
Aniczka pisze:Mialam to samo ..w pewnym momencie to usiadlam i plakalamKicia miala 5 miesiecy jak ja wykastrowalam..przynioslam ja do domu jeszcze byla ospala..pamietam ze vet kazal zeby nie skakala nigdzie itd a ona gdzie tam normalnie chciala po szafie itd..goilo sie ladnie..najgorsze bylo dla niej chodzenie w kolnierzu..2 pierwsze dni ok..ale nie mogla spac przez to a pozniej jakby diabel w nia wstepowal rzucala sie doslownie o podloge zeby jej to spadlo az w koncu zltywalo..wtedy mialam zalamke..usiadlam i plakalam
i wtedy poszukalam z necie jak uszyc takie specjalne ubranko dla wysterylizowanego kota..potym juz byl luzik:) kombinowala jak to zdjaci czasem dawala rade..ogolnie tak 1 moze 2 dni byla troszke inna ale pozniej tylko ja te wystajace szwy wkurzaly..bedzie dobrze.zrobilas dobra rzecz..z jak wchodzisz do domu i nawet juz ubrania doslownie wszystko czuc jego zapachem..opryskuje u rodzicow w domu mamy kocura 9cio letniego ktory wykastrowany nie byl bo nam bylo zal..teraco tylko moze..masakra.. takze wiem ze ciezko ci teraz patrzec na niego ale nie martw sie juz jutro bedzie o 100% lepiej
)))
Paulina84 pisze:Witam
Jestem nowa i zrozpaczona po stacie kota Napisałam nowy temat pt POMOCY!!! Ale nikt się nie odzywa dlatego piszę tutaj bo widzę że nie jednak jest ktoś kto nie śpi
Może ktoś mi pomorze wyjaśnić co sie stało z kicią którą przygarnęłam
iwona823 pisze:chyba mi się coś komp plącze...
kocurek nie ma kaftaniku, dostał antybiotyk o przedłuzonym działaniu ale mnie szlak trafia jak widzę jak cierpi :/
Aneta.I pisze:iwona823 pisze:chyba mi się coś komp plącze...
kocurek nie ma kaftaniku, dostał antybiotyk o przedłuzonym działaniu ale mnie szlak trafia jak widzę jak cierpi :/
spokojnie.. niedawno swojego kastrowałam. Spałam z nim na podłodze dla towarzystwa..
Jutro kocurek zapomni o zabiegu - zobaczysz![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: MAU i 100 gości