Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zofia&Sasza pisze:Klauzula sumienia?Ja rozumiem, że forumowicz może mieć obiekcje, ale wet?
XAgaX pisze:Podobno u nas są talony i na leczenie, które możnaby wykorzystać sensownie- czyli np. na pomoc korom po wypadkach, a nie na ślepe maluchy.
Zofia&Sasza pisze:XAgaX pisze:Podobno u nas są talony i na leczenie, które możnaby wykorzystać sensownie- czyli np. na pomoc korom po wypadkach, a nie na ślepe maluchy.
Są. Można na nie leczyć, zrobić test FeLV/FIV.
XAgaX pisze:Zofia&Sasza pisze:XAgaX pisze:Podobno u nas są talony i na leczenie, które możnaby wykorzystać sensownie- czyli np. na pomoc korom po wypadkach, a nie na ślepe maluchy.
Są. Można na nie leczyć, zrobić test FeLV/FIV.
Czyli wychodzi, że lecznica przez widzimisię lekarki zmarnowała 5 takich talonów. Dobrze mówię?
XAgaX pisze:Jako kierowca robiła koleżanka jednej z forumowiczek, która kategorycznie nie zgodziła się na uśpienie i zażądała odchowania małych, na co lecznica ochoczo się zgodziła, biorąc z miasta 5 talonów na ten cel. Jestem prawie pewna, że dziewczyna po "uratowaniu" małych zacznie umywać ręce.
MalgWroclaw pisze:XAgaX pisze:Jako kierowca robiła koleżanka jednej z forumowiczek, która kategorycznie nie zgodziła się na uśpienie i zażądała odchowania małych, na co lecznica ochoczo się zgodziła, biorąc z miasta 5 talonów na ten cel. Jestem prawie pewna, że dziewczyna po "uratowaniu" małych zacznie umywać ręce.
Gdzie są te kocięta? Ktoś je karmi, czy zostały w lecznicy?
grajda pisze:Tak zaraz krótko po porodzie sterylizujecie kotkę? Pokarm tak szybko jej zaniknie? Nie dojdzie do stanu zapalnego?
Zofia&Sasza pisze:A ta kotka z małymi zostaje, czy ja wypuszczą? Bo jeśli to nie jest całodobowa, to jak oni mają zamiar te kociaki odchować?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 96 gości