Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dottis pisze:Wczoraj byliśmy na wystawie kotów i była tam prezentacja żwirku kukurydzianego. Kupiliśmy 3kg na próbę za 30zł. Przy dwóch kotach według zapewnień producenta powinien starczyć na 14 dni.
Od razu wsypaliśmy wszystko do kuwety i chcieliśmy go sprawdzić. Kotom bardzo się spodobał. Jest drobny i przypomina piasek. Grzebały sobie łapkami nawet dla zabawy. Potem pięknie się załatwiły bo uwielbiają czysty żwirek.
Uważam że jest najlepszy z wszystkich które miałam czyli benka i drewnianego. Super pochłania siuśki, zapachu moczu nie czuć wcale do tego super się przesiewa i wyrzucamy do toalety tylko zabrudzony żwirek nie marnując czystego.
Szczerze polecam!!!!!
Najważniejsze że kotom się on bardzo podoba!!!!!
alma_uk pisze:za to cholera mnie podkusila jakas, kupilam bozite i kot nie chce jej jescwszystkochlonny kocie gdzie jestes?
Jahoda pisze:Ja również używam żwirku z z Lidla, sprawdza się. Mam jednego nerkowca, który zużywa tony żwirku więc cena lidlowskiego bardzo mi odpowiada
felin pisze:alma_uk pisze:za to cholera mnie podkusila jakas, kupilam bozite i kot nie chce jej jescwszystkochlonny kocie gdzie jestes?
Nie tylko Twój - moje też się wypięly, kot mojej mamy takożWidać nie taka ona super
felin pisze:Nie straszę. Szczerze mówiąc, mi ona też się nie podoba - loś czy renifer, a w skladzie wieprzowina
AniHili pisze:felin pisze:Nie straszę. Szczerze mówiąc, mi ona też się nie podoba - loś czy renifer, a w skladzie wieprzowina
Ja wzięłam jakąś krabową (?) No nic, zobaczymy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 85 gości